VIVI modeliuojanti veido kaukė su medaus ekstraktu. Kaukę maišome naudodamiesi rinkiniu veido kaukėms maišyti.

Jau senokai jums nepasakojau apie veido kaukes... Paprastai aš renkuosi vienkartines, nes jas galiu dažnai keisti pagal odos poreikius, ir netikus kažkuriai, iš karto bandyti kitokią. Bet vienkartinės kaukės dažnai būna brangesnės. Pastarąjį kartą aš įsigijau VIVI veido kaukę dailiame stiklo indelyje ir jau kuris laikas ją naudoju. Atėjo laikas papasakoti, kokį efektą ji teikia mano veido odai.

"Mes galime apsimesti ciniškais ir klastingais, tačiau susidūrus su tyrumu ir nekaltumu, ciniškumo kaukė paprasčiausiai nukrinta"
Federico Fellini 


Produktas: VIVI modeliuojanti veido kaukė su medaus ekstraktu
Gamintojas: UAB "Gangas". Pagaminta Alytus, Lietuva
Paskirtis: valyti, tonizuoti, drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas veido odai
Labiausiai nepatiko: pagal nurodytas proporcijas man nepavyksta padaryti tinkamos konsistencijos veido kaukės
Tūris: 20 g
Kaina*: 11,30 EUR (39,02 Lt) / 15,90 EUR (54,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Vivi parduotuvėse arba internetu ČIA

Ką žada gamintojas: Itin smulkios molio dalelės gerai išvalo odą. Sudėtyje esantys medaus ir alyvuogių ekstraktai suteikia antioksidantinį poveikį, tonizuoja, drėkina ir gerina odos struktūrą. Kaukė pakelia odos temperatūrą ir pagerina aktyvių komponentų pasisavinimą.
Kaukė stingstanti, nulupama, iš karto patempia veido odą per 20 min., švariai valo poras, aktyvina mikrocirkuliaciją, yra intensyvaus poveikio.
Naudojimas: Gerai nuvalykite odą, 4 g kaukės miltelių kruopščiai sumaišykite su 20 g labai šalto vandens. DĖMESIO: kaukė sustingsta per 3-4 min. Nenaudoti šilto arba karšto vandens, tai pagreitina sustingimą. Maišant sukti į vieną pusę, kol susiformuos vienalytė masė. Užtepkite ant kaklo ir veido, išskyrus akių, zonos ir palaikykite 15-20 min. Drėkinkite veidą šiltu vandeniu, kol kaukė lengvai atsilups nuo odos. Patepkite odą kremu.

Vienas paprasčiausių būdų namų sąlygomis pagražinti veido odą - tai pasilepinti veido kaukėmis!
Jų poveikis itin platus: kaukės gali valyti veido odą, švelniai nušveisti nešvarumus, sutraukti poras, stimuliuoti odos ląstelių regeneraciją, skatinti kraujo apytaką, gerinti odos spalvą, intensyviai prisotinti ją maitinamosiomis, drėkinamosiomis ir kitomis biologiškai aktyviomis medžiagomis, efektyviai suteikiančiomis odai jaunatviškesnę išvaizdą, antioksidantinę apsaugą nuo priešlaikinio ląstelių senėjimo, odos patempimo poveikį.
VIVI veido kaukėse esančios natūralios medžiagos bei kosmetikos pasaulio naujovės - biologiškai aktyvios medžiagos, iš prestižinių pasaulio laboratorijų - atlieka šias funkcijas ir yra paruoštos padėti Jums efektyviai pagerinti savo odos būklę ir išvaizdą. O natūrali produktų sudėtis, kur greta veikliųjų medžiagų nerasite sveikatai kenksmingų priemaišų, ne tik pagražins Jūsų odą, bet ir paskatins džiaugtis grožiui ir sveikatai naudingu pasirinkimu.


Veido kaukės pakuotė yra tamsiai rudo stiklo indelis, su užsukamu juodo plastiko dangteliu. Vivi pakuotės pasižymi savo minimalizmu  ir man patinka toks dailus, neperkrautas pakuotės dizainas: jokių piešinių, ornamentų ar puošybos detalių, tik užrašai balta spalva.

Ant produkto pakuotės nurodytas trumpas priemonės aprašymas, naudojimo būdas, o va sudėties rasti ant šio gaminio nepavyks: jos reikia ieškoti internete. Kaip visuomet, produkto galiojimo data nurodyta ant pakuotės dugno priklijuotos baltos etiketės, kartu su gaminio kaina.


Kvapas. Sausos kaukės kvapas primena molį, tačiau nėra intensyvus. Sumaišius su vandeniu ir paruošus ją naudojimui, ji tampa dar intensyvesnio molio kvapo. Aš tikrai neužuodžiu jokio medaus kvapo, tai grynai molinis aromatas su kažkokio papildomo aromato priemaiša.

Konsistencija. Indelyje kaukė šviesios pilkai kreminės spalvos, bet pastelinio atspalvio. Nesumaišytos kaukės konsistencija biri, grūdeliai labai smulkūs, vienodo dydžio. Paruošus kaukę naudojimui (t.y. sumaišius su vandeniu) ji tampa intensyvios tamsiai rudos su žalsvu atspalviu spalvos, o konsistencija ir tirštumas priklauso nuo to, kiek vandens ir kiek biraus produkto sumaišysite.


Sudėtis: Solum Diatomeae, Algin, Illite, Calcium Sulfate, Olea Europaea extract, Honey powder, Tetrasodium Pyrophospate.


Poveikis. Prieš naudojimą kaukę reikia pasiruošti ir susimaišyti. Aukščiau nurodyta, kaip tai padaryti, tai tikrai nesikartosiu. Norisi tik paminėti, kad pagal instrukcijas man niekaip nepavyksta sumaišyti normalaus tirštumo kaukės: gaunasi per skysta, tada dedu daugiau kaukės - gaunasi per tiršta; pilu vandens - vėl per skysta... Žodžiu visiškai nelogiškas ir nepasisekęs pirmasis bandymas pagaminti kaukę naudojimui. Žinoma, dalis mano kaltės yra: aš neturiu tokių svarstykių, kurios svertų 1 gramo tikslumu, pas mane svarstyklių paklaida yra 3 g, kas yra gana daug, kai vienkartinė dozė yra tik 4 g biraus produkto.

Tad aš viską maišau nesivadovaudama instrukcijomis, o matuodama pagal naminių kaukių rinkinio matavimo šaukštelius, kuriuos pirkau visai nesenai (ČIA). Dedu porą mažų kaušelių kaukės ir užpilu vienu didesniu kaušeliu vandens. Gaunu tirštoką masę, bet ją labai patogu paskirstyti ant veido ir ji nenubėga, kaip ta, gamintoji pagal instrukcijas. Tuomet belieka viską išmaišyti mentele ir padengti ant veido prie rinkinio pridėtu šepetėliu. Man tas nedidelis, rožinis rinkinukas veido kaukėms labai pasiteisino. Rekomenduoju, jei turėsite progą įsigyti: tokio mažo indelio savo virtuvėje aš neturiu. Dėl apvalaus dubenėlio dugno jame patogu maišyti kaukę, mentelė maišymui ideali, o šepetėlis puikiai padengia kaukę. Tiesa, dar neišsiaiškinau, kiek ml turi kiekvienas matavimo šaukštelio kaušelis. Bet rinkinukas, kaip jau minėjau, pasiteisino!


Kai daugmaž iš akies susimaišau tinkamą konsistenciją, dengiu ant veido šepetėliu ir laikau maksimumą - 20 minučių. Aš leidžiu kaukei ir padžiūti, jokių problemų dėl to nėra, nes padžiūvusias vietas sudrėkinus šiltu vandenuku, kaukė atšoka nuo veido odos ir paprasčiausiai nusiima lauk: jokio skausmingo nuėmimo tikrai nėra. Po viso to tereikia kaukės likučius nuplauti vandeniu.


Po naudojimo veido odai suteikiamas momentinis efektas. Mano veido poros tampa švaresnė, oda skaistesnė, lygesnė ir dailesnė. Nuėmus kaukę, net ir prieš tai prastai atrodanti oda tampa daili, pamaitinta, tarsi visiškai nauja, gerokai jaunesnė veido oda. O va stangrinamojo efekto tikrai nepastebėjau...

Nors kaukė man labai patinka, tačiau reikia suprasti, kad tokie produktai turi trumpalaikį efektą, ir norint jį išlaikyti kaukę reiktų naudoti nuolat. Pagal gamintojo rekomendacijas, produkto indelio turėtų pakakti 5 kartams, bet aš naudojau 6, manau pakaktų iki 8 padengimo kartų, priklausomai nuo to, kiek produkto jums reikia vienam kartui ir kokio tirštumo/ skystumo priemonę darote.


Nors kaukę reikia susimaišyti patiems, nors instrukcijos nelabai atitinka realybės, bet man labai patinka efektas veido odai: nauja, skaisti, dailesnė ir drėgnesnė oda. Super!

PRIVALUMAI:
+ daili, minimalaus dizaino pakuotė;
+ molio kvapo kaukė (natūralus kvapas leidžia tikėtis natūralesnės sudėties);
+ sausas produktas birus, sumaišytas - košelė;
+ sudėtis natūrali ir naudinga veido odai;
+ lengvai ir tolygiai skirstosi ant veido odos;
+ sudrėkinta vandeniu išdžiūvusi kaukė lengvai atšoka nuo veido odos;
+ oda tampa švaresnė, poros išvalomos;
+ oda tampa skaistesnė, jauniau atrodo;
+ oda tampa lygesnė, dailesnė;
+ intensyviai drėkina ir neblogai pamaitina veido odą.

TRŪKUMAI:
- kiek aukštesnė kaukės kaina;
- indelį atsukti reikia atsargiai: didelė rizika paprasčiausiai išpilti produktąą;
- ant indelio nėra nurodytos sudėtinės dalys;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (1) ingredientas;
- prieš naudojimą kaukę reikia susimaišyti patiems (čia bėda tinginiukams :) );
- instrukcijos nėra tikslios maišymui;
- konsistencija kas kartą maišant gali skirtis;
- ant veido kaukę reikia laikyti ilgokai 15-20 minučių;
- kaukės efektas trumpalaikis;
- stangrinamojo efekto nepastebėjau.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios, lygios ir jaunatviškos odos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai