L'OCCITANE "Light comforting cream" drėkinamasis taukmedžių veido kremas su 5% taukmedžio sviesto

Pastaruoju metu aš daugiausiai rūpinuosi savo veido oda. Pasikeitė mano veido priežiūros rutina, ėmiau ja daug rūpestingiau prižiūrėti, išbandau ir ieškau geriausių produktų savo veido odai ir testuoju labai daug. Juk veidas yra mūsų vizitinė kortelė, todėl jo priežiūra yra privalomas dalykas norint gerai atrodyti ir puikiai jaustis.

"Spindinti veido oda yra tinkamos veido priežiūros rezultatas. Tai reiškia, kad galite naudoti mažiau makiažo ir leisti odai spindėti net per jį"
Michal Coulombe, tarptautinė visažistė

Šiuo įrašu noriu jums papasakoti apie drėkinantį L'Occitane veido kremą su taukmedžių sviestu. Aš jau buvau bandžiusi mažytę mėginio pakuotę, tačiau šį kartą įsigijau didesnį, nors ir nepilną, kremo indelį. Naudojant ilgesnį laiką, mano nuomonė pasikeitė, oda reagavo kiek kitaip, nei naudojant porą kartų mėginį, tad pagalvojau, jog toks įrašas vertas rašymo.



Produktas: L'OCCITANE "Light comforting cream" drėkinamasis taukmedžių veido kremas su 5% taukmedžio sviesto
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, suteikti komforto jausmą ir apsaugoti
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: odai suteikia nepaprasto švelnumo ir komforto jausmą
Labiausiai nepatiko: drėkinimas man per silpnas ir tikrai neveikia 48 valandas
Tūris: mano turimos pakuotės dydis 8 ml, pilno dydžio pakuotė - 50 ml
Kaina*: 50 ml - 28,00 EUR
Kur galima įsigyti:  L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Taukmedis žinomas kaip medis, turintis labai daug naudingų savybių... Iš taukmedžių riešutų išgaunamas sviestas – labai riebus ir nuostabiai universalus odos priežiūros produktas, kuris giliai įsiskverbia, pamaitina ir saugo odą. L'OCCITANE pavyko perkelti jo drėkinamąsias savybes į daugumą savo produktų ir užtikrinti ypač švelnią, išskirtinę sausos odos priežiūrą.

Moterys iš Afrikos, Burkina Faso, taukmedžių sviestą gamina rankomis. Galbūt atrodo, jog ši gamybos technika gali pažeisti jų odą, tačiau iš tiesų taukmedžių sviestas suteikia odai ypatingo minkštumo ir švelnumo. L‘Occitane atrado, kad būtent Burkina Faso gamintas taukmedžių sviestas pagal tradicinius metodus ypač praturtintas Omega 6 rūgštimis. Šios pasižymi tokiomis savybėmis kaip odos drėkinimas, maitinimas, stiprinimas ir apsauga kiekvieną dieną.

L‘Occitane laboratorija sukūrė veido priežiūros formules su taukmedžių sviestu visiems odos tipams, kurios patenkina skirtingų tipų poreikius, suteikia komforto pojūtį ir apsaugą. Neriebios, lengvos tekstūros drėkinamasis kremas, papildytas 5% taukmedžių sviestu, tinka normaliai, mišriai, net jautriai odai. Šis kremas suteikia ilgą drėkinimą (48 val.)*. Oda visą dieną būna švelni, glotni, apsaugota nuo žalingo aplinkos poveikio.

Naudojimas: tepti ryte ir vakare ant švarios ir sausos veido ir kaklo odos.
*Efektyvumo testai 12 savanorių.

Pilno dydžio, 50 ml pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano turima kremo pakuotė neturėjo jokių papildomų pakuočių: tai mažytis plastiko indelis, užsuktas plono aliuminio metalo dangteliu. Tuo tarpu pilno dydžio pakuotė turi išorinę kartoninę pakuotę, bei vidinį indelį su tokiu pat dangteliu. Nors pilno ir sumažinto dydžio pakuotės nėra vienodos, tačiau jos išlaiko bendrą, lengvą dizainą, kuriame naudojamos tik balta ir žydra spalvos. 

Aš visuomet giriu pakuotės, kurios yra papildomai apsaugotos taip, kad paskutinis prieš galutinį vartotoją matęs kas yra pakuotės viduje, būtų produkto gamintojas. Iš tiesų, man atrodo visiškai nesaugu pirkti gaminius, kurie neapsaugoti: parduotuvėje juos gali atidaryti bet kas, kartu įleisdami oro, ir produktas ima gesti anksčiau laiko. Esu įsigijusi nemažai gaminių, kuriuos atidarius akivaizdžiai matėsi, kad gaminys pradėjęs gesti, arba iš viso nebetinkamas naudoti. Todėl šaunu, kad kremas turi apsauginę foliją, kurią nuplėšusi esu garantuota - tai šviežiausias kremas, koks galėjo mane pasiekti.


Kvapas. Kremo kvapas labai malonus mano uoslei. Jis stiprokas, gana aiškiai jaučiamas ir užuodžiamas kelias minutes po kremo padengimo. Kvapas gaiviai saldus. Labai džiaugiuosi, kad taukmedžio sviesto kvapas buvo užmaskuotas ir paslėptas po kitomis kvapų natomis. Man asmeniškai taukmedžio kvapas labai nepatinka, aš jo nemėgstu.

Konsistencija. Veido kremo konsistencija lengvutė, tačiau patrynus tarp pirštų, jaučiamas labai lengvas riebumas.


Sudėtis: AQUA/WATER**, DICAPRYLYL ETHER**, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER**, OCTYLDODECYL MYRISTATE, GLYCERIN**, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE**, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL**, CETEARYL ALCOHOL**, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE**, XANTHAN GUM**, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES**, CORN STARCH MODIFIED**, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, TOCOPHEROL**, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, GERANIOL.
**Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Iš pradžių veido kremas atrodė gerokai per riebus mano odai ir kelias dienas jis nežymiai kimšo veido poras, atsirado pavieniai spuogeliai. Būtent tokį efektą pastebėjau kai naudojau mėginio dydžio pakuotę. Tačiau kažkur jau 5-tą naudojimo dieną spuogeliai pradeda dingti ir atrodo veido oda prisitaiko prie kremo teikiamo efekto.


Veido kremas susigeria greitai, jei tik nepadauginama ir neužtepama per daug. Jis suteikia odai švelnumo, drėkina ir lengvai maitina veido odą. Jis puikiai tinkamas ne tik laikotarpiui tarp sezonų, bet ir dozuojant mažesniais kiekiais tiktų ir vasaros metui. Žiemai, spėju, jis būtų per lengvas.

Aš niekaip nesuprantu, kodėl kremas tinkamas visiems odos tipams ir ar gali taip būti? Manau kad ne, nes dažnai, kas tinka viskam, netinka niekam. Mano normaliai odai tiko, tačiau mano normali oda turi polinkį į dehidrataciją ir nuolat reikalauja drėkinimo. Man šio kremo drėkinamasis efektas per silpnas, mat jau pavakare apima tempimo jausmas ir lengvas niežėjimas, paprastai reiškiantis, kad odai trūksta drėgmės.

Šiaip kremas nėra prastas, tačiau jo nerekomenduočiau rinktis bet kam, tikriausiai tik toms, kurios neturi visiškai jokių odos problemų. Mano nuomone drėkinamasis efektas per silpnas, o dėl švelnumo ir komforto jausmo pusdieniui aš šio kremo nesirinkčiau kasdienei odos priežiūrai, ilgesnį laiką.




Ačiū, kad skaitote,

Dailios, spindinčios veido odos jums linki,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai