FITOKOSMETIK "Organic Oil" maitinanti kaukė dažytiems plaukams su argano aliejumi

Paprastai aš nelinkusi rinktis nedidelio kiekio kaukių, kurių pakanka mažiau nei 5 naudojimo kartams - tokių kaukių efektą pastebėti gerokai sunkiau, dėl trumpo naudojimo laiko. Ir aš nekalbu apie priemonių ekomoniškumą - čia jau visai kitas klausimas. Tačiau eilinį kartą lankydamasi Martinoje susidomėjau Fitokosmetik plaukų kaukėmis su aliejais, pamenu, susirūpinusi savo plaukų būkle ilgai vaikštinėjau aplink plaukų priežiūros lentynas, vis primindama sau, kad šampūno ir kondicionieriaus man nereikia - turiu pakankamai namie, purškiamų priemonių nelabai mėgstu, o aliejuko dar nebaigtas itin skalsus buteliukas stovi ant kosmetinio staliuko. Vienintelis variantas, kuriam neradau argumentų prieš, buvo plaukų kaukė - jas visuomet sunaudoju, naudoju daug, dažnai, ir ji neprivalo atitikti tuo metu naudojamo šampūno ir kondicionieriaus linijos. Tad ieškodama kažko įdomesnio, akimis užkliudžiau Fitokosmetik neįprastas pakuotes, kurios žadėjo sudėtis su natūraliais, organiškais aliejais. Savaime aišku, prigriebiau tą, kuri skirta dažytiems ir pažeistiems plaukams, spėjant jog ji bus stipriausio poveikio. Kurį laiką kaukės nenaudojau, norėdama pabaigti didžiulę Kallos 'Keratin" kaukės pakuotę, o šiuo metu, Fitokosmetik išbandyta, pratestuota, ir metas pakalbėti apie jos poveikį mano dažytiems, pažeistiems, besipučiantiems ir drėkinimo bei matinimo reikalaujantiems plaukams.

"Su plaukais turi būti linksma. Tai puikus aksesuaras - žaiskite su jais"
Serge Normant


Produktas: FITOKOSMETIK "Organic Oil" maitinanti kaukė dažytiems plaukams su argano aliejumi
Gamintojas: "Fitokosmetik". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: atgaivinti, atkurti, drėkinti, stiprinti, maitinti, suteikti žvilgesio, saugoti spalvą, minkštinti, tiesinti plaukus
Tinkamas tipas: dažytiems ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: norėjosi daugiau kaukės pakelių
Tūris: 3 x 30 ml
Kaina*: 2,75 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Elevita

Ką žada gamintojas: Fitokosmetik kaukė su argano aliejumi dažytiems ir pažeistiems plaukams suteikia žvilgesį bei maitina plaukus. Kaukė giliai įsiskverbia į plaukus, atgaivina ir atkuria jų struktūrą, intensyviai drėkina ir stiprina šaknis, teikia elastingumo ir žvilgesio. Aktyvuoja apsaugines funkcijas, maitina, skatina keratino gamybą, stiprina. Sudėtyje esantis gvazdikų aliejus išlygina plaukus, išsaugo spalvą, minkština ir daro juos paklusniais sušukavimui.
Naudojimas: tolygiai paskirstykite kaukę ant švarių drėgnų plaukų, palikite 3-5 min., nuplaukite vandeniu.


Plaukų kaukės pakuotė nėra tradicinis indelis. Kaukės supakuotos 3 plastiko maišeliuose, kurie visi sudėti į siaurėjančios formos kartoninė dėžutę. Pakuotės dizainas turi daug puošybinių elementų: šios kaukės pakuotėje vyrauja violetinė spalva; kartoninė dėžutė puošta plaukų ir augaliniu argano vaisių paveikslėliu. Ant šonų sudėta naudojimo instrukcija ir pagrindiniai, augaliniai ingredientai, o nugarėlėje galima rasti visą, su produktu susijusią informaciją. Tiesa, informacijos anglų ar lietuvių kalbomis nėra, tad čia man pagelbėja platintojų užklijuotas lipdukas apie produktą. Vienkartiniai kaukės maišeliai taip pat gausiai puošti: aliejaus buteliuko paveikslėliu ir gausybe skirtingo dizaino, spalvų užrašais.

Šiaip kartoninė pakuotė gana patogi, tačiau manau nėra tikslinga kaukes pardavinėti būtent taip supakuotas. Mano mintys vis dažniau krypsta aplinkos apsaugos klausimais ir manyčiau kad buvo galima jas parduoti paskirais maišeliais, arba kitaip apipavidalintas. Bet čia tik mano nuomonė, nes gamintojas nusprendė, jog kaukes reikalinga pakuoti būtent taip.


Kvapas. Priemonės kvapas kosmetinis, saldus, kažkur paskutinėse natose, uostant iš pakuotės, užuodžiu sintetinio, saldaus saldaus medaus kvapą. Na o išsiplovus plaukučius, ir, savaime suprantama, panaudojus kaukę, jie dar ilgai kvepia medumi.

Konsistencija. Plaukų kaukė vidutiniškos - vidutiniškai tirštos konsistencijos. Jos spalva nuotraukoje atrodo balta, nors realiai, kai kur matosi nedideli ploteliai gelsvos spalvos, spėju, kad tai aliejai, tačiau kodėl jie nėra pilnai įsimaišę/ įmaišyti į kaukės konsistenciją, man nelabai aišku.


Sudėtis: Aqua, Organic Hamamelis Virginiana Leaf Floral Water, Argan Oil, Organic Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Cydonia Oblonga Mil Extract, Citrus Bergamia Extract, Verbena Extract, Zingiber Officinale Extract, Eugenia Caryophyllata Essential Oil, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Monostearate, Glyceryl Stearate SE, Perfume, Beta-carotene, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.


Poveikis. Oi, kiek daug gamintojas žada, kalbėdamas apie kaukės poveikį... Aš buvau šiek tiek skeptiška, matydama, kad žadama padaryti viską, ko kiekviena moteris gali norėti savo plaukams. Tad bandžiau - kaukę dėjau ant  plaukų. Jos kiekio pilnai pakako mano ilgiems (iki liemens) plaukams, ir netgi buvo daugokai, tačiau saikingai daugokai. Žinot, tas geras pojūtis, kai priemonės yra vos vos daugiau nei tau reikia. Laikiau kaukę apie 5 minutes ir tuomet išploviau likučius lauk.

Aš net nemoku apsakyti, kaip buvau nustebusi efektu tik ant savo šlapių plaukų, o jiems išdžiūvus, apsidžiaugiau dar labiau. Mano plaukai tapo šilkinio švelnumo, sveikai blizgėjo, atrodė visiškai sveiki ir stiprūs. Nebesimatė ir nuolatinio  dažymo pažeistų plaukų požymių. O kas smagiausia - priemonė sugebėjo suvaldyti ir suteikti glotnumo mano nuolat pasipūtusiems plaukų galams, tačiau neapsunkino pačio plauko, jie buvo purūs, tačiau glotnūs....

Stulbinantis kaukės efektas, nerealus, iš tiesų, tai, ko nori kiekviena, ši kaukė sugebėjo padaryti mano plaukams: glotnūs, sveikai atrodantys, neapsunkinti, pamaitinti, blizgantys, švelnūs... Galiu drąsiai rekomenduoti šią priemonę, ne tik kaip kaukę pažeistiems plaukams, bet ir kaip priemonę, kai reikia gerai atrodančių plaukų, ir to reikia greitai. Puiku, būtinai bandysiu kelias kitas šios linijos kaukes!




Ačiū, kad skaitote,

Tikiuosi jūsų savaitgalis puikus?
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai