DOVE Pure Care Dry Oil maitinamasis aliejus visų tipų plaukams su afrikinių makadamijos riešutų aliejumi

Plaukų priežiūra man visuomet buvo kažkas tokio... dar tuomet, kai negalėjau sau leisti nusipirkti tokio šampūno ir kondicionieriaus, kokio noriu. Dar tada, kai šampūnus rinkdavo mama, o kondicionierius jai visuomet atrodė priemonė, kuri visiškai nereikalinga mūsų plaukų grožiui... O taip, mano mama turėjo labai labai labai ilgus, juodus, kaip anglis plaukus, kurie visuomet spindėjo grožiu. Gaila, to ilgio aš nemačiau, mat man gimus mama jau buvo nusirėžusi savo kasas, bet išliko nuotraukų, o ir visą ilgą kasą mama vis dar saugo ir kažkada, labai atsargiai rodė ir man... Gaila, tačiau paveldėjau ne jos plaukus, maniškiai nėra tokie stori, kaip jos, ir niekad nebuvo juodi. Mano plaukai be viso to dar ir linkę pūstis, o vaikystėje buvo labai labai garbiniuoti, lyg po cheminio šukavimo. Kirpėja kažada juokėsi, kad jei sutikčiau patrumpinti savo plaukus, jie nebebūtų tokie sunkūs ir tikriausiai vėl susigarbiniuotų. Na, kai buvau nusirėžusi kasas, jie iš tiesų buvo natūraliai garbiniuoti...  Vertindama šiandieninę savo plaukų būklę, aš niekad nesakau "ne" jokioms plaukų priežiūros priemonėms, ir stengiuosi išbandyti bei atrasti tas, kurios tinka būtent man.

Dove "Pure Dry care Oil" plaukų aliejaus buteliukas atrodo nerealiai gražiai ir traukia akį nuo pat jo apsigyvenimo mano namuose. Todėl beveik tą pačią dieną jis buvo atidarytas, išbandytas ir pradėtas naudoti. Kviečiu nuomonei apie jį.

"Investuokite į savo plaukučius - tai karūna, kurios niekuomet nenusiimsite."
Citata, autorius nežinomas



Produktas: DOVE Pure Care Dry Oil maitinamasis aliejus visų tipų plaukams su afrikinių makadamijos riešutų aliejumi
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti plaukams elastingumo, spindesio, minštumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: iš karto matomas efektas
Labiausiai nepatiko: aliejus nėra gydomoji priemonė ir plauko neatstatys
Tūris: 100 ml
Kaina*: 7,90 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais

Ką žada gamintojas: Prabangi dovana, dėl kurios plaukai taps nuostabiai elastingi. Neriebi, itin geromis maitinamosiomis savybėmis pasižyminti formulė iš karto atstato riebalų pusiausvyrą, suminkština plaukus ir suteikia jiems blizgesio. Dėl to jūsų plaukai tampa minkšti, švelnūs kaip šilkas ir neriebaluoti.
Naudojimas: aliejaus kiekį, prilygstantį 3-4 dozatoriaus paspaudimams ištepkite ant delnų ir įtrinkite jį į švarius, drėgnus plaukus nuo plaukų vidurio iki galiukų. Išdžiovinkite plaukus fenu arba leiskite jiems patiems išdžiūti. Gali būti naudojamas ir prieš plaunant plaukus kaip maitinamoji procedūra arba prieš šukuojantis, norint apsaugoti plaukus.


Šita Dove plaukų aliejaus pakuotė yra ideali, daili, apgalvota, elegantiška, graži ir kelia teigiamas emocijas. Balta kartono dėžutė puošta minimaliai ir traukia akį, aukso spalvos intarpai įspausti į kartoną, na labai graži. O ir viduje, stiklinis buteliukas, saugiai įdėtas storo kartono įdėkliuke.

Kaip jau minėjau buteliukas gelsvo stiklo, sunkus ir puikiai atrodo ant mano kosmetinio staliuko. Aišku, tokia pakuotė keliaujant nėra patogi pirmiausia dėl svorio, galiausiai, ji paprasčiausiai gali lengvai sudužti. Tad tikriausiai kelionėms reiktų rinktis kitokį variantą, nebent dėsite atgal į kartoninę dėžutę ir neturėsite jokių problemų dėl papildomo svorio.

Aliejukas dozuojamas pompos paspaudimais. Tiesa, pompą galima užsukti ir užfiksuoti, bet kiek ji patikima kelionėse tikrai negalėčiau pasakyti. Bandžiau užsukusi pavartyti pakuotę, tai viskas atrodo pakankamai patikimai ir saugiai.


Kvapas. Plaukų aliejuko kvapas man yra pakankamai svarbus aspektas: juk tepant ant plaukų ir jo nenuplaunant, norisi, kad jie kvepėtų maloniai, juolab, kai kvapas išlieka pakankamai ilgai. Na, šitas aliejus itin ilgu išlikimu nepasižymi, turiu galvoje kvapo išlikimą - jį jausite kelias valandas. Kvepia jis saldžiai, labai maloniai ir man šiek tiek primena kvepalus. Šiek tiek gaila, kad išlieka trumpokai - na norėčiau šiuo kvapu mėgautis ilgiau... 😔

Konsistencija. Aliejukas labai labai lengvos, gelsvos spalvos. Jo konsistencija aliejinė, na o kaip kitaip 😀, tačiau aliejukas skystokas, atrodo, lyg būtų šiek tiek skiestas vandeniu, nors patyrinėjus sudėtį, vandens jame nerasime, sudėtyje tik aliejai. Tad, tikriausiai tiksliau būtų sakyti, kad konsistencija lengva aliejinė.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Dimethiconol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Phenyl Trimethicone, Amodimethicone, Cyclohexasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Kadangi mano plaukai ilgi, man reikėjo 4 pompos paspaudimų aliejaus kiekio ant drėgnų plaukų, o kartais, kai priemonę tepdavau ant sausų, pakakdavo 2-3 paspaudimų. Priemonę skirsčiau ant plaukų, nuo ausų iki galiukų.

Kadangi prieš tai naudojau gana tirštą aliejų, iš pradžių nesupratau šio aliejaus poveikio ir efekto, tačiau ilgai netruko priprasti prie to, jog priemonė visiškai neapsunkina mano plaukučių, jie lieka tokie lengvi, lyg jokio aliejaus nebūčiau tepusi. Tiesa, čia išlindo ir vienintelis mano klaustukas, tiksliau mano plaukų tipui trūkumas. Kadangi aliejukas lengvas - jis nėra pajėgus visiškai suvaldyti mano pūstis linkusius galiukus. Na, kažkiek suvaldo, ir rezultatas nėra prastas, bet man norisi vos vos stipresnio efekto ir lengvo plaukų apsunkinimo, kad galiukai būtų labiau suvaldyti ir tiesesni, mažiau pasipūtę.

Iš tiesų, aliejus iš karto plaukams suteikia minkštumo, švelnumo ir spindesio. Jis geba suvaldyti šiek tiek šiauštis linkusius plaukus, tačiau jei jie taip stipriai pučiasi, kaip mano, tuomet jums galbūt reikės stipresnės ir sunkesnės priemonės. Na o jei jūs ta laimingoji, kurios galai nesipučia - griebkit šitą aliejų - efektas plaukams po jo nuostabus!

Tiesa, ar pastebėjote, jog aliejaus buteliuke yra net 100 ml? Paprastai aliejukai plaukams būna po 30 arba 50 ml, todėl šio kiekio jums pakaks labai labai labai ilgam, ypatingai, jei plaukus plaunate ne kasdien. Aš plaukučius plaunu kas 2-3 dieną, tad aliejaus nunaudojau visiškai nedaug.

Puikų efektą plaukams suteikia sudėtyje esantys silikonai, tad vizualiai vaizdas bus puikus ir rezultatai matomi iš karto. Tačiau jūs puikiai žinote, jog silikono pagrindu sukurtos priemonės nėra skirtos gydymui, jos retai puoselėja plaukus. Nors... galbūt ilgalaikėje perspektyvoje pastebėsiu kažkokį efektą, o dabar aš matau puikų momentinį, žaibišką efektą mano plaukams, kuris mane labai džiugina. Priemonė, kuri visokeriopai verta jūsų dėmesio - rekomenduoju išbandyti!




Ačiū kad skaitote,

Gražiausių, nuostabiausių, sveikata ir grožiu spindinčių plaukų,
Gėlėta kosmetinė

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai