TOUJOURS "Sensitive" drėgnos servetėlės

Dar vienos drėgnos servetėlės? Šį kartą bandėme pigų, ekonomišką variantą iš Lidl parduotuvės, pabandėme sutaupyti ir kartu saugoti kūdikio odą. Ar mums pavyko? Kviečiu paskaityti.


Produktas: TOUJOURS "Sensitive" drėgnos servetėlės
Gamintojas: "Rostam". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: valyti gležną ir jautrią odą
Tinkamas tipas: visiems, skirta jautriai kūdikių odai
Labiausiai patiko: neblogas kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: nemalonus kvapas
Kiekis: 80 vnt.
Kaina*: 1,49 EUR
Kur galima įsigyti: Lidl

Ką žada gamintojas: Skirtos jautriai odai, be kvapiųjų medžiagų, alkoholio ir dažiklių. Švelniai ir tausojančiai kūdikių odos priežiūrai. Ypač švelnus losjonas puoselėja jautrią kūdikių odą ir saugo nuo išsausėjimo. Ypač minkštos, gerai sugeriančios ir tvirtos servetėlės.
Tinkamumas odai patvirtintas dermatologų. pH neutralus.

Drėgnų servetėlių pakuotė tokia kaip ir daugumos - plastikinis maišelis su lipniu lipduku - uždarymo anga. Iš karto turiu pasakyti, kad lipdukas gana greitai praranda lipnumą, o traukiant servetėles lauk man įplyšo pats maišelis - nuo išėmimo angos link šono. Tad manau kad su pakuote veltui taupyta, nors iš kitos pusės - tai nutiko naudojimo pabaigoje ir manęs labai neerzino.
Pakuotė violetinės spalvos, puošta kūdikio atvaizdu - tikriausiai labai tradiciškai ir nieko nestebina.

Kvapas yra pats prasčiausias servetėlių aspektas. Aš puikiai suvokiu, kad gamintojas nekvepino servetėlių ir nenaudojo jokių kvapiųjų medžiagų. Tačiau - jos smirda, kaip iki galo neišraugtu alumi (tokį kvapą kartais galima užuosti šalia uostamiečio alaus daryklos), o  paskui, su laiku kvapas vis labiau panašėjo į kažką parūgusio... Fe... net nemalonu atsiminti.

Konsistencija. Servetėlių audeklas tamprus, tvirtas, tempiant neplyšta. Drėgnumas vidutinis, pati servetėlė balta su įspaustais paveikslėliais.


Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Octyldodecanol, Acrylates/ Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Sodium Lauriminodipropionate, Simmondsia Chinensis Seed Oil.

Poveikis. Nepaisant to, kad man nepatiko šlykštus ir nemalonus kvapas, tačiau servetėlės tikrai gerai valė tiek mano, tiek kūdikio odą. Per naudojimo laiką nepastebėjau jokio odelės sudirgimo. Savo darbą atliko visai gerai.
Ir jei atmesime nemalonų kvapą ir nelabai patogią pakuotę, tai būtent šios servetėlės yra gero kainos ir kokybės santykio, man visai patinka. Galiu rekomenduoti išbandyti. Ir nors mes servetėlės naudojame tik anksti ryte ir nakties metu, tačiau man jos pasirodė vertos dėmesio ir leidžiančios šiek tiek sutaupyti kūdikiui skirtoms išlaidoms.




Ačiū, kad skaitote,
Sveikos ir švarios odelės, Gėlėta kosmetinė

Komentarai