GOLDEN ROSE "Infinity Lash" apimties ir ilgio suteikiantis blakstienų tušas


Kaip prabėgo jūsų savaitgalis? Mes jį praleidom gana nuobodžiai, namie, šiek tiek remontavom, mat atėjus žiemai ir prasidėjus itin vėjuotiems orams, puikiai jaučiame, kad pro sienas ar grindis švilpauja vėjai, tad tenka šiek tiek paremontuoti, pasandarinti ir paplušėti. Visgi, šiemet bus pirmoji mažylio žiema ir aš visai nenorėčiau kad jis sušaltų bei susirgtų. O kas pas jus naujo? 

Kaip visad šiandien prisėdau tvarkyti savo nagučių ir jau greitai jums papasakosiu apie nagų stipriklį, kurį naudojau jau berods porą mėnesių, gal 2,5 mėnesius ir stengiausi sutvirtinti ir sustiprinti savo nagučius po paskutinės katastrofos, kai siaubingai skaudžiai ir nepataisomai baisiai lūžo mano nagas. Na, dar aišku pasidariau gelinį pedikiūrą, pasilepinau vonia ir spėjau nudirbti daugumą buities darbų, tad savaitgalis man buvo ne visai poilsinio pobūdžio.


Kadangi jau metas, kalbėsime apie dekoratyvinę kosmetiką, ir taip, šį kartą apie blakstienų tušą, kurį su mielu noru naudoju tada, kai nesinori vandeniui atsparaus iš Catrice (apie jį, jeigu įdomu, galite paskaityti ČIA). Tad šiam kartui žavi pakuotė ir nebrangus tušas iš mano mylimos Golden Rose kompanijos.

"Ar kada buvote tokiame etape, kai su niekuo nenorėjote kalbėtis kelias dienas ne todėl, kad buvote supykusi ar dėl kažkokios kitos konkrečios situacijos? O paprasčiausiai dėl to, kad tiesiog nenorėjote kalbėti?"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: GOLDEN ROSE "Infinity Lash" apimties ir ilgio suteikiantis blakstienų tušas
Gamintojas: "Erkul Cosmetik" A.S. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, paryškinti blakstienas, suteikti apimties ir ilgio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: pritrūko didesnio apimties efekto
Tūris: 11 ml
Kaina*: 5,15 EUR
Kur galima įsigyti: ceryx.lt; Drogas; Martina

Ką žada gamintojas: Platus šepetėlis pailgina, užriečia ir pastorina blakstienas bei nudažo jas intensyvia juoda spalva. Atskiria blakstienas ir suteikia joms apimties. Naujos formulės dėka jūsų akys atrodys patrauklios visą dieną.


Tušo pakuotė tradicinės formos, tūbelė, siaurėjant link dangtelio. Pakuotė plastikinė (lyg ir, sprendžiu pagal jos svorį), tačiau blizgus plastiko efektas sudaro iliuziją, lyg ji būtų pagaminta iš metalo. O kur violetinė spalva su rožiniu atspalviu? Mmmm... mergaitiškai moteriška ir dailu. Tokią pakuotę malonu išsitraukti ir rankos pačios tiesiasi tokio dizaino tušą naudoti. Jei kalbėti apie kažkokius tušo pakuotės papuošimus, tai jų nėra, pakuotę puošia tik užrašai, ir ne tai svarbiausia, man visą grožį sudaro būtent metalo spindesys ir spalva.

Blakstienų tušo šepetėlis pagamintas iš nailoninių šerelių, forma siaurėja link galiuko. Šiaip šepetėlis platokas, tačiau nėra labai didelis. Aišku, mano meilė ir simpatijos visada keliauja silikoniniams šepetėliams, bet ir su tokiais galima dirbti ir pasiekti neblogų rezultatų.

Kvapas. Standartinis blakstienų tušo kvapas, nieko neįprasto, kas susiję su kvapais čia nerasite.

Konsistencija. Tušas juodas, konsistencija vidutinio tirštumo, lipnumo praktiškai nėra.


Sudėtis: Aqua, Synthetic Beeswax, CI 77499, Synthetic Wax, Glyceryl Stearate, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Oryza Sativa Bran Cera, Stearic Acid, Palmitic Acid, Polybutene, CI 77007, VP/ Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera Cera, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Glycerin, CI 77266, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Cellulose, Trimethylpentanediol/ Adipic Acid/ Glycerin Crosspolymer.


Poveikis. Blakstienų tušas pasiskirsto lengvai ir tolygiai. Dabar galvoju, ar kada turėjau tušą su kuriuo būtų sunku dirbti ir paskirstyti nelengvai? Tikriausiai ne 😃man dauguma tušų lengvai pasiskirsto ant blakstienų. Tušo pigmentacija gera, tačiau tai jokiu būdu nėra juodas, kaip anglis tušas (itin juodą tušą naudoju iš L'Oreal ČIA). Tiesiog, šitas tušas juodas, bet tikrai nėra labai labai juodas. 

Vienas tušo sluoksnis labai lengvai paryškina blakstienas, tačiau kaip visuomet, man efekto mažoka, todėl čia visur matote du tušo sluoksnius, daugiau tepti nerekomenduočiau, nes manau jis sulipintų blakstienas. Gal, nes nebandžiau ir iš tiesų sunku pasakyti, kaip sluoksniuotųsi dar vienas tušo sluoksnis. 

Šiaip tušas labai labai gražiai paryškina blakstienas, suteikia joms nemažai ilgio, o va, apimties man kažkodėl pritrūko 😐, jos per mažai, norisi daugiau storinamojo efekto. 


Aš nepaprastai džiaugiuosi, jog tušas visiškai neapsunkina blakstienų, jos jaučiasi nepaprastai lengvos, besvorės, nors tokios ir neatrodo. Priemonė ant blakstienų išlieka absoliučiai visą dieną, netrupa, netepa, nesukuria kažkokių burbuliukų, spalva nedingsta: taip, kaip padengėt, tai ir atrodys. Pastebėjote, jis turi ir nestiprų riečiamąjį efektą?

Iš tiesų, iš tušo aš nesitikėjau daug, tačiau jis gerai atrodo, gerai išlieka, ir yra nebrangus. Tai gera, kasdienė priemonė blakstienoms ryškinti, bent jau man. Jei ieškote nebrangaus, kasdienio varianto, galbūt jums patiks šitas?




Ačiū, kad skaitote,

Gražios, darbingos savaitės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai