L'OCCITANE "Bonne Mere" citrinų kvapo vonios kubelis

L'Occitane en provence vonios kubelį jau teko išbandyti, tiesa, pastarasis buvo medaus kvapo, todėl jau daugmaž žinojau, ko reiktų tikėtis iš tokios priemonės. Nuojauta manęs neapgavo, kubeliai iš tiesų panašūs, skiriasi tik sudėtis, kvapas ir pakuotė. Šį kartą apie citrinų kvapo vonios malonumą.

"Laimė - tai ilga burbulinė vonia"
Citata, autorius nežinomas

Nežinau kaip jūs, bet aš negaliu gyventi be vonios. Ilgiausiai esu ištvėrusi šešis mėnesius, kai nuomojame bute UK vonios paprasčiausiai nebuvo. Ankščiau vonią prisipildavau kas savaitę, kiekvieną sekmadienį. Šiemet vonios malonumą reikia apriboti, bet būtent šis mano sekmadienis buvo skirtas maloniai šiltai ir aromatingai voniai.



Produktas: L'OCCITANE "Bonne Mere" citrinų kvapo vonios kubelis
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pasimėgauti vonios procedūra, pakvėpinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: ne itin saugi sudėtis
Tūris: 18 g
Kaina*: 2,00 EUR (6,91 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Šis putojantis kubelis, praturtintas citrinų eteriniu aliejumi, vonioje ištirpsta, odą subtiliai pakvėpina gaiviu citrinų aromatu.
Naudojimas: pripikite vandens į vonią ir panardinkite vieną kubelį, leiskite jam ramiai ištirpti. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės gaiviu aromatu. Jei mėgstate pavargusias pėdas palepinti kojų vonelėje, šis kubelis taip pat puikiai tiks.


Tarsi mažytis vaflinis saldainis supakuotas vonios kubelis atrodo dailiai ir patraukliai akiai. Citrinų kvapo kubelis supakuotas geltos spalvos plastikiniame maišelyje, kuris papuoštas tik produkto pavadinimu ir rėmeliu aplink pavadinimą.

Nepaisant to, kad pakuotė labai maža, ant jos telpa visa reikalinga informacija: sudėtis, naudojimo būdas, priemonės aprašymas, kiekis ir kita.

Kvapas. Kubelis turėtų būti aiškiai citrininio kvapo, tad tikėjausi ryškaus rūgšios citrinos aromato, bet mane jis šiek tiek nuvylė. Taip, citrinos jaučiamos, tačiau kartu aiškiai jaučiamas ir liepų žiedų medaus kvapas. Jis nėra nemalonus, tiesiog prieš naudojimą tikėjausi rūgštaus aromato.

Konsistencija. Kietos konsistencijos kubelį paprasta suspaudus tarp pirštų sutrupinti.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Monosodium Citrate, PEG-150, Sucrose, Maltodextrin, Talc, Hydrated Silica, Limonene, Citrus Limon (lemon) Peel OilParfum/ Fragrance, Citral, Linalool, Geraniol, CI 19140/ Yellow 5, CI 17200/ Red 33.


Poveikis. Tokio tipo produktas yra lygiai tas pats, kaip vonios bomba. tad ir jo naudojimas identiškas: metam į vandenį, kubelis ima putoti, paskirstydamas veikliąsias medžiagas po vandenį. Paskui reikia tik išmaišyti vandenį su ištirpusiu kubeliu ir vonia paruošta.

Ištirpęs kubelis vonios vandenį nudažo geltona spalva ir paskleidžia aromatingą kvapą visame vonios kambaryje.


Dar išbandant L'Occitane medaus kvapo kubelį, man atrodė, kad vieno kubelio  visai voniai per mažai, tačiau bandant šį, tokių abejonių jau nebebuvo, nes vieno kubelio pakanka vienai procedūrai. Tiesa, jei priemonę naudosite pėdų voneliai, tiek spalva, tiek aromatas bus intensyvesni.

Priemonė odai suteikia visiškai tą patį, ką ir kiti vonios burbulai - bombos. Oda po vonios tampa švelnesnė ir minkštesnė, paruošta sekančioms kūno priežiūros priemonėms. Atsipalaiduoja kūno raumenys, vonia padeda nusiraminti, o odos paviršius kuriam laikui tampa kvapnus.


Man patinka vonios procedūros ir dauguma priemonių voniai. Kubeliai, bombos ir burbulai tikriausiai tobuliausias būdas atsipalaiduoti.




Ačiū, kad skaitote,

Atsipalaiduokite, po sunkios darbo dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai