UOGA UOGA "Pabučiuok mane!" natūralus lūpų balzamas su medumi ir mandarinais - lip balm "Kiss Me Honey Honey"

Mano lūpos nuolat linkusios sausėti ir skeldėti, todėl lūpų balzamas, kaip ir veido kremas, yra būtinas produktas mano kosmetinėje ištisus metus. Aš niekad prieš tai nesu naudojusi visiškai natūralaus lūpų balzamo, todėl su dideliu smalsumu nusipirkau išgirtąjį Uoga Uoga lūpų balzamą su medumi ir mandarinais.

"Šią žiemą aš turėjau daugiau santykių su savo lūpų balzamu, negu su savo vaikinu"
Citata, autorius nežinomas

Šio balzamo galima nusipirkti tiek pieštukiniame variante, tiek apvalioje dėžutėje. Aš visad mieliau renkuosi pieštukinius lūpų balzamus, nes man juos paprasčiau ir higieniškiau naudoti, nekalbant apie patogumą. Lūpų balzamą baigiau gana greitai, gal per 5-8 savaites, kadangi pakuotėje tik 5 ml, kurie labai greitai susinaudoja ir dėl kiek kitokios konsistencijos. Jei taupote, ir neturite nieko prieš apvalias pakuotes, į kurias reikia merkti pirštą, norint panaudoti priemonę, aš rekomenduoju įsigyti kitokią, apvalią pakuotę, kurioje yra 10 ml produkto (užteks ilgiau), o kaina visiškai ta pati, kaip ir pieštukinio lūpų balzamo (įsigyti ČIA). O po šių rekomendacijų ir pastebėjimų, kviečiu paskaityti mano nuomone apie natūralią priemonę lūpoms.



Produktas: UOGA UOGA "Pabučiuok mane!" natūralus lūpų balzamas su medumi ir mandarinais
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius Lietuva
Paskirtis: maitinti ir drėkinti lūpų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: geras maitinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: neįprasta konsistencija
Tūris: 5 ml
Kaina*: 3,50 EUR (12,08 Lt)
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Tavo saldžios ir blizgančios lūpos yra skirtos bučiniams!
Sakoma, kad moteris suvalgo apie 500 lūpdažio tūbelių per gyvenimą. Jei tai yra mūsų lūpų balzamas - nieko baisaus, nes su juo į Tavo kūną papuls tik natūralūs produktai: maitinantis ir antiseptinių savybių turintis medus, drėkinantis ir minkštinantis simondsijų aliejus ir apsauginis ricinos aliejus, suteikiantis lūpoms blizgesio. Tavo gerbėjai naktimis sapnuos Tavo lūpų svaiginantį aromatą.
Išsukinėkite po truputį, dėl savo natūralios sudėties lūpų balzamai atgal ne visada susisuka.
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Maža, tradicinė lūpų balzamo pakuotė labai paprasta, išsukama, baltos spalvos tūbelė. Pakuotės dizainas labai minimalistinis: raudonos spalvos lūpų piešinėlis ir keli užrašai. Man patinka balta, "švari" pakuotė. Mažytis baltos spalvos dangtelis ir pakuotės forma labai primena miniatiūrinę klijų pakuotę ir man patinka toks kiek neįprastas sprendimas.


Kvapas. Nors lūpų balzamo pagrindiniai ingredientai yra medus ir mandarinai, tačiau aš nepasakyčiau, kad užuodžiu būtent šiuos ingredientus. Tikrai galiu jausti citrusinio kvapo natas, tačiau medaus neužuodžiu. Tikriausiai todėl, kad balzamas neturi sintetinių kvapiklių - kas pirmiausia yra sveikiau ir naudingiau mūsų organizmui (sutinkate?) nei sintetinio kvapo malonumas.


Konsistencija. Lūpų balzamas geltonos spalvos. Kol aplinkos oras šaltas - balzamas kietos konsistencijos, tuo tarpu sušilęs jis tampa minkštesnis. Aš vis dar nežinau, ar ta minkštesnė konsistencija man patinka: ji jokiu būdu nėra košelė, tačiau gerokai minkštesnė nei man įprasti balzamai.


Sudėtis: Ricinus Communis Seed Oil (ricinų aliejus), Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Cera Flava (bičių vaškas), Mel (medus), Glycine Soja Wax (sojų pupelių vaškas), Copernicia Cerifera Wax (braziliškų palmių vaškas), Tocopherol (vitaminas E), Citrus Reticulata Oil (mandarinų eterinis aliejus)*, Citrus Nobilis Peel Oil (raudonųjų mandarinų eterinis aliejus)*, Limonene**, Linalool**.
*išauginta ekologiškame ūkyje 
**įeina į eterinių aliejų sudėtį


Poveikis. Lūpų balzamas gerai drėkina lūpas, jas maitina ir neleidžia išsausėti. Iš esmės daro tai, ką lūpų balzamas turi daryti. Pasitepus lūpas pastebiu, kad jos tampa riebesnės nei su įprastais balzamais. Ir tikrai nepasakyčiau, kad susigeria labai greitai. Iš tiesų susigeria, bet ne taip greitai, kaip man įprasti balzamai.

Iš vienos pusės, man šiek tiek nepatinka minkštesnė konsistencija, tačiau iš kitos pusės, aš vertinu tai, jog priemonė yra visiškai natūralios sudėties ir neturi jokių kenksmingų medžiagų savo sudėtyje. Tokį balzamą nebaisu tepti ant lūpų, net ir patekęs į burną ar virškinimo sistemą, jis ilgalaikėje naudojimo perspektyvoje nepakenks organizmui ir neturės neigiamos įtakos.
O prie neįprastos konsistencijos, skonio ir kvapo tikriausiai paprasčiausiai reikia priprasti.


Šis, natūralus lūpų balzamas naudojimo pradžioje tikrai buvo sunkiai suprantamas dalykas mano įpratimui. Aš puikiai suprantu, kad pripratus prie sintetinių gaminių, mums sunku suvokti ir priimti kitokią konsistenciją, kvapą ir skonį. Todėl naudojimo pradžioje buvau kiek nusivylusi naudodama tiek išgirtą balzamą ir nepasakyčiau, kad buvau labai sužavėta priemonė. Bet su kiekviena naudojimo diena aš stebiu, kad priemonė teigiamai veikia mano lūpas, ir suvokiu, kad natūrali sudėtis nepadarys žalos mano organizmui. Būtent to ir reikia tikėtis iš natūralių priemonių ir vertinti natūralius produktus.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu pačių gražiausių ir saldžiausių lūpų,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai