L'OREAL Paris "Triple Active Nutrition" maitinamasis veido kremas sausai ir labai sausai odai

Šį mėnesį labai daug pasakojau apie viską, išskyrus apie dabartinę veido odos priežiūrą. Vakarais aš naudoju įvairius serumus, o rytais šiuo metu odą lepinu L'Oreal veido kremu, žadančiu atlikti 3 skirtingas funkcijas veido odai.

"Kad būtumėte senas ir protingas, jūs pirmiausia turite būti jaunas ir kvailas"
Citata, autorius nežinomas

Veido kremą įsigijau norėdama kiek riebesnės priemonės veido odai žiemos metu ir šaltam orui. Tačiau kartu nenorėjau ir riebios priemonės, kuri kimštų odos poras, apsunkintų veido odą ir silpnai drėkintų. Tad kviečiu paskaityti, kiek priemonė pateisino mano lūkesčius.



Produktas: L'OREAL Paris Triple Active Nutrition maitinamasis veido kremas sausai ir labai sausai odai
Gamintojas: "Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, saugoti ir maitinti sausą odą
Tinkamas tipas: sausai ir labai sausai odai. Visoms amžiaus grupėms
Labiausiai patiko: lengva ir maloni konsistencija
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio poveikio
Tūris: 50 ml
Kaina*: 7,24 EUR (24,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada ir kitur

Ką žada gamintojas: OMEGA KERAMIDAI. DRĖKINA 24 VALANDAS PER PARĄ. Sausai odai trūksta riebumo, ji praranda elastingumą, komfortą ir tampa pažeidžiamesnė (nuo vėjo, šalčio, oro kondicionieriaus ir kt.). Oda išsausėja, pajautrėja. L'Oreal laboratorijos sausai ir labai sausai odai sukūrė Triple Active Nutrition. Trejopas poveikis:
  1. DRĖKINA 24 VALANDAS PER PARĄ. Drėkina išsausėjusią odą, suteikia komforto pojūtį.
  2. SAUGO. Atkuria natūralų apsauginį odos sluoksnį ir saugo nuo ultravioletinių spindulių.
  3. MAITINA. Kreme esančios omega 3 ir 6 - svarbios riebalų rūgštys akimirksniu palengvina ir maitina odą.
REZULTATAI: naudojant kremą, oda intensyviai maitinama ir drėkinama 24 valandas per parą. Ji nesausėja. Pamažu įgauna normalios odos savybes: elastingumą ir ilgalaikį komfortą.
TEKSTŪRA: kremo turtinga ir tirpstanti tekstūra nėra riebi. Akimirksniu įsigeria, oda tampa švelni ir aksominė.
NAUDOJIMAS: tepti ryte ir vakare ant kruopščiai nuvalytos odos veido ir kaklo srityje.
Patikrinta dermatologų. Visoms amžiaus grupėms.


Išorinė kremo pakuotė - balto kartono dėžutė paprastai ir be didelių pastangų puošta gelsvos spalvos intarpu ir įvairaus šrifto ir ryškumo užrašais. Aplink pakuotės šonus pateikta visa informacija apie kremą, o sudėtis nurodyta ant dugno. Tiesa, kartoninė pakuotė papildomai buvo apsaugota skaidria plastikine plėvele, ant kurios buvo lipdukai su keliomis kalbomis, kurių nebuvo ant pakuotės, - tame tarpe ir lietuvių kalba. Iš tiesų pakuotė labai įprasta kremui ir man labai patinka, kad užtikrinta ir apsaugota nuo išankstinio atidarinėjimo.

Atidarius pakuotę viduje vidinė kremo pakuotė - baltos spalvos sunkus stiklinis indelis, kukliai puoštas tik kremo pavadinimu ir gamintoju. Beveik baltos spalvos, gal labiau primenančios perlamutrą, plastiko dangtelis išgaubtos formos, užsukamas ant stiklinio indelio. Dangtelis nuo atidarinėjimo papildomai apsaugotas aukso spalvos plona juosta, einančia nuo indelio pagrindo iki dangtelio. Atsukus pakuotę, juostelė pažeidžiama ir tampa aišku, jog pakuotė jau buvo atidaryta iki naudojimo. Žinoma, nelabai reiktų tokios apsauginės priemonės jau vien todėl, kad kartonas buvo apsaugotas plastiku. Bet dviguba apsauga dar niekam nepakenkė ar ne?


Atsukus dangtelį ir pažeidus juostelę, ant kremo angos dar papildomai uždėtas plastikinis dangtelis su kompanijos pavadinimu. Aš galvoju, kad tą dangtelį laisvai galima išmesti, bet va, teko nesenai išvažiuoti su kremu rankinėje ir apsivertus pakuotei, kremas neištepliojo dangtelio, o tiesiog ištepė to balto dangtelio pusę, kuri lietėsi prie kremo. Tikriausiai tai ir yra smagiausia, kad dangtelio netenka vis valyti ir valyti po kremo pakuotės apsivertimo. O aš esu iš tų žmonių, kuriuos nervina nešvari, netvarkinga pakuotė, tai kažkaip vis linkusi pakuotes valyti.


Kvapas. Veido kremas malonaus kosmetinio aromato. Jis neturi kažkokio lengvai identifikuojamo augalinio ar kokio kitokio aromato. Kvepia gaiviu kosmetiniu kvapu, kuris man labai patinka. Aromatas nėra greitai dingstantis ir sakyčiau išlieka iki pusės valandos. Net ir pasidarius makiažą, kvapas dar kažkiek laiko lieka. Bet vėlgi, jis neerzina uoslės ir nėra intensyvus po padengimo.

Konsistencija. Kremas baltos spalvos, lengvos konsistencijos, vidutinio tirštumo. Kremo riebumas vos vos jaučiamas. Apskritai, kaip maitinamasis kremas jis labai lengvas ir labai malonios konsistencijos.


Sudėtis: Aqua/ Water, Paraffinum Liquidum/ Mineral Oil, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Sucrose Stearate, Elaeis Guineensis/ Palm Oil, Methyl Glucose Sesquistearate, Ammonium Polyacryloydi-Methyl Taurate, Petrolatum, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Rosa Canina/ Rosa Canina Fruit Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum, Cholesterol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum/ Fragrance, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool.


Poveikis. Veido kremas labai lengvai paskirstomas ant veido odos  ir gana greitai susigeria į veido odą. Visgi, aš pastebėjau, kad ant odos paviršiaus kelioms valandoms lieka blizgi plonytė plėvelė, kuri per kelias valandas galutinai susigeria į veido odą. Visgi, sakyčiau kremas visai neblogai tinka mano odai, nes ji vis "nori" daugiau ir daugiau kremo, ir kai niekur iš ryto nesiruošiu eiti, būtinai veidą padengiu vos vos storesniu sluoksniu nei įprastai - lai oda lepinasi. 😊


Ką kremas daro odai? Tai daro būtent tai, kas ir žadama, gerai drėkina odą ir pakankamai gerai ją maitina, švelnina odos paviršių. Tačiau maitinamasis efektas nėra labai intensyvus ar riebus, paprastai itin riebių kremų veidui nemėgstu, nes jie dažniausiai kemša poras, šitas kremas tiesiog idealus ir porų nekemša. Vėlgi, trečiojo efekto - apsauginės funkcijos - aš tikrai negaliu patikrinti ir lieka tik patikėti gamintojo žodžiu.

Man kremas tikrai geras, ir atlieka tai, dėl ko ir pirkau priemonę (lengvai maitina odą, jos neapsunkindamas). Tačiau kartu įsigydama šį kremą, aš tikėjausi kiek daugiau, pavyzdžiui odos vizualinio gražinimo, dailiau atrodančios odos ar pan. Visgi, tai L'Oreal kompanijos, turinčios gana aukštą prestižą, priemonė, o ne kremas už kelis eurus. Tačiau, kaip ir minėjau, tai, ką žada priemonė atlieka: maitina, drėkina, suteikia komforto jausmą, gerai sudrėkina išsausėjusią odą ir jos nebelieka; suteikia švelninamąjį efektą.


Geras veido kremas, kuris atlieka tai, ką gamintojas ir žada. Dėl malonios konsistencijos, aš jį dažniausiai naudoju rytais. Visgi, labai norėjau šiek tiek daugiau iš tokio gamintojo, kaip L'Oreal Paris.





Ačiū, kad skaitote,


Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai