WELEDA Pomegranate regenerating body oil - regeneruojamasis granatų kūno aliejus

Kūno priežiūros priemonės yra būtinos mano sausai odai. Įvairūs pieneliai, losjonai, kremai bei aliejai suteikia odai skirtingus efektus. Šį kartą aš noriu trumpai papasakoti apie mini pakuotę ir nuostabų aliejuką iš Weleda kompanijos. Be to, reikia pasidžiaugti ir tuo, kad kompanija turi natūralios kosmetikos sertifikatą ir rinkoje yra žinomas gamintojas jau nuo 1920 metų.

"Nėra savanaudiška mylėti save ir rūpintis savimi ir savo laimei suteikti prioritetą. Tai būtina"
Mandy Hale



Produktas: WELEDA Pomegranate regenerating body oil - regeneruojamasis granatų kūno aliejus
Gamintojas: "Weleda Schwäbisch Gmünd". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: atstatyti odos stangrumą, švelnumą, drėkinti, apsaugoti nuo priešlaikinio senėjimo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: šiaip trūkumų nematau, galbūt kaina kiek didesnė nei daugumos panašių produktų
Tūris: mano turimas kiekis 10 ml, pilno dydžio pakuotės kiekis 100 ml
Kaina*: 10 ml - 4,20 EUR; 100 ml - 25,99 EUR
Kur galima įsigyti: aistruolė.lt; Biosala, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Regeneruojamasis kūno aliejus su granatais yra prabangi odos priežiūros priemonė, išsiskirianti savo sudėtyje esančiu sertifikuotu ekologišku granatų sėklų aliejumi. Įrodyta, kad jame esantys antioksidantai padeda apsisaugoti nuo priešlaikinio senėjimo ir atstato natūralų švelnios, stangrios odos grožį. Subtili natūralių augalinių ekstraktų kompozicija ir sertifikuoti ekologiški makadamijos riešutų bei simondsijos aliejai greitai ir giliai susigeria, apsaugo odą nuo drėgmės netekimo.
Naudojimas: kasdienei kūno priežiūrai po vonios ar dušo. Tepkite nedideliu kiekiu aliejaus drėgną odą. Atpalaiduojančiai voniai – sumaišykite pusę puodelio pieno su dviem pilnais kamšteliais aliejaus ir įpilkite į vonią.

Weleda kūno aliejai yra kuriami iš kruopščiai atrinktų augalinių aliejų. Pagaminti iš saulėje sunokusių sėklų ir vaisių, jie yra turtingi prabangiomis substancijomis, tokiomis kaip riebiosios rūgštys, kurios stimuliuoja odos atsinaujinimo ir atkūrimo procesus. Praturtinti augaliniais ekstraktais ir grynais eteriniais aliejais, jie rūpinasi visu kūnu.
Weleda kuria vaistinius ir natūralius kosmetinius produktus nuo 1921. Pagrinde koncentruojasi į grynumą bei ingredientų natūralumą. Kai tik įmanoma, kompanija naudoja 100% natūralias žaliavas, gautas iš natūralių ūkių arba sertifikuotus natūralius, gamtoje rastus augalus. Taikydami aukštus standartus Weleda saugo gamtą, rūpinasi rūšių išsaugojimu, sąžininga prekyba. Per 90 patirties metų Weleda kuria harmoniją tarp žmogaus ir gamtos.
Granatų regeneruojamasis kūno aliejus skatina natūralų odos atsinaujinimą. Padeda stangrinti kūno odą.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Mano turima pakuotė mini ir visiškai kitokia nei pilno dydžio pakuotė. Mini pakuotė labai paprasta: skaidraus stiklo buteliukas su baltu dangteliu. Vienas mini ir pilno dydžio pakuotės panašumas yra tas, jog išorinė pakuotė - kartoninė dėžutė raudonos spalvos su aukso ir baltos spalvos užrašais. Pilno dydžio pakuotės buteliuko stiklas tamsiai rudos, žalios ar mėlynos spalvos (varijuoja nuotraukose internete). Buteliukas su raudonos spalvos etikete, visiškai tokia pat, kaip ant išorinės pakuotės kartono.

Mini dydžio pakuotė po baltu atsukamu dangteliu neturi jokios dozavimo angos, tikiuosi, jog didelė,pilno dydžio turi palengvintą dozavimo būdą, nes atvira stiklo anga be dozavimo prietaiso nėra patogi naudoti. Dalis aliejaus pilant į delną nuolat nubėga pro stiklo šoną.

Tiesa, kai pirkau aliejuką, dalis jo buvo nubėgę pro neatidarytos pakuotės dangtelį. Tikiuosi, jog pilno dydžio pakuotė gerokai sandaresnė, nei mini.


Kvapas. Aliejaus pagrindą sudaro granatai, tačiau kvapas nelabai primena granatus. Stipriausiai jaučiama citruso nata, truputėlis kažko saldaus ir šiek tiek rūgštumo. Šiaip aromatas labai malonus ir ant kūno odos atsiskleidžia visai kitaip, maloniau, intensyviau, nei uostant iš buteliuko. Tiesa, kiek išlieka aromatas nepastebėjau: aliejuką naudojau vakarais, po vonios ir nueinant miegoti kvapas vis dar jautėsi, o ryte jau nebeužuodžiau.


Konsistencija. Kūno aliejus geltonos, skaidrios spalvos. Pati konsistencija ir tirštumas primena saulėgrąžų aliejaus tirštumą.
Tiesa, pati pastebėjau, kad dažnai miniu, kad konsistencija aliejinė, tačiau ar kada pagalvojote, jog yra labai daug aliejų ir visų jų konsistencija, tirštumas skirtingi, o kur dar koks milijonas kitų aliejaus savybių. Taigi, rašydama aliejinė, kitą kartą aš pagalvosiu ir prieš rašydama bandysiu apibūdinti, kokio aliejaus konsistenciją jis primena.


Sudėtis: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Limonene*, Punica Granatum (Pomegranate) Seed OilOlea Europaea (Olive) Oil UnsaponifiablesHelianthus Annuus (Sunflower) Petal Extract, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Coumarin*, Farnesol*.
* iš natūralių eterinių aliejų


Poveikis. Aliejų tepiau ant viso kūno odos ir jis labai greitai susigėrė. Tik svarbu aliejuko nepadauginti. Aliejus susigeria į odą ir ji vizualiai atrodo tokia daili ir švytinti, kaip niekad ankščiau. Aliejus neapsunkina odos, nekemša porų, yra lengvas ir malonus naudoti. Sudrėkinta ir daili oda. Sunku net žodžiais apsakyti, kaip dailiai ji atrodė ir koks odos komfortas jautėsi po jos naudojimo.

Aš aliejuką pridėjau į savo norų sąrašą ir būtinai įsigysiu pilną produkto pakuotę.


Nerealus aliejukas kūnui, kuris vizualiai pagrąžina odos išvaizdą, ji tampa sudrėkinta, jaučiamas malonus komforto jausmas.

PRIVALUMAI:
+ daili stiklo pakuotė;
+ malonus, saldžiai rūgtus priemonės aromatas;
+ geltonas, aliejinės konsistencijos produktas;
+ sudėtyje daug odai naudingų ingredientų;
+ greitai susigeria;
+ neapsunkina odos, nekemša porų;
+ vizualiai gražina odą;
+ oda skaisti, daili ir švytinti;
+ drėkina ir maitina odą;
+ malonus komforto jausmas po naudojimo.

TRŪKUMAI:
- galbūt kiek aukštesnė kaina atbaido nuo įsigijimo;
- mini pakuotė neturi dozatoriaus (tikiuosi taip nėra su pilno dydžio pakuote);
- mini dydžio pakuotė net ir nepradaryta buvo nesandari;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (6) ir žalingų (3) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Malonios dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai