ESSENCE "Studio Nail Triple Care" nagų lakas, skirtas atstatyti, stiprinti ir rūpintis nagais

Šiandien aš noriu papasakoti apie savo nagučių priežiūrą, ir paanalizuoti, pasidalinti gana šviežiais potyriais, kuriuos man suteikė pastaruoju metu naudotas nagų lakas, skirtas atstatyti, stiprinti ir puoselėti nagučius iš Essence. Juk būtent to man ir reikia, po didelio ir skausmingo nago plyšimo aš pagaliau juos atauginau, iki trumpo nago ilgio, porą kartų kirpau, kol plyšęs nagas atgavo savo formą, tačiau nagučiai nusilpo, pradėjo labai stipriai sluoksniuotis bei lūžti. Lūžinėjimo bėdų aš niekad neturėjau, o va sluoksniavimasis man pakankamai gerai pažįstama bėda, su kuria tenka kartas nuo karto vis susidurti. Aišku, iš karto puoliau savo nagučius stiprinti turimu po ranka stiprikliu, tad šiandienio įrašo rampos šviesoje būtent ši priemonė. Kviečiu paskaityti.

"Niekada niekam nesuteik galimybės dar kartą švaistyyti tavo laiką"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: ESSENCE "Studio Nail Triple Care" nagų lakas, skirtas atstatyti, stiprinti ir rūpintis nagais
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nagams stiprinti, atstatyti ir apsaugoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: nestiprina nagų
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Trigubas poveikis: nagų lakas atstato, stiprina ir apsaugo jūsų nagus nuo kasdienio streso. Speciali formulė su vitaminu E ir glicerinu padeda nagų grožiui, ir sveikai jų išvaizdai.
Naudojimas: Paprasčiausiai padenkite laką ant natūralaus nago ir leiskite jam išdžiūti.


Apie nagų stipriklio - nagų lako pakuotę daug pasakoti tikrai nereikia: cilindro formos skaidraus stiklo buteliukas užsuktas plastikiniu, metalą imituojančiu dangteliu. Galbūt norisi tik trumpai pabrėžti, kad aš ne iš karto, tik paėmusi pakuotę į rankas susigaudžiau, ką ši priemonė turėtų daryti, mat informacijos kaip ir daug, tačiau kur konkrečiai yra žadamas efektas nagams, ne iš karto aišku. Tai gerai, kad ant dangtelio uždėtas žalias lipdukas, aiškiai išskiriantis, kokių trijų efektų nagams reiktų tikėtis. Tik vėliau, kitoje buteliuko pusėje radau aprašymą, kam priemonė skirta bei kaip ją naudoti.

Šepetėlio kotelis vidutinio ilgio, pati šepetėlio galvutė vidutinio ilgumo, gal vos vos platesnė nei vidutinis, standartinis nagų lako šepetėlis. Dirbti su juo patogu ir jokių trūkumų nepastebėjau.


Kvapas. Toks, kaip ir daugumos nagų lakų pagrindų, nėra labai intensyvus, kaip kad nagų lako.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, daugmaž įpusėjus butelaitį, pradeda pamažu tirštėti.


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PUNICA GRANATUM SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN, WATER (AQUA), TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL LINOLEATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, GLYCERYL LINOLENATE, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CALCIUM PANTOTHENATE, ETOCRYLENE, TRIMEHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, HEXANAL, ISOPROPYL MYRISTATE, PROPYLENE GLYCOL, POLYVINYL BUTYRAL, RETINYL PALMITATE, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CI 60725 (VIOLET 2).


Poveikis. Tai tikrai ne pirma mano naudojama nagų stiprinimo priemonė, tačiau, dauguma jų skiriasi ir naudojimo būdais ir efektais. Visgi, kažkokio specifinio naudojimo būdo aš neradau, vadinasi, ją dengiu kaip įprastą nagų laką. Tad paskirstomas jis iš tiesų lengvai, džiūva greitai. Tačiau jau daugmaž įpusėjus buteliuką suprastėja konsistencija: ji pradeda tirštėti ir nagų lakas dengiasi nebe taip sklandžiai. Nors, vėlgi, tiek, kiek esu sunaudojusi šiandienai ( apie 3/4 buteliuko), jis pakankamai geros konsistencijos, esu turėjusi ir stipriau sukietėjusių nagų lakų. Šis tirštėja labai minimaliai, tad čia aš tikrai nesikabinėsiu. 😊

Ant nagų priemonė atrodo visai kaip skaidrus, bespalvis nagų lakas. Aš esu pratusi ant stiprinimo priemonių viršaus dar dengti ir spalvotą nagų laką, bet čia, paprasčiausiai nesiryžau, mat jau antrą dieną nuo padengimo lakas atsiklijuoja nuo nago plokštelės ir ima trupėti lauk. Tad kartais, paprasčiausiai perlakuodavau nagus, o dažniausiai, laką dengdavau 3-4 dienas iš eilės, vis sekdama storį, paskui nuvalydavau ir dengdavau vėl. Nežinau, čia gerai, ar blogai, bet aš taip dariau.

Aišku, man labai nepatiko, kad ant jo negalėjau dengti spalvotos priemonės nagams. Tačiau, labiausiai man nepatinka šio lako efektas. Na, pasakykit jūs man, durnai blondinei, ar galima gerai vertinti priemonę, kurią ištisai naudoji 2-2,5 mėn ir nematai jokio poveikio: kaip mano nagai sluoksniuojasi, taip ir sluoksniavosi toliau; kaip lūžinėjo iki šios priemonės, taip ir tebelūžinėja su šia. Visiškai jokio poveikio, apart to, kad apsaugo nuo mechaninių pažeidimų dienos metu. Bet būkim realistais, tokią funkciją atlieka bet kuris nagų lakas su geru pagrindu, iš esmės bet kuris jūsų pasidarytas manikiūras. 

Tad, du žiauriai man nepatikę dalykai jau yra: 1. negalima naudoti kaip pagindo, nes neišlieka ant nago; 2. nėra jokio teigiamo efekto nago plokštelei. Ar turiu dar? O taip, yra ir trečias... Jeigu aš galvojau, kad šią priemonę galbūt galėsiu panaudoti kaip skaidrų nagų laką tuomet, kai tingėsiu darytis manikiūrą ir spalvoti nagus; tai teko nusivilti - negalėsiu - jis sausina nagų lako plokštelę, ko pasekoje atsiranda dar didesnis atsisluoksniavimas. Tad iš esmės jis kenkia mano nagui. Pagalvokite, iššvaisčiau beveik 3 mėnesius savo laiko kenkdama nago plokštelei ir nepasiekdama jokio rezultato. Gaila, tačiau šios priemonės aš jums jokiu būdu nerekomenduoju. O šitas buteliukas, net nesvarstant, keliauja į šiukšlių dėžę.




Ačiū, kad skaitote,

Rūpinkitės savimi ir puoselėkite savo nagučius,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai