MIXA micelinis vanduo, didinantis odos toleranciją jautriai veido ir akių odai "Optimal Tolerance" su vitaminu B5 ir rožių ekstraktu

Šiandien noriu jums papasakoti apie micelinę, valomąją priemonę veidui iš Mixa, skirtą didinti veido odos toleranciją, tikriausiai aplinkos dirgikliams (o kam gi daugiau?). Mano veido oda nėra itin jautri, tačiau kartas nuo karto ji linkusi sudirgti ir jautriau sureaguoti į agresyvesnius ingredientus, naudojamus kosmetikos priemonėse. Tikriausiai nenuostabu, testuojant tiek daug skirtingų gaminių, ne viskas tinka ir patinka mano veido odai.

"Duoti yra lengva, bet daryti tai su jautrumu ir rūpesčiu, yra menas"
Citata, autorius nežinomas

Mixa yra L'Oreal kompanijos linija, lygiai taip pat, kaip ir populiarioji Garnier, Maybelline ir kiti populiarūs prekiniai ženklai. Gamintojas teigia, kad kompanijos istorija siekia 1924 metus Prancūzijoje, ir išgarsėjo, kaip prekinis ženklas, skirtas jautriai odai. Mixa yra sukūrusi ir priežiūros linijas kūdikiams, bei mamos, tik jų Lietuvoje kol kas nematėme, tačiau jei kompanijos populiarumas ir toliau kils, tikriausiai galima tikėtis jas išvysti ir mūsų parduotuvių lentynose. Lietuvoje Mixa prekiniu ženklu pažymėtų priemonių atsirado 2015 metais, pernai. Ir atrodo, nuo to laiko sulaukė nemažai populiarumo tarp moterų, turinčių jautresnę veido odą, nepriklausomai nuo odos tipo.


Produktas: MIXA micelinis vanduo, didinantis odos toleranciją jautriai veido ir akių odai su vitaminu B5 ir rožių ekstraktu
Gamintojas:  "L'Oreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuvalyti veido ir akių makiažą ir neššvarumus
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: švelnus odos valymas
Labiausiai nepatiko: nesandarus buteliukas ir nepatogi pompa
Tūris: 200 ml
Kaina*: 4,49 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Drogas

Ką žada gamintojas: Vienu lengvu judesiu švelniai nuvalo veido ir akių makiažą: dėl sudėtyje esančių micelių priemonė nuvalo makiažą ir nešvarumus netrinant odos. Praturtintas raminamosiomis savybėmis pasižyminčiu rožių ekstraktu.

Rezultatas: Jautri veido ir akių oda kruopščiai nuvalyta, jai suteikiamas atgaivintos, nuramintos odos ir komforto pojūtis.
Naudojimas: suvilgytu vatos skritulėliu valykite veidą ir akis. Nereikia nuplauti.

Hipoalerginė sudėtis. Išbandytas su jautria veido ir akių oda. Be alkoholio, etanolio, parabenų. Sukurtas su medicinos specialistų priežiūra.


Mixa micelinio vandens pakuotė atrodo gana didelė, plastikas kietokas, bet įspausti įmanoma. Man asmeniškai visos šios kompanijos pakuotės visiškai nepatrauklios akiai: į apipavidalinimą ir dizainą investuota nedaug, pakuotės atrodo pigiai, itin paprastai. Nors galbūt paprastumas ir neišvaizdi pakuotė patraukia žvilgsnį parduotuvės lentynoje. Tarp kitų, itin ryškių ir spalvingų pakuočių Mixa atrodo blankiai, bet tikrai pastebima. Apie dizainą ir patį apipavidalinimą daug nepostringausiu, tačiau man ne prie širdies ir pati buteliuko forma: na kam reikia gaminti tokius aukštus buteliukus, kai produkto sąlyginai nedaug - jie visiškai netelpa mano vonios lentynoje :D todėl jam tenka kukli vieta aukštai ant vonios spintelės. Manau, kad buteliukas laisvai galėjo būti gaminamas ne toks siauras, ne toks platus ir ne toks aukštas... Bet čia mano asmeniškumai: man nepatinka pakuotės, užimančios daug vietos, kai tą patį kiekį galima sutalpinti akiai mažesnių gabaritų pakuotėse.

Tik nusipirkusi micelinį vandenį, galvojau, jog tai bus pati tobuliausia micelinio vandens pakuotė: kiek esu pastebėjusi, daugiau pompa dozuojamų vandenukų rinkoje neturime. O ir šiaip pompa gerokai higieniškesnis ir patogesnis būdas. Bent jau taip maniau iki naudojimo. Pirmiausia reikia nusiteikti tam, kad po pompa padėjus padelį, pirmą kartą naudojant tikėtina, kad daugiau produkto pateks į delną, nei ant padelio, mat pompa skystį šauna tiesiai. Įgusti gerai ir tinkamai naudoti paprasta: tereikia šiek tiek labiau užlenkti padelio viršų ir vandenukas atsidurs ten, kur reikia.

Kitas dalykas, kodėl man labai patiko idėja apie pakuotę su pompa, buvo tai, kad ją užfiksavus (užsukus ant stop padėties) pakuotę galima pasiimti su savimi keliaujant. Taip maniau iki tol, kol iš tiesų prireikė keliaujant pasiimti vandenuką. Net ir užsukus ant stop padėties, užfiksavus pompą, ji vistiek praleidžia skystį ir yra nesandari. Įsivaizduokite, po poros valandų kelionės pradarau kosmetinę, o ten viskas šlapia... Tad jei manote, kad produktas saugus ir patogus keliauti, iš karto sakau, net nemėginkite, neverta...


Kvapas. Iš pradžių galvojau, kad šioje priemonėje nebuvo naudojamos kvapniosios medžiagos, iki tol, kol nepatyrinėjau sudėties. Taip, dažnai net ir bekvapės priemonės turi tam tikrą kvapą. Šio vandenuko kvapas man primena rožes, ir labai primena naminio rožių vandens kvapą, kurį gamindavausi dar paauglystės laikais ir naudodavau savo odai. Jis labai švelnus ir visiškai neerzina.

Konsistencija. Šiuo klausimu nieko naujo nepasakysiu: micelinis vanduo atrodo visai kaip paprastas vanduo - skaidrus, vandens skystumo produktas.


Sudėtis: Aqua/ Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Dihydrocholeth-30, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Panthenol, Polyaminopropyl Biguanide, Rosa Gallica Extract/ Rosa Gallica Flower Extract, Parfum/ Fragrance.

Be alkoholio, be paraebų, be etanolio.


Poveikis. Micelinį vandenį naudoju jau kuris laikas ir turiu pastebėti, kad įgudus, jis paprastas naudoti namie. Kelionių metu jo tikrai nerekomenduoju, nebent persipilsite į sandaresnę pakuotę. Po odos valymo jaučiasi nestiprus lipnumas, bet neilgam, kol priemonė visiškai susigeria į veido odą.

Pirmiausia žinoma, svarbiausias valomasis efektas odai. Makiažą priemonė nuvalo lengvai, labai lengvai, o su akių srities makiažu (net ir vandeniui neatspariu tušu ir akių pavedimu) jau reikia šiek tiek pastangų. Net ir uždėjus ir palaikius vatos diskelį ant akių srities, reikia kiek kruopščiau valyti, kad pašalinti visus tušo likučius. Nešvarumus nuo veido odos priemonė pašalina lengvai. Net po veido plovimo prausikliu, aš vis pavalau miceliniu vandeniu, kad oda taptų nepriekaištingai švari. Žinokite, net po nuprausimo ant veido lieka nešvarumų, todėl micelinis vanduo man būtinas.




O dabar apie geriausius dalykus: pastaruoju metu vandenuko nenaudojau tik dėl aukštos pakuotės, mat jis buvo aukštai ant vonios spintelės ir keliom savaitėm pamirštas ten stovėjo. Mano odą pastarąją savaitę sudirgino keli naudoti mėginiai ir dar sausina kažkokia priemonė (būtinai reikia išsiaiškinti kuri), tad ėmiau vandenuką naudoti kasdien po kelis kartus, vis pavalydama veidą. Priemonė po kelių dienų naudojimo nuramino sudirgimus, išsausėjusi oda atrodo nebe tokia sausa, o svarbiausia, manęs neberzina odos niežėjimas. Vadinasi micelinis vanduo tikrai veikia raminančiai.


Mano nuomone, nepaisant pakuotės trūkumų, tai tikrai gera, kasdienė priemonė veido odai. Išbandžiusios neturėtumėte nusivilti, o ir tiks visiems tipams, nes nė kiek nesausina ir neriebina odos. Tik suteikia jau malonų gaivinimą ir raminamąjį efektą.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus, kad ir lietingo, vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Puikus produktas, pritariu, bet dėl pompos tikrai nebepirksiu :) kiek besistenkčiau kažkaip apsitaško vistiek kas nors. Jį pakeičiau kitu Mixa miceliniu vandeniu, kur nėra pompos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va.. O pirkot su rožiniu ar mėlynu dangteliu? Kaip valo odą?

      Panaikinti
  2. Su mėlynu dangteliu, kaip suprantu tas pats ? Tik kad be pompos. O kitokio nepamenu ar mačiau. Tiesiog , nebemorėjau pompos :) Na, man gerai valo, man tinka.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau, kad tas pats, bent jau pavadinimas tikrai toks pat, tik pakuotė kitokia.

      Panaikinti

Rašyti komentarą