EVELINE "3D Silk Effect" lūpų blizgesys No. 229

Šiandien aš noriu pasiknaisioti po savo senienų kosmetinę ir ištraukti į dienos šviesą neblogą ir dėmesio vertą priemonę lūpoms iš Eveline su satininiu efektu.Žinoma, oranžinę priemonę naudojau vasaros metu ir šylant orams tikrai trauksiu ir vėl tepsiu ant lūpų, bet, kol visai neišnaudojau, noriu papasakoti, kuo ši priemonė ypatinga.

"Something old
Something new
Something borrowed
Something blue"
Iš amerikiečių vestuvių prietarų

Iš tiesų atvėrus senienų kosmetinę atradau nerealių dalykėlių, kuriuos buvau visai primiršusi ir palikusi naudojimui kažkada. Manau kelis daiktelius iš ten būtinai ištrauksiu ir parodysiu jums: gal ir jus apims malonūs prisiminimai, arba atrasite naujų ir bandyti vertų priemonių (tiesa, bene visos jų visai nebrangios, todėl tikrai vertos testavimo). Na o dabar, apie Eveline lūpų blizgesį su didžiuliu spalvų ir atspalvių pasirinkimu.



Produktas: EVELINE "3D Silk Effect" lūpų blizgesys No. 229
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: dekoratyvinė: lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus efektas ant lūpų
Labiausiai nepatiko: nelabai saugi sudėtis
Tūris: 7 ml
Kaina*: apie 2,00 EUR (6,91 Lt)
Kur galima įsigyti: Martina parduotuvėse


Ką žada gamintojas: Satino efekto lūpų blizgesys. Atnaujintos formulės lūpų blizgesys su drėkinančiais aliejais ir šviesinančiais pigmentais. Su vienu perbraukimu ant lūpų jos taps švelnios, tarsi šilkas ir gerai sudrėkintos.

3D Silk Effect kondicionuoja ir atstato lūpų drėgmę ir gydo suskeldėjusią odą.

Taip tik įsigijus atrodė blizgesio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Kaip ir kituose lūpų blizgesiuose, taip ir Eveline blizgesio pakuotė labai tradicinė: skaidraus plastiko tūbėlė, užsukta sidabro spalvos plastiko dangteliu. Mano turima pakuotė labai greitai nusitrynė ir užrašų įskaityti praktiškai neįmanoma: liko tik užrašai ir lipnios etiketės informacija ant dangtelio. Apskritai vertinant, pakuotės plastikas stipriau paspaudus šiek tiek minkštas, prastesnės kokybės ir nė kiek neprimena stiklinės pakuotės. Tiesa, dabar pakuotės yra atnaujintos ir atrodo gerokai kokybiškiau. Ir man dar nelabai patinka, kad produkto perteklius patenka ant srėgių ir užsukant tūbelę, produkto likutis patenka ant išorinių sienelių.

Po metalo imitacijos atsukamu plastiko dangteliu, ant vidutinio ilgio kotelio yra plonas, kiek suplotas ties viduriu (plokščias) aplikatorius. Jis sudarytas iš mažyčių minkštų ir švelnių plaukelių ir dėl nedidelio dydžio ir pločio, yra labai patogus paskirstyti blizgesį ant lūpų.


Kvapas. Ar kada nors uostėte nors vieną Eveline lūpų blizgesį su spalva? Jei taip, tuomet tikrai žinote, kokio kvapo reiktų tikėtis ir šiame blizgesyje: man jie visi vienodo aromato. Saldus, kiek specifinis aromatas sunkiai apibūdinamas. Ant lūpų išlieka neilgai ir greitai dingsta po padengimo.

Konsistencija. Lūpų blizgesys vidutinio tirštumo, tačiau visiškai nelipnios konsistencijos. Pigmentacija intensyvi.


Sudėtis: Polybutene, Mineral Oil, Isocetyl Stearoyl Stearate, PVP/ Hexadecene Copolymer, Hydroxystearic Acid, Parfum, D-Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylmethoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydrocinnamate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol.
May contain: Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Glyceryl Abietate, Mica, Polyethylene Terephthalate, Silica, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Glyceryl Behenate, CI 19140, CI 12085, CI 45380, CI 15850, CI 45410, CI 15880, CI 77007, CI 77289, CI 77266, CI 15985, CI 77510, CI 15865, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77163, CI 77891.


Poveikis. Mano turimas lūpų blizgesys yra satino efekto ir oranžinės spalvos su nedideliu kiekiu rožinės spalvos. Spalva ant lūpų dengiasi labai lengvai ir tolygiai, tiesa, aš mėgstu ryškesnę spalvą ir nebraukiu tik kartą per lūpas, bet kelis kartus pasluoksniuoju priemonę, kol lūpos įgauna ryškų, sultingą atspalvį.


Lūpų blizgesys suteikia lūpoms sultingų oranžinių lūpų efektą. Ir dailią spalvą, visiškai nelinkusi iškeliauti iš kontūro, nebent valgoma ar geriama, tuomet makiažą reikia susitvarkyti. Lūpų blizgesys ant lūpų jaučiasi maloniai, tačiau nepasakyčiau, kad jas drėkina. Visgi, tikrai nesausina lūpų, jos lieka švelnios. Šerpetojančių lūpų blizgesys neslepia ir jų tikrai negydo, todėl reiktų jas nušveisti prieš dažant.

Šiaip lūpų blizgesys tikrai nėra ilgai išliekanti priemonė: kaip ir dauguma lūpų blizgesių, išlieka apie 3 valandas. Nusivalo ir nusitrina tolygiai ir dailiai.


REZIUMĖ. Na man šitas blizgesys labai patinka: nelipnus, spalva daili, gerai prilimpa prie lūpų, ir nors išsilaiko tiek, kiek kiti blizgesiai, bet efektas yra labai geras.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ didžiulis atspalvių pasirinkimas;
+ patogus aplikatorius;
+ kvapas neišlieka ilgai;
+ vidutinio tirštumo konsistencijos;
+ pigmentacija gera;
+ nelipni konsistencija;
+ dailus satino efektas ant lūpų;
+ dengiasi lengvai ir tolygiai;
+ gerai prilimpa prie lūpų;
+ gerai sluoksniuojasi;
+ suteikia sultingų lūpų efektą;
+ neiškeliauja iš lūpų kontūro;
+ ant lūpų jaučiasi maloniai;
+ lūpų nesausina;
+ nusivalo tolygiai ir dailiai;
+ išsilaiko tiek, kiek ir visi lūpų blizgesiai (apie 3 valandas).


TRŪKUMAI:

- pakuotės medžiagos atrodo pigios ir pakuotė pigiai pagaminta;
- pakuotės dizainas neypatingas;
- produktas patenka ant srėgių ir užsukant pakuotę produktas nuvažiuoja ant išorinių produkto sienelių;
- specifinis, eveline lūpų blizgesiams būdingas aromatas;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (15) ingredientų;
- neatlaiko valgant ir geriant;
- nedrėkina lūpų, kaip žada gamintojas;
- neslepia šerpetojančių lūpų.




Ačiū, kad skaitote,

Gero vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai