Populiariausi 2015 metų įrašai

Praėję, 2015 metai mano tinklaraštyje atnešė daugybę naujų atradimų, šiokių tokių nusivylimų ir daug daugiau staipsnių bei įrašų nei metais prieš tai. Šiemet (2015) jūs geriau pažinote mane, ypatingai skaitydami vasario mėnesio kasdienį iššūkį, skirtą geriau pažinti žmones, kurie slypi už tinklaraštyje talpinamų įrašų bei raidėmis ir fotografijomis išlietų minčių...

Aš jums jau pasakojau apie produktus, gaminius ir mano mėgstamiausius 2015 metų kosmetikos ir grožio atradimus (ČIA ir ČIA), tad laikas sudėlioti paskutinius praėjusių metų taškus ir pažiūrėti, kokius straipsnius praėjusiais metais labiausiai skaityti patiko jums mano mielosios skaitytojos (ir mielieji skaitytojai, jei kartais skaito ir vyrukai).




Praėjusiais metais gelinis lakavimas pakilo ant didžiulės populiarumo bangos ir tapo neatsiejama kasdienio gyvenimo dalimi. Tad labai normalu, kad vieni populiariausių praėjusių metų įrašų buvo susiję su geliniu lakavimu namuose. Atrodo, jums, kaip ir man labai patiko Essence variantas, skirtas sukurti gelinį lakavimą namuose, nenaudojant UV lempos. Priemonės iš tiesų vertos dėmesio ne tik dėl nuostabaus poveikio, tačiau ir nedidelės kainos.



Jums labai patiko ir tinklaraštyje skelbiami konkursai bei atiduotuvės. Deja, pernai jų nebuvo labai daug, tačiau šiemet aš labai pasistengsiu jums dovanoti daugiau ir dažniau.



Dar vienas nuostabus grožio dalykėlis, apie kurį jau kalbėta, pasakota ir milijonus kartų pripasakota: nuostabiai geras maskavimo pieštukas ir hiliteris viename, kurio kokybė gerokai pranoksta kainos kartelę. Tikriausiai ir šį kartą neverta daugžodžiauti: puiki priemonė, kurią rekomenduoju būtinai išbandyti net didžiausioms skeptikėms.



Jūs smalsavote ir domėjotės, kas bus populiaru šį rudenį ir šią žiemą. O kaip kitaip? Norime būti ne tik gražios, nuostabios ir nepakartojamos, tačiau ir madingos. Ką gi, jūs paklausėte, aš parašiau 😊



Koks grožio dalykėlis, be kurio aš neįsivaizduoju savo veido priežiūros rutinos? Žinoma, veido valymas Konjac kempinėle, kuri gaminama iš natūralios kilmės medžiagų. Oda po kurio laiko atrodo tiesiog puikiai. Be to, po gimdymo būtent tokia kempinėle aš ketinu maudyti savo kūdikį. 
P.S. ieškančioms kur įsigyti, galiu nudžiuginti - jų šiuo metu yra pirkti Eurokos parduotuvėse - būtinai pasižvalgykite.



Nors įrašą apie Tangle Teezer plaukų šepetį parašiau 2014 metais, tačiau jis iki šiol yra aktualus ir rikiuojasi populiariausių įrašų sąraše garbingoje, šeštoje vietoje. Tiesa, nuo pernai metų (2014 mėgstamiausi) jis nusmuko keliomis vietomis, nes 2015 pradžioje jis buvo pats populiariausias ir jūsų mėgstamiausias įrašas. Kalbant apie šukas - tikriausiai dauguma jau bandė ir dauguma man pritaria: prie įprastų šepečių grįžti nebesinori...



Būti madingai ir turėti bent vieną "must have" sezono spalvos drabužį ar atnaujinti žieminį paltuką norime visos. Aš asmeniškai šiemet norėjau įsigyti naują paltuką šaltiems orams ir planavau tai tikriausiai nuo 2015 metų pavasario, tačiau atėjus rudeniui supratau - rinktis tokio drabužio šiuo metu paprasčiausiai nėra prasmės dėl augančio ir apvalėjančio pilvuko. Ar jūs šį sezoną įsigijote kažką madingo? Ar taikėte į populiariausias sezono spalvas?



Nepriklausomai nuo to, kokie vyrauja orai, tačiau savo ilgas kasas noriu rodyti visus metus. Tačiau nuolat paleisti, laisvai vėjyje besiplaikstantys plaukai pabosta ir norisi, kad ir kasdienai pasipuošti vis kita šukuosena. Aš šiemet savo plaukučius ir sukau, ir bangavau ir segiau aksesuarais: išbandžiau bene visas šukuosenas, kurias leido pabandyti mano turimas plaukų ilgis. 



Lakuoti ir puošti nagučius aš labai mėgstu: pagal įrašo populiarumą, spėju puošti nagus mėgstate ir jūs? Tendencijų straipsniai paprastai būna tik gairės, skatinančios piešti, improvizuoti ir ekperimentuoti vienoje ar kitoje srityje. 



Ir visai nenuostabu, kad vienu populiariausių įrašų 2015 metais tapo pavasario ir vasaros nagų lakavimo tendencijos ir populiarios nagų lakų spalvos. Aš džiaugiuosi, jei tvarkingi nagučiai tampa vis labiau vertinami ir vis labiau atsižvelgiama į tai, kad puošti reikia ne tik veidą, rūpintis oda, puoselėti plaukus, tačiau ir rūpintis nagų grožiu.

Tendencijų įrašus paruošti paprastai užima gerokai daugiau laiko, nei bet kokiam kitam įrašui, o kur dar didžiulis pasiruošimo darbas naršant internetą, domintis naujovėmis bei ieškant tinkamų fotografijų. Tačiau tokių pranešimų ruošimas teikia asmeninio pasitenkinimo džiaugsmą: pristatydama ateinančių sezonų tendencijas aš pirmiausia pati sužinau kas bus populiaru ir madinga. Į ką reiktų atkreipti dėmesį, o ką palaikyti giliai spintos ar stalčiaus kamputyje sekanties sezonams...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va tokie buvo 2015 metai ir būtent tokie straipsniai, kuriais labiausiai domėjotės jūs. Ar sutinkate su populiariausiais? Kas jums buvo įdomiausia 2015 metais?
O gal yra temų, kurių visgi pasigendate mano nedideliame Gėlėtos kosmetinės dienoraštyje? 




Ačiū, kad skaitote,

Bendraukime ir šiemet 😉
Šiltai nusiteikusi, Gėlėta kosmetinė

Komentarai