2016/03 L'OCCITANE en PROVENCE siurprizų dėžutė "Vyšninė rankų ir kūno priežiūra. Pierre Herme"

Sveikos mano mielosios,
Kovo mėnuo - kalendorinės vasaros pradžia, kai ne tik termometrų stulpeliuose kyla temperatūra, norisi lengvesnių drabužių, pastelinių spalvų, tačiau ir pradžia, kai atgimsta gamta, iš naujo suželia žolė, sprogsta pumpurai ir gėlių žiedais skleidžiasi nuostabūs pavasario aromatai.

Tradiciškai pavasario augalu - gėle - medžiu laikoma sakura arba lietuviškai vyšnia. Jos žiedais grožisi visas pasaulis, o lengvas kvapas tiesiog neleidžia pamiršti, kad pavasaris jau čia pat. Tad nenuostabu, kad vyšniomis pavadintą, kovo mėnesio L'Occitane siurprizų dėžutę, susigundžiau įsigyti dėl pavasario aromatų ir lengvų, maloniai saldžių gėlių kvapų. Šiandien išpakuoju kovo mėnesio L'Occitane siurprizų dėžutę ir kviečiu pažiūrėti, kas slepiasi viduje.

Paveikslėlis skolintas iš ČIA

Produktas: L'OCCITANE en PROVENCE siurprizų dėžutė "Vyšninė rankų ir kūno priežiūra. Pierre Herme"
Kaina: 19,00 EUR (vertė 32,00 EUR)
Kur įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje svetainėje www.loccitane.lt

Ką žada gamintojas: Kovo siurprizų dėžutė jau pasiruošusi Jus nustebinti. Joje rasite keletą vyšniomis kvepiančių produktų savo kūno ir rankų priežiūrai, bei dar šį tą...

Staigmena Jums - siurprizų dėžutė, kurioje rasite 3-4 produktus iš L‘Occitane populiariausių kolekcijų. Taip pat pridėsime keletą įvairių mėginėlių, taigi šis rinkinys – ypatinga galimybė išbandyti daugybę L‘Occitane produktų už ypač mažą kainą (rinkinio vertė yra maždaug dvigubai didesnė, nei rinkinio kaina!).

DĖMESIO! Dėžutės sudėtis keičiama maždaug kas 4 sav., o sudėtis atskleidžiama likus kelioms dienoms iki jos sudėties pakeitimo mūsų  Facebook paskyroje.


1. 2016 SOCIAL MEDIA BOX
Metalinė cilindro formos dėžutė.
Vertė: neaiški

„Ypatingai vertingi vyšnių žiedai pražysta kartu su pirmuoju pavasario vėju“ – Olivier Baussan, L‘Occitane įkūrėjas.  L‘Occitane vyšnių žiedų tualetinis vanduo atskleidžia subtilumą, poetiškumą ir moteriškumą. Sudėtis praturtinta vyšnių ekstraktu iš Luberono, Prancūzijos.
Vertė: apie 8,50 EUR (30 ml - 31,00 EUR; 75 ml - 46,00 EUR)

Ši želė švelniai prausia odą ir subtiliai ją pakvėpina. Vonioje virsta turtingomis ir švelniomis putomis, kurios dovanoja subtilų ir patrauklų vyšnių žiedų aromatą.
Vertė: 2,50 EUR (250 ml - 14,50 EUR; 500 ml - 24,00 EUR)

Šis muilas, kurio sudėtyje yra augalinės kilmės putojamojo pagrindo, švelniai prausia ir pakvėpina rankas bei kūną. Papildytas vyšnių ekstraktu iš Luberono, Provanso.
Vertė: 5,50 EUR

Šviesus, angeliškas, jausmingas…Tai jazminų, šlamučių ir apelsinų žiedų (neroli) moteriškas ir svaiginantis  aromatas.
Ši dušo želė švelniai prausia ir pakvėpina odą kerinčiu, moterišku aromatu, kurį dovanoja baltosios gėlės ir auksaspalviai šlamučiai iš Korsikos.
Pierre Hermé – gardumynų Picasso, kuris savo karjerą pradėjo būdamas 14 metų, dirbdamas mokiniu Gaston Lenôtre. Ten jis treniravosi, mokėsi 10 metų, kol jo vardas ėmė plisti po visą pasaulį. Jis tapo garsus, nes atrado neįtikėtinus skonius ir pojūčius, įtvirtino tradicijas. 1997 metais šis šefas įkūrė kompaniją, kurią pavadino Pierre Hermé Paris ir tapo prabangių gardumynų kūrėju.
2015 metais, jo draugas, L‘OCCITANE įkūrėjas Olivier Baussan pakvietė jį sukurti ypatingą kvapų kolekciją. „Kai aš kūriau šiuo aromatus, jie ne tik turėjo kvapą. Jie įgavo ir savitą skonį“.
Koks rezultatas? Paruošti įstabūs aromatai, kuriuose gyvena prisiminimai apie Viduržemio jūros regioną ir Korsikos salą, kuri buvo įkvėpimas ir didžiausia aistra, kuriant šią kolekciją.
Džiaukitės jazminų, šlamučių ir apelsinų žiedų puokšte, atraskite produktus, kurie puoselės jūsų kūno odą, sukurs nepaprastą grožio ritualą, kuris suteiks jums pačias geriausias akimirkas.
Vertė: 3,50 EUR (250 ml - 14,50 EUR)

Kai ateina pavasaris ir gamta sprogsta naujam gyvenimui, vyšnių šakos pasipuošia baltučiais žiedais. Kaip gėlių fejerverkai jie įžiebia Provanso sodus ir akina nepaprastu grožiu. Sprogstančios gėlės dovanoja ne tik nuostabų grožį, bet ir kibirkščiuojantį aromatą.
Praturtintas taukmedžių sviestu, šis rankų kremas maitina, apsaugo ir suteikia rankų odai šilko švelnumo. Sudėtyje esantis vyšnių žiedų gėlių vandeniu iš Luberono, Provanso, odą subtiliai pakvėpina gaiviu, kibirkščiuojančiu aromatu.
Vertė: 7,50 ml (10 ml - 2,50 EUR; 75 ml - 16,00 EUR)

Spalvingo dizaino vyšnių žiedų  taukmedžių sviesto rankų kremo pakuotė specialiai sukurta L‘Occcitane 40 – mečio proga.
Papildytas taukmedžių sviestu, šis lengvos konsistencijos kremas drėkina ir apsaugo rankas, suteikia joms švelnumo ir subtiliai jas pakvėpina. Sudėtyje yra vyšnių ekstrakto ioš Luberono.
Taukmedžių sviestas yra natūralus balzamas, naudojamas Afrikos moterų. Nuo 1980 m. palaiko patikimą bei sąžiningos prekybos partnerystę su Burkina Faso moterimis, kurios ir gamina taukmedžių sviestą. L‘Occitane fondas skatina moterų emancipaciją, remdamas literatūros bei  verslumo projektus.
Vertė: 2,50 ml (30 ml - 7,50 EUR; 75 ml - 16,00 EUR)

Kai ateina pavasaris ir gamta sprogsta naujam gyvenimui, vyšnių šakos pasipuošia baltučiais žiedais. Kaip gėlių fejerverkai jie įžiebia Provanso sodus ir akina nepaprastu grožiu. Sprogstančios gėlės dovanoja ne tik nuostabų grožį, bet ir kibirkščiuojantį aromatą.
Praturtintas taukmedžių sviestu, šis švelnios rožinės spalvos, primenančios vyšnių žiedlapius, kūno pienelis palengva susigeria į odą, ją drėkina ir subtiliai pakvėpina gaiviu, kibirkščiuojančiu aromatu. Judant oda skleidžia subtilų vyšnių žiedų debesį. Sudėtyje yra vyšnių žiedų gėlių vandens iš Luberono, Provanso.
Vertė: 250 ml - 23,00 EUR

Profesionali veido odos priežiūra jūsų namuose!
Kremas – kaukė „Divine“ padeda kovoti su akivaizdžiais senėjimo požymiais bei suteikia greitą komforto pojūtį brandžiai odai:
1 ATPALAIDUOJA
Švitrūno ekstraktas padeda odai kvėpuoti bei atpalaiduoja ją. Oda įgauna antrą kvėpavimą.
2 JAUNINA
Šlamučių eterinis aliejus vizualiai sumažina raukšles bei išsausėjimus.
3 MAITINA
Taukmedžių sviestas intensyviai maitina bei suteikia komforto net ir labai sausai odai.
Turtingos bei greitai susigeriančios konsistencijos kremas –kaukė “Divine” gali būti naudojamas kaip kremas arba kaukė. Naudojant šį produktą, jūsų odai suteikiamas absoliutus komfortas, ji atrodo pailsėjusi. Oda spindi grožiu bei jaunyste.
Vertė: 65 ml - 99,00 EUR

Stangrinantis ir raukšles mažinantis kremas siūlo trejopo poveikio naudą: glotnina odą (šlamučiai stimuliuoja kolageno gamybą, kuris padeda užpildyti gilias raukšles ir atstato epidermio sluoksnį. Raukšlių ilgio ir gylio sumažėjimo efektyvumas įrodytas kliniškai); stangrina odą (atstatomas odos palaikomasis audinys); jaunina odą (suaktyvinama mikrocirkuliacija, kuri skatina ląstelių atsinaujinimą. Oda apsaugoma nuo laisvųjų radikalų. Oda atrodo neįtikėtinai jaunesnė.
Vertė: 50 ml - 53,00 EUR


Ką manau apie produktus? Aš jau matyt pasiilgau L'Occitane kompanijos produktų, nes dėžutę užsisakiau visiškai spontaniškai. Šiaip lyginant su anksčiau pirktomis L'occitane siuprizų dėžutėmis (ČIA, ČIA, ČIA ir ČIA) man ši pasirodė gerokai gausesnė ir gaminiai labai įdomūs, dar nebandyti ir nematyti.

Labiausiai aš nustebau miniatiūrine (apie 10-12 cm aukščio) metaline dėžute, kurios paskirtis lieka neaiški. Šiaip sakyčiau, kad tokios dėžutės yra skirtos miniatiūrinei dovanai supakuoti ir aš kol kas nežinau, ką su ja noriu daryti. Šiaip jos dizainas labai gražus, lengvas, pavasarinis. Galbūt nuėmus dangtelį galima susidėti mažus makiažo šepetėlius, kokias nors smulkmenas, kelioninius šepetėlius keliaujant ar kokią mini dušo želė pakuotė? Aš neįsivaizduoju, kam iš tiesų ji skirta ir dar nenusprendžiau, ką su ja daryti. Manau daug naudingiau būtų miniatiūrinė kosmetinė.

Labai džiaugiuosiu vyšnių žiedų produktais, kurie man atrodo yra iš dviejų skirtingų leidimų, todėl tarp jų susigaudyti dar reikia laiko. Aš niekad nieko nebandžiau iš vyšnių žiedų kolekcijų, todėl bus smagu išmėginti.

Smagu gauti ir kalėdinio leidimo Pierre Herme produktų, kuriais vis gundžiausi, o galiausiai nusprendžiau nepirkti.

Vertinant kvapų kolekcijas, tai man jos patiko, o va kaip produktus, tai reikia pastebėti, kad dėžutėje 2 rankų kremai, 2 dušo želė, muilas ir kvepaliukai (neskaitant mėginių). Galbūt protingiau būtų dėti vienos linijos dušo želė. kitos - losjoną,, nei dvi dušo želė iš skirtingų kolekcijų? Bet čia tik šiaip, pamąstymui, o dėžute aš labai patenkinta, nes joje nėra nė vieno, prieš tai jau bandyto produkto. Super, nekantrauju išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnaus, šilto ir saulėto pavasario,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sudomino, visi perkantys gaus tą patį? nes produktai tikrai atrodo šauniai, palyginus kiek sumoki už dėžutę ir kiek jie yra verti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, produktai iš tiesų šaunūs ir kvepia pasakiškai. Visi gauną visiškai tą patį, jokių dėžutės keitimų nėra ;)

      Panaikinti
  2. Nusipirkau, ten nebuvo dušo želė...bet buvo daugiau mėginukų..BET NEBUVO DUŠO ŽELĖS!!! :((((

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai keista, o pirkot internetu ar parduotuvėje? Esu girdėjusi, kad parduotuvėje nevisad sudeda taip, kaip turi būti.
      Bandykite rašyti L'Occitane kompanijai ir paklauskite, kodėl skyrėsi sudėtis, galbūt paprasčiausiai pamiršo įdėti ir jums kompensuos želė ar pasiūlys atsiimti salone? Parašykite jiems el paštu ar per Facebook žinutes :)

      Panaikinti
  3. Aha, parduotuvėj pirkau. Iš tikrųjų tik tos vyšnių žiedų kvapo nebuvo, kita buvo, bet gavau dildę už tai :D tai net nežinau, bet reiktų paklaust vis tiek turbūt :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau, žinokit gal ir bandyčiau klausti. Šiaip sudėtis neturėtų būti kitokia...

      Panaikinti

Rašyti komentarą