MURAD "Age Reform" serumas mažinantis raukšles "Rapid Collagen Infusion"

Šiandien noriu pasirodyti ir papasakoti apie šiuo metu naudojamą veido serumą iš Murad, kuriuo buvau labai sužavėta, kai gavau. Tačiau susižavėjimas išblėso sužinojus, jog priemonė skirta brandžiai odai. Manau, man per anksti tokią priemonę naudoti, tačiau, kadangi kiekis nedidelis, nusprendžiau bandyti ir papasakoti efektą jums.

"Tiek daug žmonių praranda sveikatą, bandydami užgyventi materialinę gerovę;
tuomet jie išleidžia pinigus, bandydami atstatyti sveikatą"
A. J. Materi

Šiandien Klaipėdoje paskelbta gripo epidemija. Nejaugi iš tiesų sergamumas toks didelis? Pasak naujienų, serga visi, ir sloguodami, negaluodami keliauja į darbus, užkrečia vis daugiau žmonių, kol galiausiai užkratas paplinta tiek, kad reikia skelbti epidemiją. Nesuprantu, kodėl žmonės nenori saugoti savęs ir aplinkinių ir geriau savaitę pasigydyti namie, o ne paskui mėnesį kamuotis su komplikacijomis ligoninėje? Suprantu, pajamos, atlyginimas, pareiga darbui, bet vistiek...

Na va, truputį pabambėjus, noriu ir pasiguosti, dabar susirgti negaliu, vadinasi net apsilankyti parduotuvėje man negalima. Taip pat ir su poliklinika ir kitomis vietomis, kur daug žmonių ir apsikrėsti tikimybė didelė. Aš tik spėjau pasveikti nuo peršalimo, ir likusias savaites privalau būti visiškai sveika.

Tad rūpinkitės savimi ir jūs: jei susirgote - gydykitės namie; jei esate sveiki - stiprinkite imunitetą, dažnai plaukite rankas ir rūpinkitės aplinkiniais. Be gailesčio (juokauju 😁 ) varykite sergančius kolegas ir bendramokslius namo. Girdėjau, kad komplikacijos šiemet siaubingos. Tad likite sveikos!


Produktas: MURAD "Age Reform" serumas mažinantis raukšles "Rapid Collagen Infusion"
Gamintojas: "Murad Inc." Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: mažinti raukšles ir mimikos linijas
Tinkamas tipas: brandžiai, raukšlių turinčiai odai
Labiausiai patiko: serumas raukšles veikia greitai, nuo pirmo padengimo
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: mano turima pakuotė mini - 5 ml talpos. Pilnas tūris 30 ml
Kaina*: 30 ml produktas £ 65,00 arba 90,75 EUR (313,34 Lt)
Kur galima įsigyti: Feelunique, Lookfantastic


Ką žada gamintojas: Šis brandžiai odai skirtas serumas sumažina mimikos linijas ir raukšles per 2 valandas*. Murad Rapid Infusion Collagen yra greitai veikianti formulė, kuri putlina odą ir kovoja su raukšlėmis, keldama sveiko kalogeno ir drėgmės lygius odoje.

* individualūs rezultatai gali skirtis
Naudojimas: tolygiai įmasažuokite serumo į švarią veido, kaklo ir krūtinės odą. Ant viršaus tepkite Murad veido drėkiklį ar kremą.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Mane pasiekęs serumas buvo supakuotas plastiko maišelyje su visa produkto informacija. Pakelio dizainui naudojamos baltos ir vyšninės spalvos intarpai. Ant pakuotės parodytas paveikslėlis, iliustruojantis, kaip produktas atrodo viduje.


Vidinė pakuotė baltos spalvos, su keliais spalviniais, vyšninės spalvos, intarpais. Nedidelio buteliuko viršuje, po skaidraus plastiko dangteliu, yra mažytė pomputė, kuri nedideliais kiekiais dozuoja serumą. Nors visam veidui prireikia kelių paspaudimų, tačiau man ji visai patogi, o ir tokio dydžio pakuotė miela.


Kvapas. Serumo kvapas man labai primena žolelių aromatų mišinį, bet tikrai ne gryną mišinį, o sumaišytą su kosmetiniu priemonių kvapu. Šiaip kvapas nėra intensyvus ir gana greitai dingsta nuo veido odos.


Konsistencija. Serumas baltos spalvos ir savo tirštumu primena tarpinį variantą tarp lengvo kremo ir losjono.


Sudėtis: Water (Aqua), Isodecyl Neopentanoate, Polymethylsilsesquioxane, Glycerin, Pentylene Glycol, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Cetyl Ethylhexanoate, Stearic Acid, Cetearyl Olivate, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Sorbitan Olivate, Butylene Glycol, Honey (Mel), Urea, Yeast Amino Acids, Trehalose, Inositol, Taurine, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Alaria Esculenta Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Codium Tomentosum Extract, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Sodium Hyaluronate, Collagen Amino Acids, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Zinc Gluconate, Ascorbic Acid, Chitosan, Propyl Gallate, Polysorbate 20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Linalool, Anthemis Nobilis Flower Extract, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil.


Poveikis. Serumą dažniausiai ant veido tepu vakare, ir nepaisydama gamintojo rekomendacijų, ant viršaus nebetepiau jokio kremo ar drėkiklio. Pirmieji mane nustebinę dalykai buvo tai, jog priemonė labai lengva ir beveik nejaučiama ant veido odos, o ir susigeria praktiškai akimirksniu.


Po kelių valandų nuo padengimo pastebiu, kad nuo veido odos dingsta mimikos raukšlės, esančios kaktos srityje ir juoko raukšlelės aplink lūpas. Veidas tikrai atrodo ženkliai lygesnis ir dailesnis, nei buvo prieš padengimą, vadinasi raukšles priemonė tikrai veikia. Kadangi tai stipraus poveikio priemonė aš nerizikavau jos tepti po akimis (tam ji ir nėra skirta), nors būtent paakių sritis ir vadinamosios "žąsies kojelės" yra problemiškiausios mano veido vietos.

Tiesa, stebiu ir kaupiamąjį serumo poveikį: raukšlės su kiekvienu aplikavimu tampa vis mažiau pastebimos. Belieka tikėtis, jog efektas išliks net ir pabaigus nedidelę serumo pakuotė ir nustojus jį naudoti. O kol kas efektas iš tiesų stulbinamai geras ir malonus akiai.


Veido serumas puikiai veikia veido odą: mažina raukšlių gilumą ir lygina veido odą. Ji tampa dailesnė ir gražesnė su kiekvienu padengimu. Deja, bet aš manau, jog tai brandžiai odai skirta priemonė ir naudoti tokio intensyvumo serumus man dar gerokai per anksti. Bet jei atmetus asmeniškumus - efektas stebinantis.




Ačiū, kad skaitote,

Neperšalkite ir nepasigaukite gripo,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai