GAGA Premium lenkiškos vienkartinės sauskelnės

Man asmeniškai auginant kūdikį brangiausias dalykas, kuriam išleidžiame daugiausiai savo pinigėlių yra sauskelnės. Pirkti tikrai kokybiškas sauskelnes ir jas keisti kas 2,5-3 val yra brangu. Galbūt todėl norisi išmėginti ir pigesnius sauskelnių variantus, tikintis, o gal kuris tiks mažyliui, ir aš galėsiu sutaupyti ir vietoj to nupirkti naują rūbelį arba įdomų žaisliuką vaikučio lavinimui.

Šį kartą pasakoju apie jau beveik sunaudotų, lenkiškų Gaga Premium sauskelnių pakuotę, kurios tikriausiai yra pigiausios iš visų iki šiol naudotų sauskelnių.


KAINA, PAKUOČIŲ DYDŽIAI ir ĮSIGIJIMO VIETOS

Sauskelnes pirkau Lietuvoje, Švaros prekės internetinėje parduotuvėje. Iš tiesų niekur daugiau neradau šių sauskelnių pardavimo vietų Lietuvoje ir jokių atsiliepimų apie jas. Sauskelnės gaminamos tokių dydžių:
  • Nr. 2 MINI (3-6 kg)
  • Nr. 3 MIDI (4-9 kg) 64 vnt. 6,90 EUR (0,11 Eur/ vnt.)
  • Nr. 4 MAXI (7-18 kg)
  • Nr. 5 JUNIOR (15-25 kg)

Lietuvoje parduodamos tik 3 dydžio sauskelnės, kitų dydžių Švaros prekėse nėra. Ir aš sauskelnes pirkau su akcija, už 5,90 EUR (0,09 Eur/ vnt.), o dabar jas galima įsigyti už 4,99 EUR (0,08 Eur/ vnt.).
Kadangi sauskelnės lenkiškos, spėju, kad kitų jų dydžių galima įsigyti Lenkijoje, tad toms, kurios važiuoja ten apsipirkinėti, ši apžvalga tikriausiai bus naudingiausia.

IŠVAIZDA

Gaga sauskelnės baltos, išskyrus ryškią spalvingą juostelę, ant kurios segami lipdukai. Man ji primena Tido sauskelnių paveiksliuką. Geltoname fone, neva ant smėlio nupiešta katytė, meškiukas ir du ančiukai iš šonų. Viršuje mėlynas fonas, kažkas panašaus į dangų. Deja, bet spalvinė gama atrodo pigiai.
Sauskelnės gana šiukščios, kietoko paviršiaus, tačiau lanksčios. Sauskelnių nugaroje tamprus tik centras, kelių centimetrų tarpelis, tuo tarpu kita dalis netampri. netamprūs ir kietoki nugaroje esantys lipdukai. Lipdukai klijuojami ant spalvingos paveikslėlių juostelės priekyje.
Aplink kraštus einančios juostelės gerai priglunda ir patikimai saugo nuo pratekėjimo. Kojyčių praktiškai nenuspaudžia, mat juostelės nėra labai tamprios. Keista yra tai, kad uždėjus sauskelnes krašteliai išlenda iš po drabužių, nes jų kraštai platūs.
Sauskelnės gana storos, jei palyginsime su kitomis, storesnės už Pampers Active baby dry ir vos plonesnės negu Tido.


POVEIKIS

Sauskelnės uždėti nėra labai lengva, tiksliau ne taip lengva, kaip kitas sauskelnes. Man labai trūksta didesnio juosmens arba lipdukų tamprumo. Uždedant ir užklijuojant sauskelnes reikia labiau pasistengti, o ir man nelabai įtikinamai atrodo, kad jose tilptų 9 kg kūdikis... Džiaugiuosi, kad aplink kraštus einančios tamprios juostelės nėra labai stipriai įtemptos - kojyčių praktiškai nenuspaudžia, na labai labai minimaliai.
Sauskelnės sugeria daug skysčių, tik didesnis sysiuko kiekis persimato per viršutinį sauskelnių sluoksnį. Nuėmus sauskelnes, jų paviršius minimaliai drėgnas, galbūt tiek, kiek su Pampers Active Baby Dry ir tai, tikriausiai mažiau. Bet su kitomis bandytomis kol kas nelabai yra prilyginti tą drėgmę, man ji atrodo minimali. 
Nors po 3 dienų ištisinio naudojimo aš visgi pastebiu odos sudirgimą, tiesa, paraudimas nedidelis, minimalus ir mažesnis, nei buvo su Pampers Active baby sauskelnėmis.
Dėl nelabai patogios jų formos ir jaučiamos, kad ir minimalios, drėgmės, aš tik kartą palikau sauskelnes nakčiai. Nors nepamačiau nė jokio odos sudirgimo, bet daugiau naktimis nepalieku.
Vertinant sauskelnes, aš noriu pasakyti, kad geresnio kainos ir kokybės santykio nesu mačiusi. Sauskelnės pigutės, tačiau sugeria daug, dirgina minimaliai. Todėl jas naudoju pakaitomis su brangesnėmis ir geromis Tido sauskelnėmis. Taip, jų forma neatrodo itin patogi vaikučiui, tačiau nėra prasta, taip, jos nelabai patogios užsegti, o ir lipdukai po kokių 3 užsegimų praranda lipnumą. Tačiau sauskelnes tikrai galima naudoti, jos nėra prastos. Pradžioje jos man nepatiko, tik įpusėjus pakuotę man jos vis labiau patinka (ypatingai, kai primenu sau kiek sauskelnės kainuoja). Aišku, jei turėčiau daugiau finansinių išteklių, mielai pirkčiau tik brangiausias ir geriausias, tačiau kadangi reikia pataupyti, puikiai tinka ir šios, pigutės sauskelnės.




Ačiū, kad skaitote,
Tausokite savo piniginę, nepamiršdami ir mažylio odos, 
Gėlėta kosmetinė

Komentarai