ALVERDE Naturkosmetik "Orange Rosmarin" apsauginis pėdų kremas 3in1 su apelsinais ir rozmarinais

Vokiška kosmetika visuomet buvo, ir tikriausiai visuomet bus mano silpnybė. Nors vokiškų kosmetikos gaminių pakuotės dažniausiai būna gana paprastos, tačiau efektu niekad netenka nusivilti. Šiam kartui mano dar palyginus nesenai įsigyto pėdų kremo apžvalga, i mano mylimos DM kompanijos ir vienos jų linijos Alverde su maloniu aromatu.

"Jūsų sąmonė atsakys į visus klausimus, jei tik išmoksite atsipalaiduoti ir palaukti atsakymo"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: ALVERDE Naturkosmetik Orange Rosmarin apsauginis pėdų kremas 3in1 su apelsinais ir rozmarinais
Gamintojas: "DM" Karlsruhe, Vokietija
Paskirtis: apsaugoti pėdas nuo pūslių, nutrynimų, suragėjimų, minkštinti ir drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: priemonės riebumas - reikia laiko susigėrimui
Tūris: 75 ml
Kaina*: 2,50 EUR (8,63 Lt)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: "Alverde" apelsinai ir rozmarinas pėdų apsauginis kremas saugo nuo pūslių, nutrynimų ir suragėjusios odos. Kokosų ir jojobos aliejus padengia sausu apsauginiu ir puoselėjančiu odą sluoksniu, mažina pėdų trynimąsi į batus, suteikia komforto jausmą. Alijošius ir glicerinas minkština ir drėkina. Tinka diabetikams. Sertifikuota natūrali kosmetika. Be mineralinių aliejų.


Priemonės pakuotė gana paprasta: balto plastiko tūbelė papuošta augaliniais rozmarinų ir apelsinų motyvais bei žalios spalvos intarpais. Pakuotė patogi paspausti dėl minkšto plastiko.

Matinis geltonos spalvos dangtelis, esantis tūbelės apačioje nenusiima ir niekaip kitaip neatsisuka. Dalis dangtelio atsidengia ir atveria vidutinio dydžio angą, pro kurią patogu dozuoti tirštesnės konsistencijos kremą.


Kvapas. Pėdų kremas gaiviai kvepia rozmarinų žolelėmis, o va apelsino kvapo aš neužuodžiu. Tik šiek tiek gaminį paskirsčius ir išvėsus intensyviai rozmarino natai, apelsinai ir jaučiami, tačiau pagrindine viską užgožia intensyvus rozmarino kvapas. Be abejonės tai gana stiprus žolelių kvapas, tad jei jums nepatinka žolelių aromatai, šis gali būti irgi ne prie širdies.

Konsistencija. Tik išspaudus gaminį, jis atrodo visai lengvos konsistencijos, tačiau paskirstant priemonę jaučiasi priemonės riebumas.


Sudėtis: Aqua, Cocos Nucifera Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Whey Filtrate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Cera Flava*, Glycerin*, Glyceryl Oleate, Zinc Sulfate, Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil**, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Bisabolol, Citric Acid, Parfum**, Limonene**, Linalool**.
* ingredientai iš sertifikuotų organinių ūkių
** iš natūralių eterinių aliejų



Poveikis. Pėdų kremus aš visuomet tepu vakarais, prieš eidama miegoti, užsimaunu medvilnės kojines. Pirmiausia, ką pastebiu, tai, jog reikia gerokai mažesnio kremo kiekio, nei kitų panašių priemonių. Ir tai tikriausiai dėl kiek riebesnės konsistencijos. Manau, kad kremas labiau tinkamas šaltuoju sezonu, nes vasarą tokio riebesnio kremo manau nesinorėtų.


Kremui pilnai susigerti į odą reikia truputį laiko, tad ir dienos metui naudoti nelabai tiktų. Jei kalbėti apie poveikį, tai pirmiausia, ką pastebėjau, kad kremas puikiai atpalaiduoja pėdas po sunkios dienos, kai tenka daugiau vaikščioti ir pėdos pavargsta. Atsipalaiduoti padeda ir labai malonus rozmarinų žolelių aromatas.

Po nakties mano pėdų oda tampa švelni, minkšta ir gerai pamaitinta. Kremas puikiai pamaitina sausesnę kulnų odą ir ji tampa švelni, kaip kūdikėlio. Dėl apsauginės funkcijos nuo pūslių ir nuospaudų pasakyti tikrai negaliu, šiuo metu nešioju itin didelius ir patogius batus, kurie visiškai nespaudžia kojos ir net neįsivaizduoju ar kremas geba pėdas apsaugoti.


Puikus, riebesnis pėdų kremas, kuris man labai patinka, nes ne tik padeda atsipalaiduoti po sunkios dienos, tačiau ir gerai maitina ir švelnina pėdų odą.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai