ESSENCE Nail Art "Sparkle Sand" viršutinis nagų lakas "24 I feel gritty!", suteikiantis smėlio efektą

Kažkodėl niekad anksčiau nesižavėjau tam tikrą efektą suteikiančiais viršutiniais nagų lakais ir mieliau pirkdavau naują nagų laką, nei tokią priemonę. Ir gaila, kad tiek laiko praleidau veltui ir nesuvokiau, kad viršutinis nagų lakas su efektu yra puiki priemonė, kuri leis sutaupyti ir įsigyjant vieną buteliuką pakeis kelis ar keliolika nagų lakų buteliukų su tuo pačiu efektu, bet skirtingais atspalviais ant nagų lako plokštelės. Šį kartą mano bandymai ir mano dėmesys sutelktas į tokią priemonę, suteikiančią spindinčio smėlio efektą ant mėgstamo jūsų nagų lako atspalvio.

"Turtingi žmonės lieka turtingi, nes gyvena lyg vargšai,
 tuo tarpu vargšai ir lieka vargšais, nes gyvena taip, lyg būtų turtingi"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ESSENCE Nail Art "Sparkle Sand" viršutinis nagų lakas "24 I feel gritty!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: suteikti nagų lakui smėlio efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: įdomus smėlio efektas
Labiausiai nepatiko: kiek ilgiau džiūva
Tūris: 8 ml
Kaina*: 2,29 EUR (7,69 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Superinis smėlio efektas! Šis viršutinis nagų lakas su naujovišku smėlio efektu ant nagų yra tiesiog privalomas turėti. Padenkite savo mėgstamą nagų laką ir leiskite jam pilnai išdžiūti. Tuomet ant viršaus padenkite šio viršutinio nagų lako ir suteikite bet kuriai spalvai fantastišką, truputį primenantį 3D efektą ant nagų su subtiliomis blizgiomis dalelėmis.


Viršutinio nagų lako buteliukas standartinė Essence kompanijos viršutinių lakų pakuotė. Skaidraus stiklo buteliukas užsuktas metalo imitacijos plastikiniu dangteliu. Buteliuko dizainas labai paprastas, puoštas tik keliais pavadinimo užrašais ir sidabriniu potėpiu, primenančiu nagų lako tepimą šepetėlių-aplikatoriumi.

Kalbant apie aplikatorių - šepetėlį, jis ant gana trumpo kotelio. Šepetėlis kiek mažesnis nei vidutinio dydžio, o va šereliai vidutinio ilgio. Sakyčiau, jog tai standartinis šepetėlis ir gana patogus naudoti.


Konsistencija. Vos vos skystesnė nei nagų lako konsistencija iš esmės yra priemonė su daugybe blizgių ir matinių smulkių dalelių.


Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, POLYETHYLENE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, MEK, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CITRIC ACID, CI 60725 (VIOLET 2), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Priemonės naudojimas iš esmės labai paprastas: ant gerai išdžiuvusio nagų lako tepti viršutinį nagų laką ir leisti jam pilnai išdžiūti. Tai pirmas dalykėlis, kurį pastebiu, kad viršutinis nagų lakas lengvai ir tolygiai pasidengia ant plokštelės, tačiau džiūva jis kiek ilgiau nei įprastai. Aš sėdėjau kelias minutes, kol jis pilnai išdžiūvo ant nagų.

Su Essence The Darks nagų laku "18 happy new green"

Šis viršutinis nagų lakas suteikia nagams žaižaruojančio ir spindinčio smėlio efektą su grubiu, smėlio daleles primenančiu paviršiumi. Žinoma, rinkoje tikrai yra nagų lakų su tokiu efektu (aš turiu vieną iš Essence ir vieną iš Gabriella Salvete), bet reikia pripažinti, kad vienas efektą suteikiantis buteliukas yra gerokai patogiau nei keli skirtingi buteliukai su tuo pačiu efektu, tik kitokiu nagų lako atspalviu.


Nuotraukose ant kiekvienos rankos po vieną nagą palikau originalia spalva, o kitus dengiau su efektu, taip aiškiau matomas galutinis efektas.

Kalbant apie priemonės išlikimą, iš esmės labai daug kas priklauso nuo pagrindo ir praktiškai viskas nuo to, kiek paprastai išlieka jūsų nagų lakas. Tokia viršutinė priemonė mano nagų lakui leidžia išlikti apie 1-3 dienas ilgiau, tačiau visgi, kaip ir sakiau, išlikimo laikas priklauso nuo jūsų spalvoto nagų lako išlikimo.

Su Essence The Darks nagų laku "18 happy new green"

Mano nuomone viršutinis nagų lakas su efektu yra puiki priemonė sutaupyti ir suteikti įdomesnę tekstūrą, spalvą, užbaigimą jūsų, galbūt jau kiek pabodusiems įprastiems nagų lakams. Šis nagų lakas, suteikiantis smėlio efektą, man labai patinka.





Ačiū, kad skaitote,

Darbingos savaitės, mielosios,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai