FRESH JUICE "Strawberry & Guava" skystas rankų muilas su drėkinamuoju ryžių pieneliu

Fresh Juice prekinio ženklo linija iš Elfa Pharma mane jau senokai vilioja. Ir visai ne nedidele kaina, nors ir ji man patinka. Tačiau dailiomis, sultingų uogų ir vaisių etiketėmis, ir tikiuosi tokiais pat nepaprastais aromatais. Taip, priemonės aromato aš nebandžiau parduotuvėje, nes tikiu, kad jei visos nepradarinėtume naujų pakuočių, esančių lentynose, mums labai retai pasitaikytų proga nusipirkti pradėjusios gesti kosmetikos ir kūno priežiūros gaminių. Galbūt taip elgiuosi tik aš viena, bet jei nėra testerio ar priemonės pavyzdžio, aš nemanau, jog valia brautis į naują pakuotę.

"Mes kuriame pragyvenimą iš to, ką gauname; tačiau mes kuriame gyvenimą tokį, ką patys jam duodame"
Winston Churchill 

Man ne kartą teko nusipirkti padžiuvusio blakstienų tušo, kurį padėdavau savo sandėliuke, iki kol pabaigsiu prieš tai naudoto likučius, savaitei ar dviem, ir net turint čekį negalėdavau įrodyti, kad įsigijau netinkamą priemonę. Todėl visiškai normalu, kad elgiuosi sąmoningai ir neatidarinėju pakuočių. Galvojate, kad pardavėjos turėtų prižiūrėti gaminius, ir netinkamus išmesti? Kaip, jei ant pakuotės nurodytas ne jo galiojimas, o galiojimas nuo atidarymo dienos, tad oficialiai priemonė ir toliau guli lentynose, kol kuri iš mūsų tokios neįsigyjame. O paskui stebimės, kodėl tušas byra, akių kontūras nelaiko, o šešėliai visai ne tokios konsistencijos, kokią matėme grožio tinklaračiuose.

Viskas, gana išvedžiojimų, keliaujame prie skysto muilo iš Fresh Juice apžvalgos, su, kaip spėjau vasarišku braškių ir saldžių guavos vaisių aromatu.


Produktas: FRESH JUICE "Strawberry & Guava" skystas rankų muilas su drėkinamuoju ryžių pieneliu
Gamintojas: "Elfa Pharma" Pagaminta Kijev, Ukraina
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni odai kreminė konsistencija
Labiausiai nepatiko: prasta gaminio sudėtis
Tūris: 460 ml
Kaina*: 1,65 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Priemonė švelniai atgaivina ir nuplauna odą. Sudėtyje esantis ryžių pienelis drėkina ir maitina odą.


Skysto muilo pakuotė gana paprasta: apvalainos formos skaidraus plastiko buteliukas, pro kurio sieneles gerai matosi priemonės likutis. Iš tiesų pakuotė būtų itin paprasta, jei ne etiketėje naudojamas sultingų braškių paveikslėlis. Mmm... kiekvieną kartą plaudama rankas užsimanau šviežių braškių... Pakuotės etiketėje labai daug informacijos ir reikia šiek tiek laiko susigaudyti, ko kur ieškoti.

Pakuotės buteliukas užsuktas skaisčiai oranžinės spalvos dangteliu su tokios pat spalvos pompa. Pati pompa gana gera, dozuoja tolygiai ir nestringa. Pompos šlangelė gana ilga ir eina iki pačio dugno, todėl sunaudoti priemonės likučius neturėtų būti sudėtinga.

Kvapas. Jau tik dėl sultingų braškių paveikslėlio aš tikėjausi maloniai gaivaus braškių aromato. Iš tiesų, aromatu aš nusivyliau, nes jis man labiau primena sintetines braškes, kurias valgiau sausio mėnesį su papildomu saldoku kvapu. Šiek tiek primena braškes ir grietinėlę, bet sintetinis kvapas jaučiasi. Uoslės neerzina, tačiau labai nežavi. Ant rankų odos po prausimosi aromatas neišlieka.

Konsistencija. Ryškios, oranžinės spalvos muilas gana tirštos, kreminės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Styrene/ Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, CI 15985, CI 14720.


Poveikis. Iš pradžių atrodė, kad rankų muilo pakaks labai ilgam, juolab kai švariai nusiplauti rankas dažniausiai pakanka tik vieno pompos paspaudimo. Visgi, su laiku vienas paspaudimas virto 2 vienam plovimui, o jei rankos nešvarios, pavyzdžiui, išteptos kremine pudra, man prireikia ir 3-5 paspaudimų.

Aš nepasakyčiau, kad priemonė labai gausiai putoja. Putoja vidutiniškai gerai, tad jei nešvarumų daugiau, muilo reikia daugiau ir jis baiginėjasi pakankamai greitai. Buteliuko man pakako apie 3 savaites.


Šiaip muilas tikrai neblogai prausia odą, aromatas neerzina uoslės, o kreminė konsistencija malonesnė odai šaltuoju metų laiku, negu želinė. Tačiau aš nesu labai sužavėta nesaugia sudėtimi, o odai naudingi ingredientai sudėtyje rikiuojasi ties viduriu, link pabaigos; vadinasi jų visai nedaug. Manau nenuostabu, kad dėl šios priežasties aš pajutau, kad muilas šiek tiek sausina rankų odą, nors nebuvo nieko tokio, ko negali sutvarkyti bet koks rankų kremas.

Tad muilas vidutiniškai geras, neblogas, bet nieko nuostabaus savyje neturi. Savo funkciją atlieka, aromatas neerzina, naudojimas patogus. Ar kartočiau kitą muilo pakuotę iš Fresh Juice? Manau kartočiau, tik rinkčiausi jau kitokį aromatą. Gyvenimas per trumpas užstrigti ties vienu!




Ačiū, kad skaitote,

Labos nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ogo kaip greigai baigesi. Nors aisku jei naudoja ne vienas zmogus. Gai gal ir normalu yra. Paprastai man muilo porai menesiu uztenka. Tiesa vyras matyt dazniau naudoja gabalini muila

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar truputėlį liko, bet realiai trim savaitėms pakanka. Ir rankas šiuo muilu ploviau tik aš - mano vyrui labiau patinka gabaliniai muilai.
      Na taip, baigėsi greitai, nors kai pagalvoji, kovą gerokai dažniau ploviau rankas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą