NAILS INC. London nagų lakas "Fashion fawn"

Nagų lakus pastaruoju metu lakuoju visomis turimomis spalvomis iš eilės, ir patikėkite, iš naujo atrandu nepaprastai dailias spalvas, neįprastus efektus ir senai pamirštus atradimus. Nagų lakavimą visais atspalviais iš eilės baigsiu kai iš naujo ištestuosiu visus turimus atspalvius, o šiandien norėčiau parodyti ir papasakoti apie nagų lakų kolekcijoje gyvenantį Nails Inc. nagų lako atspalvį.

"Būti, ar nebūti?, - štai kur klausimas"
William Shakespeare "Hamletas"


Produktas: NAILS INC. London nagų lakas "Fashion fawn"
Gamintojas: "nails inc.". Pagaminta London, Anglija
Paskirtis: dekoratyvinė: nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas ir tolygus dengimas
Labiausiai nepatiko: išlieka kiek trumpiau nei tikėjausi
Tūris: 10 ml
Kaina*: £14.00 arba 17,76 EUR
Kur galima įsigyti: lookfantastic, Nails Inc. Boots

Ką žada gamintojas: Pasiekite tobulą manikiūrą su nails inc. nagų lakais. 1999 The Green sukūrė magų priemones gaminančią kompaniją, kuri siūlo podiumo įkvėptus manikiūrus už mažesnę kainą.


Priemonės buteliukas labai standartinė nagų lako pakuotė: skaidraus stiklo buteliukas, užsuktas sidabro spalvos metalo imitacijos dangteliu. Iš tiesų pakuotė gana paprasta ir aš žinau, kad tai senoji Nails Inc. priemonių pakuotė, nes dabar, atnaujinu pakuotes jos labiau kvadratinės staiakampio formos.

Bueliuko dangtelis atsisuka, po juo aplikavimo šepetėlis, kuris yra ant gana trumpo kotelio. Pats šepetėlis plonas, šereliai kiek ilgesni už vidutinio ilgio. Tačiau tikrai patogūs, nes lankstūs ir ne pernelyg kieti.


Konsistencija. Nagų lako konsistencija vidutinio tirštumo, nei per skysta, nei per kieta.


Sudėtis: deja, bet nagų lako sudėties rasti nepavyko. Jis buvo supakuotas kartoninėje dėžutėje, ant kurios ir buvo visa pagrindinė informacija, o aš ją senokai išmečiau lauk. Deja, reikiamos informacijos nėra ir internete.


Poveikis. Nagų lakas labai lengvai, dailiai ir tolygiai pasiskirsto ant nago plokštelės. Nagų lako pigmentacija nėra labai gera, ir išgauti intensyvią spalvą man reikia 2 priemonės sluoksnių. Deja, su vienu sluoksniu labai trūksta intensyvumo.


"Fashion Fawn" atspalvis sunkokai apibūdinamas, Aš apie spalvą rašysiu žiūrėdama į nagų lako likučius ant savo nagų, nes žiūrėdama į nuotraukas aš matau kiek kitokį atspalvį. Taigi, geriausiai nagų laką būtų apibūdinti kaip rudos spalvos, kuriame, priklausomai nuo apšvietimo, galima pamatyti ir šiek tiek pilkos spalvos atspalvio ir vos vos chaki žalumo atspalvio. Tačiau dienos šviesoje nagų lakas atrodo rudos spalvos.

Ir galutinis dalykas: nagų lako išlikimas. Aš turiu pasakyti, kad iš tokios kompanijos aš tikėjausi labai ilgo išlikimo efekto, tačiau turėjau nusivilti, nes jau antrą dieną po lakavimo nagų kampučiai pradėjo nuskilinėti. Galiausiai, bandžiusi ne kartą, galiu pasakyti kad nagų priemonė laiko 3-5 dienas.


Aš išbandžiau šios kompanijos nagų lakus ir turiu pastebėti, kad už tokią aukštą kainą (kuri vyrauja rinkoje), aš tikėjausi ilgesnio išlikimo. Tačiau nagų lako tolygus ir nepaprastai lengvas padengimas, toks, kokio aš tikrai nesitikėjau ir joks lakas taip lengvai nesidengdavo ant plokštelių.

PRIVALUMAI:
+ patogus buteliukas;
+ ilgi ir ploni šepetėlio šereliai nepaprastai patogūs, tačiau tik todėl, kad yra minkšti ir lankstūs;
+ vidutinio tirštumo konsistencija;
+ padengimas nepaprastai tolygus, dailus ir neįprastai lengvas;
+ "Fashion Fawn" atspalvis dailiai rudas, iš esmės kokie dar atspalviai bus matomi labai priklauso nuo apšvietimo (gali būti matomi ir neryškūs chaki ir pilki atspalviai);
+ ant nagų išsilaiko 3-5 dienas.

TRŪKUMAI:
- aukštoka kaina;
- konkrečiai šis atspalvis jau išimtas iš prekybos, nebent galima rasti kažką panašaus;
- pigmentacija nėra nepriekaištinga: intensyviam atspalviui išgauti reikia 2 sluoksnių;
- iš kompanijos tikėjausi geresnio išlikimo.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėto sekmadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai