CATRICE HD Liquid Coverage makiažo pagrindas "020 Rose Beige"

Šiandien man ypatinga diena, mamiškai ypatinga, man mano mažyliui, jau 8 mėnesiai, o ir šia proga atsirado naujų dantukų, dėl kurių abu nemiegojome pastarąsias dienas... Nors dar keli pakeliui, labai labai noriu tikėtis, kad šią naktį pavyks nors kiek numigti ir geriau išmiegoti. Nepaisant viso nuovargio, miego trūkumo, naujų raukšlių ir laiko stokos - vaiko atsiradimas mūsų gyvenime pakeitė labai labai daug... Taip, kosmetikai laiko mažiau, jo nebeliko ir kitiems mano pomėgiams... Tačiau galiausiai, juk gyvenimo prasmė tikrai ne kosmetikoje, ne išvaizdoje, o kažkur giliau... Vis dažniau pagalvoju, kad mano gyvenimo prasmė - mano vaiko akyse, dabar esu tam, kad užauginčiau jį geru ir doru žmogumi....
Ech, tačiau nepaisant visko, tikrai nepamiršau, kaip smagu pasimaivyti prieš veidrodį su nauja suknute, pasidaryti nepriekaištingą makiažą be jokios progos ar tiesiog truputį paryškinti akis, kol mažylis sapnuoja gražiausius vakaro sapnus. 😁

Nors siuntinuką su rudens ir žiemos naujovėmis iš Catrice ir Essence gavau visai nesenai, tačiau nuo pat pirmos gavimo dienos bandžiau ir kasdien testavau, tikriausiai labiausiai laukiamą Catrice naujieną - HD makiažo pagrindą, todėl manau metas papasakoti, ką apie jį manau.

"Vertinkite kiekvieną laimingą akimirką - jos taps puikia pagalve atsiremti, kai pasensite"
Booth Tarkington



Produktas: CATRICE HD Liquid Coverage makiažo pagrindas "020 Rose Beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: užmaskuoti odos netobulumus, suvienodinti odos spalvą, suteikti matiškumo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: geras maskavimas
Labiausiai nepatiko: išryškina raukšleles
Tūris: 30 ml
Kaina*: 7,25 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Antra Oda. „HD Liquid Coverage“ Makiažo Pagrindas suteiks stiprų, tačiau natūraliai atrodantį maskavimą. Taip pat neapsunkins odos – tarsi antra oda. Taip pat priemonė suteikia glotnumo efektą, o ypač skysta tekstūra yra itin efektyvi ir ilgai išliekanti. Ji paslėps netobulumus iki 24 valandų ir suteiks odai matiškumo. Ypatingai ryškus efektas garantuos nuostabios ir kamerai paruoštos odos įspūdį.
- Aukštos aprėpties, tačiau natūraliai atrodantis dengimas
- Itin lengva, skysta tekstūra
- Tobulai išvaizdai, kuri išlieka 24 valandas

Galimi atspalvių pasirinkimai:
- 010 Light Beige
- 020 Rose Beige
- 030 Sand Beige
- 040 Warm Beige


Pirmiausia, tai kaip nepasidžiaugti, tokia nerealia makiažo pagrindo pakuote? Tvirtas, stabilus stiklinis buteliukas su užsukamu dangteliu - pipete. Iš ties, dozavimas pipete yra labai patogus dalykas, bent jau man, naudojančiai Beauty Blender dengimo kempinėlę - tereikia užlašinti gaminio ant kempinėlės ir paskirstyti ant veido. Tikiu, kad pipetė dozavimui yra patogi ir dengiant kitais būdais.

Buteliuko dizainas - dailus, minimalus, neperkrautas ir atrodo profesionaliai. Jokių blaškančių, nereikalingų detalių, jokių spalvinių intarpų. Vien matinis buteliuko stiklas ką reiškia: realiai pro jį gaminys matosi, tačiau atrodo įdomiai ir neįprastai. Ir didžiausiam mano džiaugsmui - ant gaminio pagaliau atsiranda lipdukai su ingredientais, taip, kaip ir turėtų būti - tad ir gaminio pirkimas parduotuvėse tampa lengvesnis, na, jei jums aktualu, kas yra produkto sudėtyje.

Žodžiu, pakuotė super, man labai labai patiko, todėl tikriausiai be abejonės, tai yra pirmasis iš naujienų testuojamas gaminys.


Kvapas. Šiuo metu stipriai sloguoju, tad neužuodžiu absoliučiai nieko, na, beveik nieko, todėl priemonės kvapo jums apibūdinti negaliu, na neužuodžiu. Kiek pamenu, buvo tipinis skystų makiažo pagrindų kvapas.

Konsistencija. Tai yra skysta pudra, trinant tarp pirštų jaučiamas stiprus slidumas ir lengvas pudriniškumas. Atspalvis man pasirodė gelsvokas.



Sudėtis: AQUA (WATER), DIMETHICONE, TALC, PEG-10 DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYPROPYLENE, ISODODECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, NYLON-12, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, HYDROGEN DIMETHICONE, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia, pudra man per tamsi, iš tiesų per tamsi visu atspalviu, o ji dar ir šiek tiek oksiduojasi. Tad situaciją visuomet bandau taisyti kompaktine ar biria pudra, tačiau, ji vistiek nėra man tinkamo atspalvio, tad deja, šitas atspalvis man ne žiemai, testavau ir naudojau, tačiau intensyvesnį naudojimą matyt teks palikti vasaros metui.


Pirmą kartą pudrą dengiau be jokių maskuoklių, mat ir buvau girdėjusi, ir iš aprašymo tikėjausi gero maskuojamojo efekto. Taip, jis yra, tačiau makiažo pagrindas linkęs sukristi į odos netolygumus. Paakių raukšlelėse jis atrodė baisiai, lygiai taip pat keliose raukšlėse, kurias turiu šalia akių ir ant kaktos. Todėl sekantį kartą jau dengiau su maskuojamąja priemone, tačiau atidžiai tyrinėjant veidą išryškėjo kita bėda: makiažo pagrindas paryškina odos pasausėjimus. Tad prieš dengiant makiažo pagrindą, geriausia būtų naudoti makiažo praimerį, t.y. makiažo bazę. Su ja išlyginus veidą ir pamaskavus paakius, rezultatu aš visiškai patenkinta.

Iš tiesų, makiažo pagrindas turi vidutinį - stiprų maskavimą, ant odos praktiškai nesijaučia, yra lengvas ir jos neapsunkina. Tačiau, man nepatiko kad jis paryškina sausas odos vietas ir raukšleles. Tačiau su maskuokliu ir baze viską pataisyti galima.


Iš esmės makiažo pagrindas man labai patiko, jis išlieka visą dieną, veidui suteikia matinį efektą. Tačiau dėl esamų trūkumų, manyčiau juo labiau džiaugtųsi mišrios, nors ne, tikriausiai riebios, arba visiškai trūkumų neturinčios (o tokių būna? 😊), normalios veido odos savininkės.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios, prasmingos savaitės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai