MALIE System "Snake" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su gyvatės nuodų peptidais

Paskutinė kol kas turima korėjietiška Malie System veido kaukė jau sunaudota. Tiesą sakant veido kaukę su gyvatės nuodais naudoti buvo baisoka. Pripažinsiu rankos drebėjo ir imant kaukę iš pakuotės ir dedant ant veido, o širdyje šiek tiek neramu - kaip ji paveiks mano veido odą? Juk paprastai tokių ingredientų kaip nuodai vengiame... O ir šiaip - aš nemėgstu gyvačių - mane apima neapsakoma baimė apie jas pagalvojus ir pasišlykštėjimas jas pamačius... Brrr...

"Viskas, ko trokštate yra kitoje jūsų baimių pusėje"
Jack Canfield

Visgi, per savo baimes aš perlipau, kaukę užsidėjau ant veido, pilnai išlaikiau visą laiką ir šiandien, galiu jums papasakoti apie kaukės teikiamą efektą veido odai.


Produktas: MALIE System "Snake" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su gyvatės nuodų peptidais
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti, suteikti elastingumo, kovoti su raukšlėmis
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač dehidratuotai ir elastingumą prapradusiai odai
Labiausiai patiko: stiprus odos drėkinimas
Labiausiai nepatiko: kaukės forma labai ištampyta
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių yra ir Cascada parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Gyvatės nuodų peptidai yra efektyvus ingredientas kovojantis su raukšlėmis ir didinantis odos elastingumą. Žolelių kompleksas švelnina pavargusią odą ir suteikia daug drėgmės.


Visos Malie System veido kaukių pakuotės panašios - plastikinis vienkartinis maišelis, šiuo atveju juodos spalvos. Ant pakuotės pilkos spalvos kosmetinis buteliukas su pilnu kaukės pavadinimu bei pagrindinio ingrediento paveikslėlis - gyvatės... Brrr... mane asmeniškai nuteikia nemaloniai.

Informacija ant pakuotės pateikiama ne tik korėjiečių, bet ir anglų kalbomis, todėl neteks sukti galvos ir ieškoti informacijos - viską galima rasti vienoje vietoje.

Kvapas. Labai nerimavau dėl kaukės kvapo - koks jis galėtų būti? Tačiau jos kvapas neutralus, kosmetinis, galbūt kiek primena žolės kvapą. Neįkyrus, nors jaučiasi visą laiką, kol kaukė būna ant veido.

Konsistencija. Medvilninis, baltos spalvos paklotėlis, iškirptas veido formai. Tiesa, jos niekad netinka europiečių veido formai. Tačiau prie to aš jau pripratau ir išmokau kaip užsidėti, kad kaukė normaliai padengtų visą veidą. Šiuo atveju manęs laukė kitokia staigmena - veido kaukė buvo gerokau platesnė akių, burnos zonose, platesnė per skruostus - lyg pernelyg ištampyta. Nemalonu, kai kaukė ir taip per didelė.
Veido kaukė gausiai prisotinta gličiu, drumstai skaidrios spalvos skysčiu.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Fragrance.


Poveikis. Veido kaukės perteklių lengvai nugręžiau ir kiek įmanoma prilyginau ir pridailinau ant savo veido kontūrų. Deja, ši, kaip ir dauguma korėjietiškų veido kaukių netiko mano veido formai, o be to, visa atrodė gerokai ištampyta, nors iš tiesų, visas jas nugręžiu labai atsargiai. Kaukę laikiau 30 minučių, paskui nuėmiau.

Tik uždėjus veido kaukę ant odos pajaučiau dilgčiojantį jausmą skruostų srityje, ir tai dar labiau mane išgąsdino. Nuėmus kaukę nepastebėjau jokių odos sudirgimų. Tačiau kaukę dėjau vakar vakare, o šįryt atsikėliau su išbertais skruostais. Nesu tikra, kad kaukė sudirgino odą, juolab, kai nuo kitų skiriasi tik vienu ingredientu, tačiau visko gali būti.

Po kaukės mano oda tapo labai švelni, maksimaliai sudrėkinta, šviesesnė ir dailiau atrodanti. Tačiau aš nepastebėjau nei jos poveikio raukšlėms, nei odos elastingumo padidėjimo. Tikriausiai ir būtų naivu po vieno tokios kaukės panaudojimo tikėtis tokių rezultatų.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai