GOSH "9 shades" akių šešėlių paletė "001 To Enjoy in New York"

Tikriausia esu paskutinis žmogus, kuris išbando 9 atspalvių paletes iš GOSH... Ir ne todėl, kad nenorėjau, tiesiog anksčiau kaskart apsilankiusi parduotuvėje pastoviniuodavau prie Gosh kosmetikos stendo, pavarvindavau akis į šias paletes ir nuteikdavau save, kad man tikrai nereikia daugiau akių šešėlių: turiu jų pakankamai daug...

"Nesvarbu, kokia ilga žiema bebūtų, pavasaris vistiek ateina"
Patarlė

Tačiau kažkurį kartą man reikėjo pasidaryti tamsius išorinius akių kampučius ir privargau su keliomis turimomis spalvomis, niekaip negalėdama išgauti norimo rezultato, o ir spalvos prarasdavo tikrąjį intensyvumą ir kai kurios atrodė purvinos ir nešvarios. Tad natūralu, kad per eilinį, kažkurį pastovėjimą prie kosmetikos stendo nusprendžiau tiesiog imti ir išbandyti. Juolab, kad ir violetinių atspalvių, kuriuos taip mėgstu, mano kosmetinėje nebėra... Šiandien, jums noriu papasakoti, ką manau apie 9 atspalvių paletę, kuria kompanija asocijuoja su New York'o didmiesčio gyvenimu. Kviečiu paskaityti.


Produktas: GOSH "9 shades" akių šešėlių paletė "001 To Enjoy in New York"
Gamintojas: "GOSH Cosmetics". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvai sklaidosi
Labiausiai nepatiko: šiek tiek byra
Tūris: 12 g
Kaina*: 17,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Kristiana, Kosmada

Ką žada gamintojas: Kiekviena „9 shades“ šešėlių paletė yra sudaryta iš 9 nuostabių šešėlių, leidžiančių susikurti išbaigtą įvaizdį. Žaismingi, vandens atspalvių Los Andželo, šviesūs pasteliniai Niujorko ar laukiniai Las Vegaso atspalviai suteiks Jūsų akims nepakartojamo išraiškingumo. Kiekvienoje paletėje rasite tiek ryškių, tiek pastelinių spalvų, tiek ir blizgių bei matinių atspalvių. Maišykite juos tarpusavyje ir susikurkite unikalų Jums tinkantį spalvų žaismą.

Galimi palečių pasirinkimai:
- 001 to enjoy in New York;
- 002 to have fun in L.A.
- 003 to play in with Vegas
- 004 to be cool in Copenhagen


Akių šešėlių paletės pakuotės išorinė dėžutė pagaminta iš kartono su mielu dizainu: moteriškomis akimis, dažytomis panašiais atspalviais, kaip paletėje ir naktinio New York'o miesto panorama. Pakuotės dizainas žaismingas ir įdomus: konkrečios spalvos derinamos su konkrečiu miestu ir sukuriamas konkretus tam tikro didmiesčio įvaizdis.

Vidinė pakuotė labai  tradicinė, juodo plastiko atidaroma paletė. Atsidarinėja labai lengvai,viduje yra veidrodėlis. Tiesa, plastikinė pakuotė labai nefunkcionali, mat tik prisilietus ant jos lieka pirštų antspaudai, kuriuos reikia vis valyti ir valyti. Paletės viduje 9 spalvos, kurios gerokai didesnės už tradicines paletes, tačiau tikriausiai lizdai nėra tokie gilūs, nes kiekvienai spalvai išeina apie 1,1 g produkto.

Tiesa, apvertus kartoninę pakuotę jos viršuje galima matyti šeššėlių atspalvius, net ir nesibraunant į naujas dėžutės, jei testerio parduotuvėje nebūtų.


Kvapas. Aš asmeniškai jokio priemonės kvapo visiškai neužuodžiu, tačiau šiuo metu kankinuosi su savo alergine sloga, todėl akių šešėliai gali turėti silpną, vos jaučiamą kvapą.

Konsistencija. Akių šešėlių pigmentacija gera, šešėliai minkšti, maloniai slysta tarp pirštų. Skirstosi lengvai ir tolygiai.

Spalvos be akių šešėlių pagrindo

Sudėtis: Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, CI 77891/ Titanium Dioxide, Polypropylene, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, CI 77499/ Iron Oxides, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Pentaerythrityl Tetraisosterate, Boron Nitride, CI 77491/ Iron Oxides, Zinc Stearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Polyethylene, Diisostearyl Malate, CI 75470/ Carmine, CI 77007/ Ultramarines, Stearyl Dimethicone, Aqua/ Water, Dehydroacetic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Octadecene, PTFE, CI 77492/ Iron Oxides, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Triolein, Hexyl Laurate, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Tin Oxide, CI 77742/ Manganese Violet, Triethoxycaprylylsilane, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid.


Poveikis. Pats geriausias šios paletės aspektas man yra nepaprastai lengvas skaidymas. Spalvos gerai pigmentuotos, gražios, būtent tokios, kokių aš ir tikėjausi. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad paletėje trūksta tamsių atspalvių, tačiau aš nemėgstu juodų ir pilkų makiažų, jie visiškai nedera su mano odos spalva, akių spalva, todėl bent jau man tamsių spalvų tikrai netrūksta. O jei ir pritrūktų, visuomet galima įsigyti vieną ar dvi tamsias spalvas šešėlių paletei papildyti.

Akių makiažas be akių šešėlių pagrindo

Aš pastebėjau, kad šešėliai linkę vos vos byrėti, todėl reiktų atkreipti dėmesį į tai darantis makiažą. Be to, paskutinės eilės, tamsiausios spalvos sklaidant šiek tiek praranda intensyvumą, nors dengiant ant voko be išsklaidymo atrodo taip, kaip ir paletėje. Visgi, man aktualiausios violetinės, slyvų spalvos vidurinė eilutė, kuri yra visiškai nepriekaištingos kokybės.


Kalbant apie spalvų išlikimą: aš paletę išbandžiau ir su akių šešėlių pagrindu ir be. Ir vienintelis skirtumas buvo tas, kad su pagrindu šešėliai buvo intensyvesnės spalvos, o išlikimo laikas man pasirodė lygiai toks pat. Šešėliai ant vokų man išlieka nepakitusio intensyvumo visą dieną, tiek, kiek reikia iki nuvalymo.


Nors ir ilgai dvejojau dėl paletės pirkimo, tačiau nė kiek nesigailiu įsigijusi ir netgi labai džiaugiuosi: spalvos idealiai man tinka ir labai patinka, pigmentacija gera, intensyvumo pakanka, išlieka visą dieną. Be to, labai smagu, kad ne visa paletė yra blizgi ir ne visa paletė yra matinė, taip galiu sukurti daugiau įvairesnių makiažų. Tad man tai labai puiki paletė, kai norisi violetinės spalvos ir slyvinių atspalvių, paryškinti savo žalios spalvos akims. Rekomenduoju išbandyti bent vieną iš siūlomų "9 shades" palečių!




Ačiū, kad skaitote,

Svajingomis violetinėmis nuotaikomis nusiteikusi,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Grazu. Ir labai graziai atrodo ant rankos visos spalvos.

    AtsakytiPanaikinti
  2. wow nuostabios spalvos! ir labai nerealu, kad rašote ingredientus ir pažymite, kokie iš jų saugūs, o kurie - ne:) labai gera idėja!!

    Love, Violeta
    http://blogbyvioleta.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Paletė nereali ;)
      Ačiū, pas mane įrašuose daug smulkios informacijos, manau kiekviena atsirinks tai, ko jai labiau reikia, o ko nereikia tiesiog praleis pro akis.

      Panaikinti
    2. va va, labai teisingas požiūris!!:)

      Panaikinti

Rašyti komentarą