SIGNAL "Expert Protection" dantų pasta "Ultra Complete"

Dantų jautrumas, dantų apnašos, tarpdančių problemos tikriausiai yra dažniausios dantukų bėdos, kurios kamuoja bene kiekvieną. Šiandien jums noriu papasakoti apie paskutinę Signal dantų pastą, kurią kompanijos atstovai man atsiuntė. Šį kartą dantų pasta, žadanti 10 skirtingų efektų, tarp kurių ir itin efektyvus apnašų šalinimas, dantų ir dantenų stiprinimas ir kova su dantų ėduonimi.

"Niekas niekad nesugadino savo regos žiūrėdami į šviesiąją dalykų pusę"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: SIGNAL "Expert Protection" dantų pasta "Ultra Complete"
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, suteikti gaivos, stiprinti dantis, apsaugoti nuo ėduonies
Tinkamas tipas: visiems (iki 6 metų amžiaus naudoti atsargiai)
Labiausiai patiko: optimalus gaivumas, tinkantis ir jautriai burnos ertmei
Labiausiai nepatiko: pastoje esančios mikrodalelės
Tūris: 75 ml
Kaina*: apie 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Iki

Ką žada gamintojas: Dantų pasta su Micro Pure technologija:
1. Kovoja su ėduonimi.
2. Stiprina dantenas.
3. Suteikia švaros pojūtį.
4. Stiprina dantų emalį.
5. Balina dantis.
6. Gaivina burnos kvapą.
7. Neleidžia susidaryti akmenims.
8. Itin efektyviai valo.
9. Nesukelia dantų jautrumo.
10. Valo tarpdančius.

Apnašos sukelia dantų problemas, tokias kaip dantų duonis, dantenų ligos, blogas kvapas ir dantų jautrumas. Signal Epert Protection dantų pasta sukurta su Micropure tecnologija - tūstančiu valančių mikrogranulių, įkvėptų tarpdančių siūlo, tam, kad gerai valytų tarpdančius, - bei cinko, kuris yra efektyvus burnos skalavimo skysčio ingredientas. Su kiekvienu valymu dantų apnašų mažėja, gerėja tarpdančių būklė. Dantys tampa pastebimai švaresni, gaivesni, burnos ertmė sveikiau atrodo.

Vaikams iki 6 metų naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.


Dantų pasta turi dvi pakuotes: kartoninę dėžutę, kurią dažniausiai po pirkimo metam lauk; ir pačią plastiko pakuotę. Dantų tūbelės plastikas labai minkštas, patogus naudoti, išspaudžiant dantų pastą. Užsukamas dangtelis platus, kaip ir daugumoje šiuolaikinių dantų pastų, pilkos spalvos.

Kalbant apie dizainą, ryškiausiai akcentuojama tamsiai mėlyna spalva su baltais ir švelniai pilkais (ar sidabriniais) intarpais. Pakuotėse labai daug visokių dekoratyvinių intarpų ir dar daugiau užrašų, tad norint surasti reikiamą informaciją, reikalingas laikas, kol susigaudai, kur ko ieškoti.


Kvapas ir skonis. Dantų pasta kvepia gaivia mėta, tačiau skonis nebėra mėtinis. Tai pati gaiviausia ir aštriausia dantų pasta iš visų iki šiol bandytų Signal dantų pastų (anksčiau bandytos ČIA ir ČIA). Ji daug efektyvesnė, jei siekiama burnos ertmės gaivos, nei kitos dvi pastos, tačiau nėra pernelyg mėtinė ir negriaužia burnos ertmės.

Konsistencija. Dantų pasta žydros, dangiškai žydros spalvos su aiškiai matomomis ryškiai mėlynos spalvos mikrodalelėmis.


Sudėtis: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Potassium Citrate, Zinc Citrate, Hydroxyapatite, PEG-32, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Trisodium Phosphate, Cellulose Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Limonene, CI 19140, CI 42090, CI 74160, CI 77891.


Poveikis. Dantų pasta puikiai valo burnos ertmę ir suteikia jai pakankamai gaivumo negriauždama burnos ertmės. Tai tikriausiai pats ryškiausias jos efektas, kuris pastebimas per visą naudojimo laiką. Dantų pasta gerai putoja baltos spalvos putomis, reikia nedidelio priemonės kiekio.

Deja, nors ir žadama, kad pasta balins dantis, bet beveik baiginėdama tūbelę aš nepastebiu absoliučiai jokio balinamojo efekto. Lygiai taip pat ir tarpdančių valymas, na taip, jis jaučiamas, yra, ir valo tarpdančius geriau nei panašaus pobūdžio dantų pastos, tačiau visuomet tikimės daugiau ir geriau. Šiuo atveju to geresnio tarpdančių valymo man labai pritrūko.

Dantų pasta efektyviai valo dantų apnašas ir bent pusdienį jų nesijaučia ant dantų, burnos ertmė jaučiasi švari ir gaivi bent 6 valandas. Taip pat reikia pabrėžti, jog ji nesukelia dantų jautrumo, o mano dantenos nebekraujuoja, tad tikriausiai ji geba stiprinti dantenas, kaip ir žada gamintojas.

Tačiau kaip visuomet, yra ir keli priekaištai, pavyzdžiui, tos mikro granulės, galbūt jos ir skirtos efektyvesniam valymui, tačiau man labai nepatinka, kad jos niekur nedingsta ir nuolat veliasi burnoje. O išskalavus jų pilna lieka ant lūpų ir aplink jas, todėl plaunant dantis dar papildomai reikia nusiprausti ir veidą (aš pratusi veiduką prausti prieš valantis dantis).

Šiaip pasta tikrai nebloga, jei nereikia dantų balinimo ir jei nesitikima visą dieną išliekančios burnos ertmės gaivos.




Ačiū, kad skaitote,

Šiltų saulėtų nuotaikų ir didelės porcijos ledų jums linki,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai