BANKA AGAFJI anticeliulitinis šveitiklis kūnui "Sacharnij"

Pastaruoju metu man norisi švelnesnių šveitiklių, todėl aš neturiu nieko prieš šį, apžvalgoje aptariamą Banka Agafji šveitiklį Sacharnij, kuris labai švelnus ir maloniai masažuojantis odą. Kuo dar pasižymi ši priemonė? Kviečiu paskaityti plačiau naujame įraše.

"Visgi, geriausiai pasaulyje kvepia vyras, kurį mylite"
Jennifer Aniston

Kūno šveitimas ir gilus kūno valymas man visuomet buvo reikalingas ir naudingas odai dalykas. Keista, tačiau pirmą kartą šveitimo priemonių atsisakiau kai pradėjau lauktis ir sunku buvo pakęsti aštresnius šveitiklius ir grubesnį odos valymą. Iš viso, tik nesenai sužinojau, kad norint šveitiklius naudoti nėščiosioms, reiktų pasitarti su gydytoju, tačiau šiai dienai, kai jau turėjau sūpuoti kūdikį, nebematau prasmės tartis dėl šveitiklių, juolab, kad šveitimo priemonių niekad netepu ant pilvo srities.


Produktas: BANKA AGAFJI anticeliulitinis šveitiklis kūnui "Sacharnij"
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie". Maskva, Rusija
Paskirtis: šalinti negyvas odos ląsteles, kovoti su celiulitu, valyti, stangrinti odą
Tinkamas tipas: visiems, ypatingai celiulito pažeistai odai
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: nėra jokio šveičiamojo efekto
Tūris: 100 ml
Kaina*: 1,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt

Ką žada gamintojas: Anticeliulitinis cukraus pagrindu sukurtas kūno šveitiklis. 100% natūralūs ingredientai. Cukraus kūno šveitiklis kovoja su celiulito požymiais, valo, atveria poras, padeda pašalinti toksinus. Natūralūs komponentai minkština ir lygina odą, suteikia stangrumo ir elastingumo. Rudasis cukrus ir melisos ekstraktas efektyviai valo, šveičia ir minkština odą. Rozmarinų aliejus aktyviai pašalina toksinus, saugo nuo celiulito atsiradimo. Rožinės radiolės šaknies ir Sibiro ženšenio ekstraktai aprūpina odą būtinais vitaminais ir mikroelementais, pasižymi tonizuojamuoju ir jauninamuoju poveikiu.
Naudojimas: paskirstykite šveitiklį ant drėgnos kūno odos, įmasažuokite, nuplaukite vandeniu.


Produkto pakuotė primena mažus sulčių pakelius ir dėl viršuje sandariai užsukamo dangtelio bei minkšto plastiko maišelio tokią pakuotę labai patogu būtų įsimesti keliaujant. Tačiau aš nemanau, kad tai geriausia pakuotė naudoti namuose: daug patogiau didesnės pakuotės, kurių indelis stabilus. O šiaip toks uždaromas indelis labai patogus ir manau idealiai tiktų ne tik kelionei, net ir mažesnio kiekio priemonėms, pavyzdžiui, veido kaukėms dozuoti.

Man patinka Banka Agafji priemonių pakuočių dizainas, jame yra kažkas tokio, kas labai traukia mano akį: man labai patinka piešti augaliniai motyvai viršuje ir raudoname fone apačioje atsikartojantys motyvai. Tiesa, apačioje iki pusės esančios spalvos skirtinguose produktuose naudojamos skirtingos, kaip ir augaliniai motyvai, tad jie turėtų kažką reikšti. Gal pagrindinį ingredientą? Viduryje, apvalioje emblemoje puikuojasi moteriškės atvaizdas ir iš emblemos šonų eina juosta, neva emblemą prilaikanti juostelė. Kitoje pusėje pateikta visa reikalinga informacija, tik gaila, kad aš prastai skaitau rusiškai, pagelbsti lipdukas lietuvių kalba, kuris, deja dengia visas sudėtines dalis, o lipduką nuplėšti jo nesugadinus yra neįmanoma.

Kvapas. Aš nemanau, kad gamintojas naudojo natūralias aromatines medžiagas, nes priemonės kvapas toli gražu neprimena žolelių aromato. Man šio šveitiklio kvapas labai vyriškas, tačiau labai skaniai vyriškas - kvepia gaivu vyriškumu. Ir nors tokio kvapo priemonės nelabai noriu dengti ant savo odos, uostyti man patinka. Laimė, kad vyriškas aromatas išlieka tik tol, kol maudaisi ir dingsta išlipus iš dušo, nes manęs visai negundo mintis kvepėti vyriškai.

Konsistencija. Skaidrios spalvos želė papildyta beveik vienodo dydžio rožinės-raudonos spalvos dalelėmis ir vos matomomis baltos spalvos dalelėmis. Tiesa, cukraus dalelių šiame šveitiklyje aš taip ir neradau.


Sudėtis: Aqua, Lauryl Glucoside, Carbomer, Potassium Hydroxide, Melissa Officinalis Leaf Powder, Rhodiola Rosea Root Extract, Panax Ginseng Root Powder, Sucrose, Organic Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Polyethylene, Tocopherol, Capsicum Annuum Extract, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Iron Oxides, Parfum.

Sudėtyje nėra parabenų ir SLS.
100% natūralūs ingredientai.


Poveikis. Tad kalbant apie poveikį, pirma reiktų pasakyti, kad šiuo atveju šveitiklio oranžinės - raudonos dalelės yra vidutinio grubumo ir šiek tiek tikrai šveičia odą, tik man pasirodė, kad skaidrios želė masės eilinį kartą per daug ir oda netinkamai nušveičiama. Tačiau be abejonės, priemonė šveičiau geriau nei prieš tai naudotas BANKA AGAFJI kūno šveitiklis "Milno - beriozovij". Tačiau stipraus, efektyvaus šveitimo tikrai nereiktų tikėtis: šveitiklis tikrai neprilygsta mano nuomone gana švelniems geomar kūno šveitikliams (ČIA ir ČIA). Manau toks šveitiklis labiausiai tinkamas, kai kūno oda yra pakankamai jautri ir stipraus šveitimo nesinori, pakanka malonaus, kiek intensyvesnio masažavimo.

Kalbant apie kitus priemonės pažadus, turiu iš karto pasakyti, kad celiulito aš neturiu ir tikrai negaliu pasakyti, kaip jis veiktų celiulito pažeistą odą. Tačiau naudodama priemonę pastebėjau, kad oda po šveitimo atrodo jauniau, sveikiau, tampa skaistesnė ir švaresnė. Naudojant priemonę jaučiamas odos minkštumas ir švelnumas. Keista, kai taip švelniai veikianti priemonė visgi gali išvalyti odą...

Žinoma, norint pastebėti stipresnį efektą ir poveikį odai, reiktų priemonę naudoti gerokai ilgiau ir pirkti gana daug pakuočių, mat viena šio šveitiklio pakuotė sunaudojama per 2-3 kartus.


Kūno šveitiklis, kurio man vis nesiseka vadinti šveitikliu: tai labai švelni, šiek tiek šveičiamoji kūno priemonė, kuri tikrai gerai valo odą, švelnina ir vizualiai gražina. Tad efektas man iš dalies patinka, lygiai taip pat kaip ir kvapas: malonus uostyti, tačiau visiškai nenoriu kvepėti vyru tepdama priemonę ant savo odos.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ pakuotė patogi keliaujant;
+ dailus ir akiai malonus dizainas;
+ malonus uostyti vyriškas kvapas;
+ vyriškas aromatas greitai dingsta nuo odos;
+ sudėtyje nėra parabenų ir SLS;
+ gamintojas teigia, kad sudėtyje naudojami 100% natūralūs ingredientai;
+ tokio tipo, švelnus šveitiklis tinkamiausias jautriai odai, kuriai reikia tik švelnaus šveitimo/ masažavimo;
+ po šveitimo oda atrodo jauniau ir vizualiai gražesnė;
+ oda tampa sveikiau atrodanti;
+ priemonė suteikia odai skaistumo ir švarumo, vadinasi iš tiesų valo;
+ suteikia odai minkštumo  ir švelnumo.

TRŪKUMAI:
- nors aromatas malonus uostyti, man dėl kvapo nepatinka šveitiklį tepti ant odos: aš nenoriu kvepėti vyru;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (7) ir žalingų (1) ingredientų;
- oranžinės - rožinės šveitiklio dalelės gana švelnios;
- konsistencijoje per daug skaidrios želė ir per mažai šveičiamųjų dalelių;
- pakuotės pakanka vos 2-3 kartams panaudoti.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Kaip man nepatiko šios šveitiklio kvapas - tikrai nepriminė jokių kvepalų (nei vyriškų, nei moteriškų)... :D Stengiausi kuo greičiau sunaudoti. Daugiau tikrai nekartočiau. Ir jis man pasirodė per švelnus, kaip šveitiklis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu va, kaip kartais uoslė skiriasi, o tiek aš, tiek mano vyras padarėm išvadą, kad primena vyriškus kvepalus.

      Panaikinti

Rašyti komentarą