MELISA "Olive" skystas muilas su alyvuogių ekstraktu

Visą šią savaitę tvarkydama namus ir darydama rimtą generalinį valymą, šiandien noriu parašyti tik trumpą įrašą apie mano nuomone dėmesio vertą lietuvišką muilą iš Melisa. Ar kada bandėte šios kompanijos gaminių? Muilu aš sužavėta.

Savo ruožtu kitą savaitę pažadu daugiau padirbėti prie tinklaraščio, o šiandienai trumpas įrašas sekmadienio vakarui.



Produktas: MELISA "Olive" skystas muilas su alyvuogių ekstraktu
Gamintojas: UAB "Melisa Laboratorium". Pagaminta Baltoji Vokė, Lietuva
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni odai, skalsi konsistencija
Labiausiai nepatiko: prastoka gaminio sudėtis
Tūris: 500 ml
Kaina*: 1,02 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Iki, Eurokos, Rimi

Ką žada gamintojas: Skystas muilas su alyvuogių ekstraktu švelniai plauna rankų odą bei suteikia švaros ir šviežumo pojūtį. Alyvuogių ekstraktas puikiai minkština odą ir daro ją elastingą.
Senovės Graikijoje alyvuogių medžiai buvo laikomi šventais ir palaimintais, todėl nenuostabu, kas alyvuogių aliejaus muilai buvo ir tebėra labai vertingi ne tik dėl savo valomųjų, bet ir dėl gydomųjų bei odą puoselėjančių savybių.

Tai visų pirmiausia keli žodžiai apie pakuotę: tamsiai rudo plastiko pakuotė su dailiu augaliniu etiketės dizainu mano akiai patraukli. Man atrodo, tikrai esu minėjusi, kad tamsiai rudos, kad ir plastiko pakuotės, man primena storą tamsų stiklą. Būtent į tokias, tamsaus stiklo pakuotes pilami prabangūs, augaliniai kosmetikos gaminiai, skirti apsaugoti priemonę, nuo saulės spindulių poveikio. Šiuo atveju (patyrinėjus sudėtį) matoma, jog būtinybės saugoti muilą nuo saulės nėra, tačiau pati pakuotės spalva labai patraukli mano akiai ir nuolat traukė žvilgsnį parduotuvių lentynose. Kitas dalykas: etiketė su augaliniu, šiuo atveju alyvuogių, motyvu: na man asmeniškai labai gražu kai etiketės dizaine skoningai įkomponuojami augalai. Tad pakuotė tikrai mano silpnybė.
Kalbant apie dozavimo būdą: jis patogus, nes tamsios spalvos plastikinė pompa nė karto nebuvo užstrigusi, kaskart dozuoja vienodą ir tolygų priemonės kiekį. Pati pompa yra iki pat pakuotės dugno, vadinasi bus išnaudotas kiek galima didesnis priemonės kiekis iš pakuotės.

Kvapas. Muilo kvapas nėra pernelyg intensyvus, tačiau jaučiamas, tiesa, po rankų nuplovimo jis beveik iš karto dingsta. Aš tikėjausi alyvuogių aliejaus arba alyvuogių kvapo, tačiau man alyvuogių tikrai neprimena, tiesiog malonus, uoslės neerzinantis kosmetinis aromatas.

Konsistencija. Skystas muilas žalsvai gelsvos spalvos, konsistencija tirštoka, kreminė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Olea Europaaea (Olive) Extract, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, CI 19140, CI 42090.

0% parabenų

Poveikis. Muilas labai švariai plauna rankas ir yra labai skalsus: vieno pompos paspaudimo pilnai pakanka rankoms nusiplauti. O ir didelės pakuotės užtenka ilgam. Nors teoriškai sudėtyje yra odą sausinančių ingredientų, tačiau jokio odos sausinimo aš nepastebėjau. Tiesa, drėkinimo irgi nebuvo, arba buvo labai nežymus ir jo visiškai nesijautė.

Visgi, maloni kreminė konsistencija man labai patinka ant rankų, putoja pakankamai gerai, prausia švariai.


Didžiulio kiekio rankų muilo pakaks ilgam ir dėl to, kad jo konsistencija kreminė ir labai taupi naudojimui. Žinoma, manęs nežavi ne labai saugi sudėtis, tačiau jo kaina nedidelė, pakuotės dizainas malonus akiai, o savo funkciją muilas puikiai atlieka, nesausindamas rankų. Tikrai puikus, nebrangus muilas - rekomenduoju išbandyti.





Ačiū, kad skaitote,

Darbingos ateinančios savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Turejau si muila. Bet nei i galva neatejo, kad jis gali buti Lietuviskas. Vat cia atradimas. Tiksliau matyt niekada neskaiciau etikes...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai lietuviškas. Aš visad pasižiūriu kodą, kad kuo mažiau mano kosmetikos būtų iš šalių, kurių nelabai noriu. Tai kodas 477.... barkodo pradžia visuomet rodo, kad produktas gamintas Lietuvoje.

      Panaikinti

Rašyti komentarą