CATRICE "Prime and Fine" akių šešėlių pagrindas "010 Perfectly primed"

Akių šešėliai: paletės, ketvertukai ar mono šešėliai visad buvo ta kosmetika, kuria aš džiaugiuosi labiausiai. Turiu nemažai akių šešėlių, kuriuos tikiuosi jums parodyti, tačiau ne visi jie yra nepriekaištingos kokybės... Norėdama naudoti ir džiaugtis visomis spalvomis, aš naudoju akių makiažo pagrindą, kuris padeda akių makiažą išlaikyti ilgiau. Šiandien apie šiuo metu naudojamą Catrice Prime and Fine priemonę/ pagrindą akių šešėliams.

Susirasti milijoną draugų, nėra stebuklas.
Stebuklas yra susirasti draugą, kuris bus šalia, kai milijonai nuo jūsų nusigręž...

Šiandien mane nerealiai nudžiugino draugė, kuri gyvena užsienyje, mat šiandien pasiėmiau siuntinuką, pilną visokiausių gėrybių man, kaip būsimai mamytei ir mano kūdikėliui. Nuoširdus laiškas ir mielas paketėlis, skirtas atidaryti tik po gimimo... Skaičiau, ir akyse kaupėsi ašaros - nesvarbu, kad nesimatėme jau kuris laikas, bet tvirta draugystė išlieka draugyste, ir visai nesvarbu, kad tokių draugų turime vieną, du ar tris... Svarbiausia, kad tokie žmonės egzistuoja mūsų gyvenimuose!



Produktas: CATRICE "Prime and Fine" akių šešėlių pagrindas "010 Perfectly primed"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, ilgiau išlaikyti akių šešėlius ir akių makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nepriekaištingai atlieka savo darbą
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 5 ml
Kaina*: apie 3,49 EUR (11,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Akių šešėlių pagrindas optimaliai paruošia akių vokus akių makiažuidengti. Lengvos tekstūros ir švelnaus nude atspalvis lengvai padengiamas ir išslaidomas su aplikatoriumi. Tobulai paruošia vokus, išryškina akių šešėlių intensyvumą ir pašviesina akių šešėlius. Akių šešėlių pigmentai su pagrindu išlieka ilgiau ir neleidžia jiems subėgti į akies voko raukšleles, apsaugo nuo byrėjimo.


Nedidelė akių šešėlių pagrindo pakuotė pagaminta iš dramblio kaulo spalvos pagrindo su užsukamu juodu matiniu dangteliu. Man patinka kvadratinė pagrindo pakuotės forma ir minimalistinis averso dizainas. Tuo tarpu nugarėlėje galima rasti beveik visą reikiamą informaciją, išskyrus produkto sudėtį, kurią, kaip dažnai būna šios kompanijos produktuose, tenka susirasti internete.

Akių šešėlių pagrindo aplikatorius kirstos formos, visai toks pat, kokį galima rasti daugumoje lūpų blizgesių pakuočių. Tai nedidelis aplikatorius su mažais plaušeliais/ minkštais plaukeliais.


Kvapas. Tokiose produktuose ar gaminiuose priemonės kvapas nėra labai svarbus, nes jis dingsta iš karto po produkto išsklaidymo ant akies voko. Šešėlių pagrindo kvapas primena makiažo pagrindų kvapą ir labai greitai išgaruoja po priemonės padengimo.

Konsistencija. Akių šešėlių pagrindas dramblio kaulo spalvos. Siūlomas tik vienas atspalvis. Gaminys kiek į skystesnę pusę, ir jei bandėte Essence akių šešėlių pagrindą, tai šis yra šiek tiek skystesnis ir kartu lengvesnės konsistencijos, nei minėtasis iš Essence.



Sudėtis: ISODODECANE, TALC, CYCLOPENTSILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, TRIHYDROXYSTEARIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), TRIETHYLHEXANOIN, SORBITAN SESQUIOLEATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYETHYLENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).



Poveikis. Ant akių vokų tepu šiek tiek šešėlių pagrindo (labai svarbu nepadauginti, nes tuomet akių šešėliai atrodys storai padengti ir nedailiai paskirstyti bei prasčiau laikys), pirštų pagalvėlėmis pagrindą tolygiai paskirstau ant voko. Tiesa, galima skirstyti ir specialiu šepetėliu ir kempinėle, taiau tokiu atveju priemonės reikės daugiau, nes tiek šepetėlio šereliai, tiek kempinėlė sugers dalį produkto. O va su aplikatoriumi sklaidyti nepatariu - niekada gražiai ir tolygiai nepadengsite.

Po padengimo leidžiu pagrindui vos vos įsigerti į voko odą ir tik tuomet tepu akių šešėlius. Tiesa, dėl atspalvio - aš kažko matyt nesuprantu, nes realiai, nėra skirtumo, kokios pagrindas spalvos, juk ant viršaus tepami šešėliai uždengia ir paslepia pagrindo spalvą ir jos vistiek nesimato? Nors gal aš klystu ir kažką ne taip suprantu?


Su pagrindu akių šešėliai ant odos išlieka nepakitę visą arba beveik visą dieną. Net tie, kurie laikydavo man apie 3 valandas su pagrindu išlieka apie 8-10 valandų ir to pilnai pakanka. Su priemone akių šešėliai nesukrenta į raukšleles, netrupa ir nebyra nuo akies voko. O ir šešėlių spalvos su pagrindu atrodo gerokai intensyvenės nei įprastai.


Puikus akių šešėlių pagrindas, vertas dėmesio ir išbandymo. Tiesa, jei manęs paklausite, ar man labiau patiko Essence pagrindas ar šis, Catrice pagrindas, - aš visgi išsirinkčiau Essence. gal labiau prie jo pripratau? Nors man pasirodė, kad Essence išsiskirsto tolygiau ir dailiau, nei Catrice; be to kiek tirštesnė konsistencija man patinka labiau.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ lietuvaitėms tinkantis atspalvis (nors ir slepiamas po šešėliais);
+ daili, patogi, - man imponuojanti kvadratinė pakuotė;
+ paprastas, gražus dizainas ir matinis pakuotės efektas;
+ minkštas ir švelnus aplikatorius;
+ greitai dingstantis kosmetikos gaminių kvapas;
+ konsistencija labai lengva;
+ paprastas naudojimas;
+ šešėliai išlieka nepakitę visą dieną, minimaliai 10 valandų;
+ šešėliai su pagrindu nesukrenta į raukšleles, nenubyra, nenusitrina;
+ akių šešėliai tampa intensyvesnio, gilesnio atspalvio.

TRŪKUMAI:
- kiek skystesnė konsistencija (dėl to sunkiau tolygiai paskirstyti);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Linksmo penktadienio geriausių draugų kompanijoje,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai