L'OCCITANE "Cherry Blossom" vyšnių žiedų muilas

Pavasaris neatsiejamas nuo vyšnių žiedų... Lengvumas, gaivumas ir trapumas geriausiai įkūnija tai, kas yra pavasaris... Deja, bent jau Klaipėdoje vynios nužydėjo ir užmezgė vaisius, tad liko laukti vasaros.

"Nežadėk, kai esi laiminga,
nekartok - kai pikta ir nepriimk sprendimų, kai esi liūdna"
Citata, autorius nežinomas

Na o pavasarį dar galima užlaikyti, nors ir ne lauke, bet savo vonioje mėgautis pavasariškais vyšnių žiedais galima nors ir ištisus metus... Kodėl ne, net jei tai tik muilas? Nuostabus, kvapus muilas iš L'Occitane.


Produktas: L'OCCITANE "Cherry Blossom" vyšnių žiedų muilas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti rankų ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina (kaip muilui)
Tūris: 75 g
Kaina*: 5,50 EUR
Kur galima įsigyti:  L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Pavasarį rausvai žydinčios vyšnios sukuria užburiantį Provanso kraštovaizdį. L'OCCITANE populiariausia gėlių kvepalų linija pirmosiomis pavasario dienomis pagerbia vyšnių žydėjimo ir tobulą jų trapių žiedų grožį.

Šis muilas, kurio sudėtyje yra augalinės kilmės putojamojo pagrindo, švelniai prausia ir pakvėpina rankas bei kūną. Papildytas vyšnių ekstraktu iš Luberono, Provanso. Nenaudoti veido odai.


Muilas supakuotas perdirbimui tinkamoje popierinėje pakuotėje, kurios dizainas man labai mielas akiai. Lengvai rožinės spalvos popierius puoštas vyšnių žiedų paveikslėlių. Gražu, minimalu ir miela, nuteikia pavasariškai ir žaismingai.  Aišku, nieko nuostabaus, jog visą informaciją rasite ant pakuotės.

Man patinka ir švelniai rausvo muilo įspaudai: vienoje pusėje rasite kompanijos pavadinimą, o kitoje įspaustas labai dailus vyšnių žiedų paveikslėlis. Aišku, kad tai smulkmena, kad nusiplaus su laiku, naudojat muilą, tačiau tokios apgalvotos smulkmenos labai maloniai nuteikia kas kartą paėmus muilą į rankas.

Kvapas. Aš tikėjausi, kad kvapas bus lengvas, silpnas, bet jis gan intensyvus, malonus. Nors negaliu pasakyti, kad tai 100% vyšnių žiedai, tikrai ne, jaučiasi parfumuotas kosmetinis kvapas. Vienaip ar kitaip jis išlieka ir po rankų prausimo.

Konsistencija. Muilas gabalinis, kietos konsistencijos, putoja vidutiniškomis putomis.


Sudėtis:  SODIUM PALMATE**, SODIUM PALM KERNELATE**, AQUA/WATER**, GLYCERIN**, PARFUM/FRAGRANCE, PRUNUS CERASUS (BITTER CHERRY) EXTRACT**, SODIUM CITRATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PROPYLENE GLYCOL, SILICA**, LINALOOL, LIMONENE, CI 77491/IRON OXIDES**, CI 73360/RED 30, CI 77007/ULTRAMARINES**.
**Ntūralios kilmės ingredientai.


Poveikis. Muilas tinkamas tiek rankoms, tiek kūnui prausti, gerai putoja, plauna švelniai, bet labai švariai. Priemonė nedirgina, nesausina odos, nealergizuoja.


Muilas neturi drėkinamųjų savybių, jis švelniai pakvėpina rankas ir atlieka savo pagrindinę funkciją - prausia odą. Savaime suprantama, jo kaina yra didesnė, nei vyraujanti rinkoje, tačiau kartais palepinti savo kūną ir uoslę galima.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai