BIO - OIL speciali odos priežiūros priemonė - aliejus: randams, strijoms, nevienodai odos spalvai, senėjančiai ir išsausėjusiai odai

Pagaliau pagaliau, po kelių mėnesių naudojimo, aš noriu papasakoti savo įspūdžius apie Bio - Oil daugiafunkcinį aliejų odai, kurį nusipirkau pagelbėti savo odai susidoroti su pastarųjų mėnesių odos pokyčiais.

"Žmonės neperka prekių ir paslaugų. Jie perka santykius, istorijas ir magiją"
Seth Godin

Apie Bio-Oil aliejų, prieš pradedant jį naudoti buvau prisiskaičiuosi keliolika įvairiausių atsiliepimų, tarp kurių buvo tiek neigiamų, tiek teigiamų įspūdžių. Tačiau labiausiai įsigyti skatino buvusių nėščiųjų rekomendacijos ir tai, kad daugumai jų naudojant aliejuką pavyko išvengti nelabai pageidaujamų, dažną nėštumą lydinčių strijų. Ir tik vėliau sužinojau apie kitus stebuklingus aliejuko poveikius tiek kūno, tiek veido odai.



Produktas: BIO - OIL speciali odos priežiūros priemonė - aliejus: randams, strijoms, nevienodai odos spalvai, senėjančiai ir išsausėjusiai odai
Gamintojas: Pagaminta Pietų Afrikoje
Paskirtis: probleminei odai prižiūrėti ir gydyti: randams, strijoms, nevienodai odos spalvai, senstančiai odai, išsausėjusiai odai
Tinkamas tipas: tinkamas visiems odos tipams
Labiausiai patiko: teigiamas efektas odai
Labiausiai nepatiko: daug vidutinio saugumo ingredientų
Tūris: mano pakuotėje 60 ml, galima įsigyti ir 125 ml, 200 ml talpos pakuotės
Kaina*: priklausomai nuo kiekio:
- 60 ml - 12,74 EUR (43,99 Lt)
- 125 ml - 20,59 EUR (71,09 Lt)
- 200 ml - 29,99 EUR (103,55 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Pirkti Pigiau, Camelia vaistinė ir kitur

Ką žada gamintojas: "Bio-Oil" - tai speciali odos priežiūros priemonė, kurią rekomenduojama naudoti randų, strijų ir nevienodos odos spalvos išvaizdai gerinti. Taip pat rekomenduojama naudoti senėjančiai ir išsausėjusiai odai. Ji turi naujovišką sudedamąją dalį PurCellin Oil, kuri mažina jos tirštumą. Dėl jos odos priežiūros priemonė Bio-Oil lengvai susigeria, ji užtikrina, kad ten, kur reikia pateks pagrindinės sudedamosios dalys: vitaminai A bei E ir natūralūs aualiniai medetkų, levandų, rozmarinų bei ramunėlių aliejai. Odos priežiūros priemonė lengvai susigeria ir neriebaluoja odos. Ji hipoalerginė ir tinka jautriai odai. Skirta naudoti veidui ir kūnui.

RANDAI: Odos priežiūros priemonė padeda pagerinti tiek naujų, tiek senų randų išvaizdą. Tepkite randus odos priežiūros priemone dukart per dieną, švelniai įmasažuokite pirštų galiukais sukamaisiais judesiais, kol visiškai susigers. Naudokite mažiausiai 3 mėnesius. Netepkite ant pažeistos odos.

STRIJOS: Odos priežiūros priemonė padeda sumažinti strijų atsiradimo tikimybę greitai kintant kūno apimčiai, pvz.: nėštumo metu, staigiai augant paauglystėje ir didėjant svoriui. Masažuojamaisiais judesiais dukart per dieną tepkite odos priežiūros priemone tas vietas, kur greičiausiai gali atsirasti strijų. Nėštumo metu masažuojamaisiais judesiais tepkite odos priežiūros priemone pilvą, klubus, krūtis, juosmenį ir viršutinę šlaunų dalį dukart per dieną nuo antro trimestro pradžios.
Kad pagerėtų esamų strijų išvaizda, tepkite odos priežiūros priemonę dukart per dieną, masažuokite pirštų galiukais sukamaisiais judesiais, kol visiškai susigers. naudokite mažiausiai 3 mėnesius.

NEVIENODA ODOS SPALVA: Odos priežiūros priemonė padeda pagerinti pigmentinių dėmių ir dėmių, atsiradusių dėl hormonų pusiausvyros pokyčių, odos baliklių ar per didelio saulės poveikio, išvaizdą. Tepkite odos priežiūros priemonę dukart per dieną, švelniai masažuokite pirštų galiukais sukamaisiais judesiais, kol visiškai susigers. Naudokite mažiausiai 3 mėnesius.

SENĖJANTI ODA: Odos priežiūros priemonė padeda lyginti ir tonizuoti senėjančią, raukšlėtą veido ir kūno odą. Tepkite odos priežiūros priemonę "Bio-Oil" dukart per dieną, švelniai masažuokite pirštų galiukais sukamaisiais judesiais, kol visiškai susigers.

IŠSAUSĖJUSI ODA: Odos priežiūros priemonė padeda papildyti natūralius odos riebalus, kurių netenkama dėl ekstremalių oro sąlygų, daug chemikalų turinčio vandens, dažno maudymosi ir sausinamojo centrinio šildymo ar kondicionieriaus poveikio. Naudokite odos priežiūros priemonę po vonios ar dušo, deginimosi saulėje ar plaukiojimo. Tepkite odą masažuojamaisiais judesiais, ypatingą dėmesį skirkite sausoms vietoms. Odos priežiūros priemonė taip pat yra idealus vonios aliejus.

Atsargumo priemonės: Skirta naudoti tik išoriškai. Netepkite ant pažeistos odos. Jei sudirgintų odą, nors tai mažai tikėtina, nebenaudokite, Individualūs rezultatai bus skirtingi.


Bio-Oil aliejus supakuotas balto kartono pakuotėje su oranžinės ir pilkos spalvos lašelio intarpu bei tokių pat spalvų užrašais. Pakuotė labai minimalistinė, nenaudojami jokie blaškantys elemantai ar dizaino intarpai. Tokios pakuotės man patinka.

Viduje pakuotės, visai kaip vaistų pakuotėse, yra papildomas informaciniai lapeliai, tarsi medicinio preaparato informacija, kurioje yra absoliučiai visa naudojimo instrukcija, indikacijos, sudėtinės dalys. Ir žinoma, vidinė pakuotė - skaidrus minkšto plastiko buteliukas su baltos spalvos užsukamu dangteliu. Man visai patinka visiškai apvali pakuotė be užaštrintų kampų: viskas užapvalinta.

Atsukus produkto dangtelį, po juo atsiveria dozavimo anga, kuri turiu pripažinti, yra labai nepatogi, kai reikia nedidelio priemonės kiekio. Na tikrai, niekaip neįmanoma į ranką įsilašinti kelis lašelius kokiam randeliui. Jei padengimo plotas didelis, paprasčiausiai tereikia produkto įsipilti į delną, o va su lašeliais taip neišeina - manau daug patosgesnė dozavimo anga būtų su nedidele pipete, dozuojančia ląšeliais, o paspaudus stipriau, gaminys galėtų ir bėgti lauk silpna srovele.


Kvapas. Aliejuko kvapas nestiprus, neintensyvus. Man primena rožių - levandų kvapų mišinį (labiau rožių), tačiau uoslės visiškai neerzina ir nepasakyčiau, kad labai ilgai išlieka. Jau po geros valandėlės aromato tikrai nebeužsiuodžia. Man jis labai maloniia kvepia ir net naudodama ilgą laiką ir pastoviai, kas kartą mėgaujuosi Bio-Oil aromatu.

Konsistencija. Aliejukas nudažytas oranžinės spalvos dažikliu. Jis yra ženkliai skystesnis, nei aliejus. Man jo tirštumas primena vandenį su vos vos įmaišyto aliejaus konsistencijoje (nors visi puikiai žinome, kad aliejus ir vanduo nesimaišo :) ). Bet apskritai tokia keistoka konsistencija: ale vandenukas, bet jaučiasi ir aliejaus slidumas bei šioks toks aliejinis tirštumas.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl MyristateRetinyl Palmitate (vitaminas A), Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate (vitaminas E)Anthemis Nobilis Flower Oil (ramunėlių aliejus)Lavandula Angustifolia Oil (levandų aliejus)Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rozmarinų aliejus), Calendula Officinalis Flower Extract (medetkų aliejus), Glycine Soja Oil, BHT, Bisabolol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 26100.


Poveikis. Mano pagrindinė šios priemonės įsigijimo priežastis yra dabartinis nėštumas ir siekis apsisaugoti nuo galimų strijų ant pilvo, šlaunų ir krūtinės. Aliejuką kas vakarą ant pilvuko ir kitų minėtų sričių tepu jau beveik 4 mėnesiai. Žinoma, rekomenduojama aliejuką naudoti 2 kartus dienoje, bet aš paprasčiausiai neprisiverčiu priemonės tepti ir rytais.

Tai per šituos naudojimo mėnesius pastebėjau, kad tik padengus odą aliejumi (ir jo nepadauginus), jis labai greitai susigeria į odą. Tiesa, kelių minučių tikrai reikia, ir laikas labai priklauso nuo dengiamo kiekio bei jūsų odos tipo: suprantama, kad į sausą odą priemonė visuomet susigers greičiau.


Tik pasitepus aliejuku odą, priemonei susigeriant atsiranda malonus odos komforto jausmas. Pirmiausia priemonė neįtikėtinai gerai drėkina ir maitina odą. Oda po aplikacijos tampa labai švelni ir minkšta, taip ir norisi kuo dažniau ją liesti.

Per kelis mėnesius mano oda tapo gerokai elastingesnė, stangresnė, kas labai svarbu etapui, kai iš plokščio pilvuko žemiau krūtinės atsiranda nosį remiantis didžiulis balionas. Jei oda neturėtų kur temptis, ji tikrai plyštų. O kol kas (tfu, tfu, tfu... ir barbenu į medį), jokių vidinių odos įplyšimų nėra. Aš tikiu, kad tai, ar strijų atsiranda, labiau lemia genetika ir tai, ką gavome iš tėvų. Tačiau gerinant odos elastingumą, tikimybę tokioms problemoms tikrai galima sumažinti.

Žinoma, aliejuką planuoju naudoti iki pat gimdymo ir dar po jo, ir tikiu, kad būtent jis man padeda susitvarkyti su didžiuliais kūno pokyčiais per pastaruosius mėnesius.


Tačiau čia dar ne viskas... aliejus puikiai tinka randams ir pigmentinėms dėmėms mažinti. Aš ant rankų turiu vieną bjaurų apie 12 metų senumo randą nuo įkandimo ir dar vieną didžiulį (apie 8 metų senumo) nuo karpos deginimo rūgštimi. Paraleliai tepiau abu šiuos randus aliejuku ir per tuos mėnesius jie gerokai apmažėjo ir tapo ženkliai mažiau pastebimi. Manau, kad ir toliau naudojant galbūt pavyks juos ir visai panaikinti?

Kelis kartus aliejuką naudojau ir kaip veido serumą - veido aliejų, nes priemonė tinka prevencijai ir kovai su raukšlelėmis. Tačiau šio efekto negalėčiau fiksuoti, kadangi bandžiau tik keletą kartų. Pastebėjau tik tiek, kad komfortas odai neišpasakytai malonus.


Jei reiktų apibendrinti aliejuko poveikį ir mano mintis, tai man jis labai patinka ir yra iš tiesų labai veiksminga priemonė odos problemoms spręsti. Žinoma, prieš naudojant priemonę, reiktų žinoti, suprasti, kad priemonė nėra greito poveikio: efektą reiktų vertinti tiko po kokių 3 mėnesių. Tad jei tikėsitės greito rezultato, greičiausiai nusivilsite. Ir būtina nepamiršti priemonę naudoti reguliariai ir nuolat.


Super gera, ir iš tiesų veiksminga kūno ir veido odos priežiūros priemonė. Aš rekomenduoju išbandyti kartu su žiupsniu kantrybės, net jei turite tik išsausėjusią odą.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios, švelnios... tiesiog tobulos odos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai