NATURA SIBERICA valomasis veido tonikas "Anti - Age" blyškiai, papilkėjusiai veido odai su Sibiro ženšenio ir pelkinės vingorykštės ekstraktais

Nors veido toniką aš naudoju retai, ir metams man pakanka vos 1-2 toniko buteliukų, tačiau aš vis dar nemoku gyventi be šios priemonės. Pastarąjį pusmetį naudoju veido toniką iš Natura Siberica, skirtą papilkėjusiai ir blyškiai veido odai. Laikas jums papasakoti įspūdžius.

"Mums reikia išmokti, kaip norėti tai, ką jau turime, o ne turėti tai, ko norime. Taip tapsime ramesniais ir mūsų laimė taps stabilesnė"
Dalai Lama

Šiandien beveik visą dieną praleidau vaikščiodama po parduotuves. Sunku, tačiau reikia intensyviau ruoštis būsimam kūdikio atėjimui. Taigi, šiandien prisipirkau daug rūbelių kūdikiui, ir netgi sugebėjau atsispirti pagundai įsigyti naujų kosmetikos priemonių bei rūbelių sau. O kam? Kosmetikos ir grožio produktų kol kas turiu pakankamai, o rūbų sau pirkti neverta: vistiek po gimdymo numesiu tuos kelis priaugtus kilogramus ir vėl grįšiu į normalų savo svorį. Tad šiuo metu pirkti drabužiai vistiek būtų išmesti... Na taip, ieškojau sau naujos striukės ar šilto palto, nes pernai pirkta, vienu dydžiu didesnė žieminė mano striukytė man per maža. Bet neradau nieko, kas patrauktų akį ir nebūtų kosminių kainų: juk vistiek, po poros mėnesių ji bus išmesta...



Produktas: NATURA SIBERICA valomasis veido tonikas "Anti - Age" blyškiai, papilkėjusiai veido odai su ženšenio ir pelkinės vingorykštės ekstraktais
Gamintojas: "Natura Siberica". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: tonizuoti odą, valyti, lėtinti senėjimo procesus
Tinkamas tipas: blyškiai, pilkšvo atspalvio odai
Labiausiai patiko: matomas poveikis
Labiausiai nepatiko: nesandarus, varvantis buteliukas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 6,49 EUR (22,41 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Natura Siberica valomasis tonikas Anti-Age sukurtas blyškiai, pilkšvo atspalvio odai, puikiai valo odą, lėtina odos senėjimo procesus. Švelniai ir efektyviai valo odą, lėtina odos senėjimą. Sudėtis papildyta Sibiro ženšenio ir pelkinės vingorykštės ekstraktais. Sibiro ženšenio ekstraktas atstato odą, suteikia sveiką, natūralų atspalvį, saugo nuo senėjimo. Pelkinės vingiorykštės ekstraktas stiprina odą, saugo nuo neigiamų aplinkos veiksnių. Suteikia odai stangrumo ir elastingumo. Tinka kasdieniam naudojimui.
Naudojimas: nedidelį kiekį toniko paskirstykite ant vatos diskelio, švelniai nuvalykite veidą bei kaklą.
Sertifikuota ICEA.


Paprasta, balto plastiko pakuotė man asmeniškai nelabai krito į akis parduotuvės lentynoje. Tik pradėjusi atidžiai skanuoti vitrinoje esančius gaminius, pamačiau šį buteliuką. Iš tiesų, etiketė tikrai nekrenta į akis, tačiau man visai patinka minimalus geltonos spalvos augalinis motyvas ant pakuotės. Tad tokia dviprasmiška nuomonė apie pakuotė.

Jei jau kalbam apie pakuotę: buteliuko dangtelis nusisuka lauk, tačiau to nereikia dozavimui, nes gaminys dozuojamas paspaudus kraštelį viršuje, ko pasakoje dalis dangtelio pasiverčia ir atveria dozavimo angą. Tai anga visai patogi naudoti, bet... pats buteliukas nesandarus, tiksliau nesandarus dangtelis, nes pro kažkur produktas vis sugeba prabėgti, jei netyčiai paverčiu buteliuką. Ir bėga jis gana stipriai, tad niekaip negalėčiau tokio pasiimti su savimi kažkur važiuojant...


Kvapas. Priemonės kvapą apibūdinti labai sunku. Kuo kvepia? Labiau saldžiai, nei gaiviai, kažkiek jaučiasi ir kažkokios žolelės. Taip, tai tikriausiai labiau augalinis aromatas, nei kosmetinis kvapas, tačiau apibūdinti, kokios žolelės ten yra iš ties gana sudėtinga.

Konsistencija. Produkto atskirai nefotografavau: produktas skystos konsistencijos, visai kaip vanduo ir visiškai skaidrios spalvos.


Sudėtis: Aqua, Sucrose Laurate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Glycerin, Sorbitol, Saccharide Isomerate, Panax Ginseng Root Extract*, Spiraea Ulmaria Extract*, Cortusa Sibirica Extract (WH), Hesperis Sibirica Extract (WH), Cetraria Nivalis Extract (WH), Pinus Sibirica Needle Extract (WH), Pineamidopropyl Betaine (PS), Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine (HR), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Angelica Archangelica Root Water*, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Juniperus Communis Fruit Extract*, Rosa Damascena Flower Water*, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Limonene**, Linalool**.
* Kompomentai iš organinių ūkių
** Natūralūs komponentai iš eterinių aliejų
WH Natūralioje gamtoje surinkti Sibiro augalų organiniai ekstraktai
PS Sibiro pušų aliejaus darinys
HR Altajaus Oblepikha aliejaus darinys


Poveikis. Veido tonikas gerai valo visus nešvarumus, likusius ant veido odos po makiažo valymo, ar po dienos, ant vatos diskelio nusiprausus dar visad galima pamatyti nešvarumų likučių.

Pamenu, kai pirkau veido toniką, mano oda buvo papilkėjusi ir praradusi sveiką spalvą. Tad sugundė toniko pažadas suteikti sveiką odos atspalvį ir atgaivinti odą. Visgi, aš visai netikėjau, kad jis gali padėti mano odai. Tačiau aš klydau. Nors toniko paprastai nenaudoju daug: per metus pakanka 1-2 buteliukų, tačiau jau šiandien, sunaudojus apie pusę pakuotės pastebiu, kad oda iš ties yra gražiau atrodančio atspalvio: dingo ir odos papilkėjimas. Tiesiog super, nors papildomo elastingumo ar stangrinimo efekto odai tikrai nepastebėjau.

Tiesa, dar reikia būtinai paminėti, jog tonikas, juo nuvalius odą, suteikia veidui vos jaučiamą, nestiprų (neerzinantį) lipnios odos efektą, kurį man norisi nuplauti, bet aš paprastai po toniko tiesiog tepu veidą kremu ir galiausiai to lipnumo nebesijaučia.


Natūralios sudėties, nedirginantis odos tonikas, kuris atgaivina pavargusią veido odą ir pašalina likusius nešvarumus ir makiažo likučius. Kelios smulkmenos (nesandari pakuotė ir lengvas lipnumas) mane šiek tiek erzina, tačiau tai puiki odos priemonė.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai