SAMPLE SIZE. AVON "Anew Nutri - Advance" intensyvus maitinamasis kremas sausai ir itin sausai odai

Dar vienas, ir tikriausiai šiam mėnesiui paskutinis veido priežiūros mėginio įrašas šį mėnesį. Pagalvojau, jog tikrai neverta iš eilės naudoti didžiulę savo mėginių krūvą, nes tokie įrašai greit atsibos ne tik jums, bet ir man pačiai pabosta iš eilės naudoti keliolika mažyčių kremo pakuočių. Todėl šiam kartui trumpai apie Avon Anew Nutri-Advance veido kremą, o su mėginių rubrika atsisveikinu iki sekančio, kovo mėnesio.



Ką žada gamintojas: Tinkamam odos funkcionavimui būtinos omega rūgštys. Jos regeneruoja ir stiprina epidermį, taip sukuriamas barjeras, saugantis, kad oda neprarastų pernelyg daug drėgmės. Dėl to oda tampa glotni, elastinga ir švelni. Išbandykite visoms amžiaus grupėms tinkančius linijos "Anew Nutri-Advance" kremus. Dėl aliejais praturtintos formulės su kompleksu „Nutri-3X-Omega“, į kurį įeina naudingos riebalų rūgštys omega 3, 6 ir 9:

• oda iš karto atrodo intensyviai maitinama ir nuostabiai švelni
• stiprina odos barjerą ir apsaugo nuo žvarbaus vėjo bei temperatūros pokyčių
• šalina dėl išsausėjimo atsiradusį tempimo jausmą
• maitinimas - odos maitinimas iš karto padidėja 60%*
• apsauga - sustiprintas barjeras saugo nuo žvarbaus vėjo ir žemos temperatūros
• malonus pojūtis - oda nebeatrodo išsausėjusi, sumažėja sausumo keliamas diskomfortas

*Remiantis 8 val. klinikiniu tyrimu nr. S13-67A, kuriame dalyvavo 25 respondentai. 98%* moterų tvirtina, kad jaučia, jog oda maitinama visą dieną! *Remiantis 1 savaitės vartotojų tyrimu nr. 13-122, kuriame dalyvavo 100 respondentų.

Pilno dydžio produktas. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Isohexadecane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethylhexyl Isononanoate, Isostearyl Neopentanoate, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cera Alba, Polymethyl Methacrylate, Cetyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Ammonium Acryloydimethyltaurate/ VP Copolymer, Galactoarabinan, Phenoxyethanol, Phytol, PEG-75 Stearate, Parfum, Ceteth-20, Steareth-20, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Imidazolidinyl Urea, Steareth-2, Carbomer, Methylparaben, Choleth-24, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dilauryl Thiodipropionate, Thiodipropionic Acid, Tocopherol, Ceteth-24, Caramel, Panthenol, Tocopheryl acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Sphingolipids, CI 15985, CI 19140, CI 14700.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 12,00 EUR (41,43 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)


Mano potyriai. Veido kremas baltos spalvos, nors konsistencija atrodo neriebi, bet patrynus tarp pirštų ir dengiant ant veido odos riebumas jaučiasi stiprokai. Kremo aromatas man nelabai patinka, jis toks kosmetinis, su trupučiu gaivos, bet kartu jaučiasi sunkus, slogus ir duslus kvapas. Gal kažkam jis malonus, bet man nelabai.


Kremas susigeria gana greitai, bet tikrai ne akimirksniu. Galutiniam kremo susigėrimui reikia šiek tiek laiko. Aš iš kremo tikėjausi gana daug, tačiau mėginio man pakako 3 kartams veido odai ir viskas, ką pavyko pastebėti buvo tai, jog oda gana gerai maitinama. Nepasakyčiau, jog jaučiasi ypatingas švelnumas, taip, oda švelnesnė. Taip pat ir su mano odos drėkinimu: man reikia daugiausiai drėkinimo, tačiau šio efekto nejaučiama. Visgi, maitinamasis efektas yra stipriausias šio kremo aspektas.


Stipriai, intensyviai maitinantis kremas puikiai tiks sausai ir maitinimo reikalaujančiai odai. Tad manau priemonė tinkamiausia šaltuoju metų laiku. Kiti efektai: švelninimo, elastingumo, glotnumo; yra užgožiami ir praktiškai nesijaučia,  tad priemonė tinkamiausia toms, kam reikalingas stiprus maitinimas.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios, kad ir lietingos dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai