SAMPLE SIZE. GARNIER "Original Miracle Skin Perfector 5-in-1" BB kremas normaliai veido odai "Light" SPF 15

Garnier BB kremo mėginį gavau jau senai, tiksliau turiu 3 pakuotes mėginukų, todėl turėjau pakankamai laiko ir pakankamai mėginio kiekio išbandyti šį kremuką. Iš tiesų, aš seniau jau esu sunaudojusi pilną tokio kremo pakuotę su dar senąja formule, todėl daugmaž žinojau, ko galima tikėtis. Ir mano nuomonė nelabai pasikeitė, per laiką daugiau pasikeitė mano veido oda ir poreikiai, nei pats Garnier BB kremas. Tad trumputė, visokeriopai ištestuotų ir išbandytų Garnier BB kremų apžvalga jūsų dėmesiui.


Ką žada gamintojas: Garnier BB kremas - tobulos odos paslaptis. Lengvas Garnier BB kremas suvienodina odos atspalvį ir suteikia jai gyvybingumo, paslepia raukšleles, odos netobulumus, drėkina 24 valandas. SPF 15 apsauga.

1 produktas - 5 skirtingi poveikiai:
- Daugiafunkcinis kremas;
- Akimirksniu nepriekaištinga oda;
- Paslepia odos trūkumus;
- Drėkina odą 24 val.;
- Saugo nuo UVA spindulių (SPF 15 filtras).

Galima rinktis iš kelių šio kremo variantų:
* "Pure Active" - probleminei odai;
* "Original" - normaliai odai;
* "Sensitive" - jautriai odai;
* "Anti-Ageing" - brandžiai odai nuo senėjimo požymių.

Pilno dydžio pakuotės. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water, Isononyl Isononanoate, Isohexadecane, Glycerin, Alcohol Denat., PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetyl Palmitate, Nylon-12, Cyclohexasiloxane, Propylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Stearyl Alcohol, Argilla/ Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Parfum/ Fragrance, Caprylyl Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Disodium EDTA, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Caffeine, Ascorbyl Glucoside, Benzyl Alcohol, Geraniol, Cellulose Acetate Butyrate, Polyphosphorylcholine Glycol Acrylate, Citral, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/ Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polyvinyl Alcohol, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate.
May Contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides.


Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml

Kaina: 8,69 EUR
Kur galima įsigyti: visuose kosmetika prekiaujančiose parduotuvėse: Drogas, Eurokos, Douglas ir pan.


Mano potyriai. BB kremo konsistencija vidutinio tirštumo, atspalvis atrodo vidutiniškai tamsus, tad tikriausiai nebus tinkamas porceliano baltumo veido odai. Bent jau taip atrodė iš pradžių, prieš tepant kremą. Priemonės kvapas malonus, kaip BB kremui gana intensyvus.

Tik padengus veidą BB kremu ant odos matomas aiškus blizgėjimas ir šviesiausias atspalvis atrodo gerokai per tamsus mano veido odai. Per kažkur 2-4 minutes BB kremas susigeria į veido odą, tampa matiškesnis ir daug geriau, praktiškai idealiai prisiderina prie mano odos spalvos, suvienodindamas odos spalvą visame veide.


Ir tas spalvos suvienodinimas yra tik pats didžiausias priemonės privalumas, nes oda tikrai netampa nepriekaištinga ir trūkumų kremas visai nemaskuoja. Man netgi atvirkščiai, mano horoninius spuogelius, likusius po nėštumo jis išryškina. Kai kurias raukšleles paslepia, bet man nepakankamai. Todėl tikriausiai tiktų jaunai arba trūkumų neturinčiai odai.


Iš esmės BB kremas neblogas, tačiau jis neatitinka mano poreikių, yra per silpno maskavimo. Oda atrodo natūraliai, tad kremas tinka tik trūkumų neturinčiai odai, kuriai pakanka lengvo spalvos vienodinimo efekto. Nors kažkada esu sunaudojusi visą šio kremo pakuotę, tačiau antrą kartą jo tikrai nepirkčiau.




Ačiū, kad skaitote,

Šiltomis ir saulėtomis nuotaikomis,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Mano tai pirmasis bandytas BB kremas. Naudojau jautriai odai ir anti agieng. Lyg ir neblogas. Neturejau ir su juo palyginti. Dabar yra ir Blur, bet Lietuvoje dar lyg ir nemaciau jo. Atsiunciau anytai. Ji dabar ji naudoja.


    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kažkada tai buvo ir mano pirmasis BB kremas. Jis neblogas, tik maskavimo tikrai mažoka...
      O kaip su anti-ageing? Gal jis geriau maskuoja?

      Panaikinti

Rašyti komentarą