VIVI rankų kremas su mangų aromatu, tinkamas naudoti ir kūnui, veidui bei lūpams

Rankų kremai - neatsiejamas kasdienės rutinos žingsnelis, norint turėti dailias ir išpuoselėtas rankas bei dailią rankų odą; apsaugoti ją nuo sudirgimų, drėgmės netekimo, šerpetojimo bei aplinkos poveikio. Pastaruoju metu naudoju Vivi kompanijos dovanotą rankų kremą. Ir nepaisant to, kad gautas dovanų, - atvira apžvalga, be jokių pagrąžinimų apie tai, kas tiko ir patiko, o kas visgi šiame gaminyje mane erzina.

"Paukštis rankose vertas tiek, kiek du paukščiai krūmuose"
"True Riches" autorius Timothy Shay Arthur



Produktas: VIVI rankų kremas
Gamintojas: UAB "Gangas". Pagaminta Alytus, Lietuva
Paskirtis: rankoms, veidui, kūnui, lūpoms: lėtinti odos senėjimą, raminti sudirgusią odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: malonus mangų kvapas
Labiausiai nepatiko: nepatogi naudoti metalo pakuotė
Tūris: 75 g
Kaina*: 7,00 EUR (24,17 Lt) / 10,00 EUR (34,53 Lt)
Kur galima įsigyti: Vivi parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Rankų kremo sudėtyje esantys sojų, saulėgrąžų, vynuogių sėklų ir sviestmedžio aliejai savo sudėtyje turi didelį kiekį vitaminų A, C, E, kurie veikia kaip antioksidantai. Visuose aliejuose yra didelis kiekis vitamino E. Šie aliejai žinomi kaip lėtinantys senėjimo procesus odoje, saugantys ją nuo nepalankių aplinkos veiksnių (UV spindulių, vėjo ir šalio). Ylang-ylang eterinis aliejus iš seno naudojamas lėtinti odos senėjimą, o bergamočių eterinis aliejus žinomas kaip raminantis ir dezinfekuojantis odą, saugantis ją nuo infekcijų, padedantis gydyti žaizdeles, neleidžiantis plisti lūpų pūslelinei. Kremas tinka tiek sveikai, normaliai odai, tiek išsausėjusiai, suskirdusiai. Priemone galima tepti ne tik rankas, bet ir lūpas, veidą bei kitas kūno vietas.
Naudojimas: tepti rankas ir kitas kūno vietas ryte ir vakare, o esant poreikiui ir dažniau.


Vivi produktų pakuočių dizainai pasižymi minimalizmu ir tamsiai šviesia, ramių spalvų gama. Ne išimtis ir šio kremo pakuotė: sidabrinė metalo spalva su juodai baltu piešiniu: rankytėmis, kurios man visad primena barkodą su plaštakomis gale, arba "tym drym" ženkliuką, kuris rodomas laidų pabaigoje.

Pakuotė pagaminta iš gana minkšto ir pradžioje patogaus naudoti metalo, pagal spalvą primenančio aluminio metalą. Pakuotė užsukta tamsiai rudo plastiko dangteliu. Prieš pirmą naudojimą anga po dangteliu yra apsaugota plonu metalo sluoksniu, kurį patogu pradurti kitu dangtelio galu. Tad prieš naudojimą kremas maksimaliai apsaugotas nuo priešankstinio gedimo.


Kvapas. Dar prieš tyrinėjant gaminio sudėtį, man buvo aišku, kad kremas kvepia mango vaisiais. Sudėties ingredientų tyrimas tai patvirtino. Bet jei reiktų papildyti aprašymą: aromatas saldus, vaisinis, malonus uoslei. Žinoma, saulėje sunokusių mangų kvapas geriausiai apibūdina kuo kvepia kremas. Tiesa, man labai gaila, kad saldus kvapas dingsta greičiau, nei kremas sugeba įsigerti į rankas, išlieka gal 15-40 minučių, priklausomai nuo padengto kiekio ir ką darau po to. Tačiau dažniausiai išlieka labai trumpai, o kai saldus aromatas dingsta, lieka kiek keistas natūralaus aliejaus kvapas.

Konsistencija. Kremas gana tirštas ir tvirtas, iš pakuotės išsispaudžia nevienalytės konsistencijos, tarsi su nedideliais gumulėliais. Jaučiasi kremo riebumas.


Sudėtis: Aqua, Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Vitis Vinifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii Buter*, Sodium Lactate, Cetyl Alcohol*, Polyglyceryl-3 Stearate/ citrate*, Mango Aroma, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citrus Bergamia, Cananga Odorata Flower Oil, Beta Carotene, Linalool**, Limonene**.
* Eterinių aliejų komponentai


Poveikis. Rankų kremas gana lengvai paskirstomas ant rankų odos, tačiau jam susigerti reikia 10-15 minučių. Susigėrimas gana ilgas dėl natūralių, sudėtyje esančių aliejų, tad aš mieliau kremą naudoju vakare, o ne dienos metu.

Kremą dažniausiai naudoju rankoms, nes neturiu kantrybės laukti, kol kremas susigers į kūno odą ar veidą. O va lūpoms priemonė gal ir būtų nebloga, tačiau man visai nepatinka kremo skonis burnoje. Manau gal ir naudočiau kremą lūpoms, bet tik išskirtiniais atvejais. Visgi, man priemonė labiausiai tinkama rankoms.

Naudojant rankų kremą oda lengvai maitinama, tačiau drėkinimo mažoka. Odai suteikiamas švelnumas, minkštumas. Vasaros metui kremas būtų idealus, pavasariui ir rudeniui irgi tiktų. Tačiau šaltu, žvarbiu ir vėjuotu oru kremas tikrai netinkamas. Jis neturi pakankamo riebumo ir apsaugos. O esant nedideliems rankų sudirgimams kremas šiek tiek dirgina odą, vadinasi nelabai tinka ir sudirgimams raminti.


Tačiau labiausiai mane nervina produkto pakuotė. Jei įrašą būčiau rašiusi naudojimo pradžioje, aš tikrai būčiau prirašiusi krūvą ditirambų, kaip man patinka šis kremas, tačiau su laiku pastebėjau daug priemonės minusų. Pirmiausia, ir tai būdinga visoms Vivi produktų pakuotėms, ant pakuotės esantis lipdukas su galiojimo data labai greitai nusitrina, ir nebesimato, kokia data ant jo pažymėta. Didžiausia problema yra ta, kad bandant nuspręsti, iki kada saugu priemonę naudoti, reikia prieš naudojimą nusifotografuoti lipduką ir foto pasilikti matomoje vietoje, kitaip informacija greitai dingsta.



Ir galiausiai, tai, kas būdinga tik šiai pakuotei: naudojimo pradžioje metalinė pakuotė patogi ir smagi naudoti, bet įpusėjus tampa tikru košmaru. Aš esu naudojusi tikrai daug išspaudžiamų metalinių pakuočių ir puikiai žinau, kaip lengvai tolygiai išspausti kremus iki beveik paskutinių lašelių. Tačiau ši pakuotė yra visiškas nesusipratimas: kremo pakuotė susigarankščiuoja ir tampa neįmanoma išlyginti, tačiau dėl manęs taip dar galėtų būti. O va, bandant kremą išspausti, su viena ranka to padaryti nebeįmanoma: reikia daug vyriškos jėgos, o ne gležnų moteriškų rankų, norint išspausti nors kiek gaminio. Aš vakarais prašau vyro įspausti kremo man į delnus, tačiau jei ir toliau taip, nežinau, kiek pakaks kantrybės naudoti tokios sudėtingos pakuotės produktą.



Gal ir visai neblogas kremas, kurį tikrai galima naudoti, tačiau aš su juo niekaip nesusidraugauju: pradžioje man nepatiko efektas, viduryje - ilgas susigėrimo laikas, o galiausiai ir sunkiai pasispaudžianti pakuotė.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus mažojo savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Esu naudojusi šį kremą. Pats kremas nieko ypatingo, o pakuotė tai iš tikro labai nervino. Laikui bėgant pradėjo ir pats pakuotės piešinys trintis ir tepti rankas. Galų gale, pakuotė prakiuro nuo nuolatinio metalo lankstymo ir spaudimo siekiant išspausti kremą. Kremą gavau dovanų, bet pati tikrai nepirkčiau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu, tik nesuprantu, kodėl tiek daug teigiamų komentarų šiam kremui? Šiaip nėra labai prastas, naudoti galima, bet...mano metalinė pakuotė irgi jau pradeda kiurti pro šonus.

      Panaikinti
  2. Buvau laimėjusi šį kremą. Kremas kaip kremas, visai nieko, bet pakuotė - košmaras... :D Man vos pradėjus naudoti pakuotės viršus atsidarė (nes nebuvo gerai užspaustas) ir teko kremą persidėti į kitą indelį :D Pritariu ir dėl galiojimo datos nurodymo ant lipduko - tikrai nepatogu. Ir bent man pati pakuotė - nemaloni laikyti rankose.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man metalinės pakuotės patinka, nu bet ši, kažkoks košmaras...

      Panaikinti
  3. Man irgi nelabai patiko sis kremas. Vis nebaigiu jo. Ir pati pakuote nera patogi. Gavau dovanu, bet pati sio kremo tikrai po naudojimo nepirkciau. Tas Vivi kavos kremas patinka kur kas labiau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent, su kava ženkliai geresnis ir tikriausiai didžiausias skirtumas ir gėris tame, jog ten patogi pakuotė su pompute :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą