JOANNA NATURIA Body kūno šveitiklis "Vanilla Smoothing"

Vanilės kvapas žiemos vakarams yra nepakartojamas aromatas, maloniai šildantis uoslę ir emocijas. Kreminis vanilės aromatas kosmetikos priemonėse yra nerealus, o jei visa tai sudėta į kūno šveitiklį? Šiandien bandau, tiksliau jau pasakoju, po išbandymo apie Joanna kompanijos vanilinį kūno šveitiklį.

"Kvepia taip, lyg kažką skanaus gamintum..."
John Stokes


Produktas: JOANNA NATURIA Body kūno šveitiklis "Vanilla Smoothing"
Gamintojas: "Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp." Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti negyvas ląsteles
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: šveitiklio reikia daug ir jis greitai baigiasi
Tūris: 100 g
Kaina*: 1,79 EUR (6,18 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos tinklo parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Vanilės kvapo prausimosi šveitiklis švelniai nuvalo nešvarumus, atgaivina odą. Suteikia jai glotnumo ir švelnumo. Sudėtyje yra šveičiamųjų dalelių ir vanilės ekstrakto.
Naudojimas: nedidelį kiekį šveitiklio užtepti ant drėgnos odos, masažuoti sukamaisiais judesiais. Nuplauti vandeniu. Šveitiklį naudoti 2-3 kartus per savaitę.


Nedidelė, kompaktiška kūno šveitiklio pakuotė pagaminta iš vidutiniškai minkšto, skaidraus plastiko. Tokio dydžio pakuotė būtų patogi keliaujant įsimesti į kosmetinę (aš vonioje mėgstu didesnes šveitiklio pakuotes). Man patinka platėjanti buteliuko forma ir siauri pakuotės šonai bei gana didelis dangtelis.

Pakuotės dizainas visai malonus akiai: užrašai ir pagrindinio ingrediento paveikslėlis ant pakuotės averso man labai primena Radox produktų dizainą. Pro skaidrias sieneles matosi ir produkto konsistencija ir likutis buteliuke.

Kaip jau minėjau, man labai fainas, platus butelio dangtelis, po kuriuo nedidelė dozavimo anga. Esant reikalui visą dangtelį galima nuimti. Dangtelio atidaromas viršus atrodo gana silpnas, tačiau tuos kelis naudojimo kartus tikrai atlaikys.


Kvapas. Kūno šveitiklio kvapas labai malonus uoslei: man jis primena saldų vanilės skonio/ kvapo likerį. Taip, kažkodėl man kvapas šiek tiek primena alkoholį, bet gerąja prasme. O gal čia mano uoslė kvailioja? Stipriausiai jaučiasi vanilė ir tada kreminis, minkštas ir saldus aromatas. Nerealiai malonus. Aš vis atsidarau pauostyti aromato ir jau kai rinkausi parduotuvėje, man jis labai patiko.

Konsistencija. Kreminė masė labai švelnios, gelsvos spalvos su juodais, aguonos dydžio grūdeliais. Jau iš nuotraukų galite pamatyti, jog kreminės masės gana daug, o grūdelių mažoka. Tiesa, man atrodo, kad tie juodi grūdeliai atlieka daugiau dekoratyvinę funkciją, nes būdami apvalūs ir švelnūs tikrai nešveičia. O pagrindinį šveičiamąjį darbą atlieka kreminėje masėje esantys bespalviai maži grūdeliai, kurie labai primena smulkaus cukraus granules.


Sudėtis: Aqua, Polyethylene, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Triethanolamine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Polyquaternium-7, Styrene/ Acrylates Copolymer, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Benzoate, Synthetic Wax, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 16255, CI 19140, CI 77499.


Poveikis. Tokio pobūdžio priemonėse svarbiausias yra šveičiamasis efektas. Aš turiu pasakyti, kad jis tikrai nėra nepriekaištingas man asmeniškai toks šveitimas per švelnus, nors šiek tiek valomojo efekto jaučiasi. Sakyčiau man šveitiklis labiau primena dušo želė su šveičiamaisiais grūdeliais (naudojau panašią Palmolive), tai lygiai taip pat toks lengvas pašveitimas jaučiasi, bet tikrai tai nėra kažkoks intensyvus šveitimas.

Šiaip oda jaučiasi kiek švelnesnė, kiek labiau pavalyta, o kvapas nuteikia labai maloniai. Tiesa, neminėjau,aromatas išlieka neilgai, o ir buteliuko taupiausioms pakaks iki 4 naudojimo kartų. Gamintojas rekomenduoja naudoti priemonę 2-3 kartus per savaitę, vadinasi, tokio buteliuko vidutiniškai pakaks vienai savaitei.


REZIUMĖ. Labai patiko aromatas, graži pakuotė ir naudojimas. Bet priemonė labai švelni odai ir greičiau prausia, nei šveičia odą, be to, pakuotė baigiasi per 2-4 kartus.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ nedidelė pakuotė geriausiai tiks keliaujant;
+ patogi pakuotė ir maloni forma;
+ dailus, mano mėgstamą Radox, primenantis pakuotės dizainas;
+ labai malonus kreminis saldžios vanilės likerio aromatas (bent jau man :D );
+ švelnus valomasis efektas tinkamas, kai oda jautresnė, nei įprastai;
+ oda po naudojimo tampa švelnesnė.

TRŪKUMAI:
- dangtelis nėra itin tvirtas ir gali greit nulūžti;
- priemonės kvapas po dušo greitai dingsta;
- kreminė konsistencija turi per mažai šveičiamųjų dalelių;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (10) ir žalingų (3) ingredientų;
- šveičiamasis efektas per švelnus ir priemonė man pasirodė labiau dušo želė su šveičiamosiomis dalelėmis, nei šveitiklis kūnui;
- buteliuko pakaks 2-4 kartams naudoti, o kadangi gamintojas rekomenduoja priemonę naudoti 2-3 kartus per savaitę, vadinasi vidutiniškai reikia 1 tokio buteliuko savaitei.




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnaus žiemos vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai