L'OCCITANE EN PROVENCE "Bonne Mere" citrinų kvapo muilas

L'Occitane kompanijos gaminiai tikriausiai visuomet yra tas kažkas tokio, kuriuo mielai pasilepiname kiekviena iš mūsų, kartas nuo karto įsigydamos tai rankų kremą, tai kūno pienelį, tai dušo želė. Aš esu išbandžiusi daugybę kompanijos produktų ir tik vienas kitas nepateisino mano lūkesčių, tačiau dauguma jų gerokai juos pranoko.

"Kai gyvenimas duoda tau citrinų - išsispausk limonado ir pasigardžiuodamas paklausk - mmm, ką dar man paruošei?"

Nežinau kiek daug galima tikėtis iš tradicinio muilo, kurio pagrindinė funkcija yra nuplauti rankų odą? Visgi, muilas muilui nelygus ne tik savo kvapais, tačiau skiriasi ir putų smulkumas, jų konsistencija, prausimo malonumas, jau nekalbu apie kainą ir kvapus. Bandžiau kelis "Bonne Mere" linijos kvapus (su medumi ir su persikais) ir man patiko, o šiam kartui testuoju gaivinančio citrinų kvapo muilą.


Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE "Bonne Mere" citrinų kvapo muilas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin švarus prausimas/ malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina (kaip muilui)
Tūris: 100 g
Kaina*: 5,00 EUR
Kur galima įsigyti:  L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Šis muilas, papildytas citrinų ekstraktu, švelniai prausia ir nesausina odos. Prausiantis šiuo muilu kiekvieną dieną, oda bus švelni, minkšta ir subtiliai pakvėpinta. Jis puikiai tinka visai šeimai (vaikams nuo 3 metų) . Produktas dermatologiškai patikrintas. Sudėtis bei kvapas yra hipoalerginiai.

L'OCCITANE tęsia Marselio muilo gamybos meistrų tradicijas ir dedikuoja savo muilų ir skalbimo priemonių liniją „Šventajai Marijai“ (pranc. „Bonne Mere“).
BONNE MÈRE muilai gaminami naudojant RSPO* sertifikuotą, ekologišką palmių aliejų, remiantis aukščiausiais atsekamumo kriterijais. L‘OCCITANE sukūrė projektą, kurio metu buvo pradėtas darbas su senų kaimų palmių giraitėmis, kurios auga Afrikoje. Žemė ruošiama ir palmės auginamos pagal ekologinės žemdirbystės principus, o aliejų gavyba vykdoma pagal sąžiningos prekybos standartus.

* RSPO – pelno nesiekianti organizacija, vienijanti šalis, kurioms rūpi palmių aliejaus pramonė (gamintojams, perdirbėjams, organizacijoms), siekiant parengti ir įgyvendinti aukšto lygio standartus, kurie užtikrintų ekologiško palmių aliejaus kokybę.


Muilas supakuotas skaidrioje plastiko pakuotėje, pro kurią puikiai matosi produktas. Nors ant pakuotės nėra jokių dekoratyvių puošybos detalių, tačiau dekoratyvią funkciją atlieka muilo paviršiuje įspausti užrašai. Aišku, jie greitai nusitrina, ir grožio nebelieka, tačiau akiai, tik paėmus muilo gabaliuką naudoti, labai malonu.

Kvapas. Muilas kvepia citrinomis, švelniai ir maloniai. Nors aš tikėjausi gerokai stipresnio ir intensyvesnio kvapo ir žinoma, norėtųsi kad jis ilgiau išliktų ant rankų odos.

Konsistencija. Muilas tradicinis, gabalinis, kietas. Putoja vidutiniškai  smulkiomis putomis.


Sudėtis:  SODIUM PALMATE**, SODIUM PALM KERNELATE**, AQUA/WATER**, GLYCERIN**, PARFUM/FRAGRANCE, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL**, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT WATER**, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL**, SODIUM CITRATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA**, CITRAL, LIMONENE, CI 19140/YELLOW 5 LAKE, CI 77007/ULTRAMARINES**, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE**.
**Natural origin ingredients. 


Poveikis. Muilas gerai putoja, švariai prausia tiek rankų, tiek kūno odą. Nors dažniausiai jį naudojau rankoms prausti. Priemonė visiškai nealergizuoja, nedirgina ir nesausina odos. Nors drėkinamojo efekto irgi neturi. Muilas maloniai, gerai prausia rankas, jas pakvėpina, nors ir neilgai išliekančiu aromatu ir suteikia žvalumo ir energijos ankstyvais vasaros rytais.




Ačiū, kad skaitote,

Žvalios dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai