SO...? "Va Va Volume" sausas plaukų šampūnas, suteikiantis apimties "Xtra Body"

Sausas plaukų šampūnas tikriausiai gyvena kiekvienos iš mūsų kosmetikos krepšelyje? Šiandien jau nė viena neįsivaizduojame, kaip ištempti dieną, kai visur vėluojame su riebaluotais plaukais, ir verčiau renkamės sausas priemones plaukams plauti, nei natūraliai riebaluotus plaukus segti į kuodelius, kaip darydavo mūsų močiutės.

"Gyvenimas - ne lenktynės, tai dovana. Mėgaukis juo ir neskubėk"
Daniella Kessler

Apie sausus plaukų šampūnus jums esu pasakojusi jau keliolika kartų ir išbandžiusi ne vieną variantą, siūlomą mūsų rinkose. Tiesa, tokias priemones reiktų naudoti saikingai, todėl daug, per trumpą laiko tarpą nepribandysi. Šiandien metas pakalbėti apie SO...? kompanijos priemonę plaukams išplauti sausuoju būdu.


Produktas: SO...? "Va Va Volume" sausas plaukų šampūnas, suteikiantis apimties "Xtra Body"
Gamintojas: "SO...?". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: "išplauti" plaukus be vandens, pašalinti riebalus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: sudėtinių dalių nesaugumas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Naudok sausą šampūną, kai pramigai į darbą, vakare bėgant tiesiai į vakarėlį, po sporto klubo ar bet kada, kai neturi galimybės palysti po dušu. Tai puikus pasirinkimas visiems, gyvenantiems aktyvų gyvenimą. Šampūnas sugeria riebalus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus, juos atgaivina, suteikia švaraus žvilgesio, daugiau apimties ir purumo. Keletas papurškimų - tai viskas, ko reikia norint atgaivinti plaukus tarp jų trinkimų ir išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą.
Naudojimas: Užpurkš šampūną, įmasažuok ir leisk keletą minučių įsigerti, tada iššukuok. Plaukai taps minkštesni, švaresni. Flakonėlį prieš naudojimą ir tarp purškimų būtina gerai supurtyti.


Sauso plaukų šampūno pakuotė gana tradicinė: metalinis purškiamas flakonas, užkimštas juodo plastiko dangteliu. Jokių įmantrybių čia nėra. Visgi, man labai patinka pakuotės dizainas: naudojami juodi, pilki ir balti atspalviai, merginų siluetai, merginos galvos siluetas, kaip pagrindinis puošybos elementas. Pakuotė visiškai neatrodo pigi ar prasta. Dizainas kiek mergaitiškas, tačiau lieka neperspaustas ir subtilus.

Po juodu, matinės spalvos dangteliu slepiasi juodos spalvos, kiek platesnis purškiklis, kuris pripažinsiu, man asmeniškai labai patogus naudoti, nestringa, dozuoja tolygiai, yra patogus paspausti.


Kvapas. Antras pagal svarbumą sauso plaukų šampūno aspektas yra jo kvapas. Jei kvapas erzina ar dirgina uoslę, nes ir geriausia priemonė bus pamiršta gulėti spintelėje ir nenaudojama. Iš pradžių, tik užpurškus kvapas saldus, šiek tiek primena gėles, paskui aromatas dingsta ir po savęs palieka tradicinį, sausiems plaukų šampūnams būdingą sunkoką kvapą. Tas sauso šampūno kvapas išlieka visą dieną, tačiau nėra labai intensyvus ar labai stiprus. Kol kas mano uoslės jis neerzina, juolab, kad niekad sauso šampūno nenaudoju kelias dienas iš eilės.

Konsistencija. Areozolinio flakonėlio viduje priemonė atrodo skysta, o ant plaukų purškiasi baltos spalvos milteliais.


Sudėtis: Butane, Propane, Isobutane, Alcohol Denat., Aluminium Starch Octenylsuccinate, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-16, Alpha Methyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Šampūno naudojimas labai paprastas: supurtai buteliuką, papurški ant šaknų, įtrini į odą pirštais, o likučius iššukuoji šukomis ir plaukai atrodo kaip ką tik išplauti. Tiesa, pastaruoju metu aš papurškusi šampūnu leidžiu jam šiek tiek įsigerti į odą, neskubu masažuoti ir taip išgaunu geresnį efektą plaukams ir ilgiau išliekamą šviežumą.

Efektas plaukams prieš ir po

Sausas plaukų šampūnas sugeria plaukų ir galvos odos riebalus, suteikia plaukams šviežumo, gaivumo ir švaros. Paveikslėlyje galite matyti rezultatus prieš ir po naudojimo. Tiesa, dėl apimties, šitas plaukų šampūnas apimties suteikia daug daugiau, nei prieš tai bandytas John Frieda sausas šampūnas. Ir nepaisant to, kad tai gerokai pigesnė rinkoje priemonė, veikia taip pat gerai (arba beveik taip pat gerai) kaip mano mylimi Batiste plaukų šampūnai. Aš rekomenduoju būtent šį pabandyti, nesitikint, kad jis nukonkuruos jūsų mylimą, tačiau patys įsitikinsite, kad kokybės ir kainos santykis šiame produkte labai, labai geras.




Linkiu nuostabaus vakaro,

Ir dėkoju, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai