MELISA nenuplaunamas kondicionierius, maitinantis plaukus su keratinu ir augaliniais ekstraktais

Šitą apžvalgą parašyti aš tęsiau labai ilgai: dienas, savaites, mėnesius... Bandžiau, testavau ir niekaip negalėjau sudėlioti minčių, kuriomis norėčiau išreikšti savo nuomonę apie lietuvių gamintojų nenuplaunamą kondicionierių plaukams iš Melisa. Net šį įrašą rašau jau nuo ketvirtadienio, o to delsimo priežastis labai paprasta - produktas paliko labai neaiškų įspūdį. Paskaitom.

"Nėra nieko pavojingesnio už abejonę. Abejonės išskiria žmonės. Jos yra nuodas kuris suardo draugystę bei sulaužo malonius santykius. Tai dyglys, kuris erzina ir skaudina;  tai kalavijas, kuris žudo"
Buddha


Produktas: MELISA nenuplaunamas kondicionierius, maitinantis plaukus su keratinu ir augaliniais ekstraktais
Gamintojas: UAB "Melisa Laboratorium". Pagaminta Baltoji Vokė, Lietuva
Paskirtis: stiprinti, maitinti, minkštinti, atgaivinti, suteikti glotnumo, palengvinti šukavimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtyje daug augalinių ekstraktų
Labiausiai nepatiko: efektas plaukams labai silpnas, minimalus
Tūris: 200 ml
Kaina*: 2,65 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Iki, Eurokos, Rimi

Ką žada gamintojas: Efektyvi plaukus stiprinanti priemonė, kurios sudėtyje esantis keratinas intensyviai maitina, minkština ir atgaivina plaukus. Augaliniai ekstraktai suteikia glotnumo, lankstumo, atstato sveiką žvilgesį bei palengvina iššukavimą.
Naudojimas: ant rankšluosčiu nusausintų ar sausų plaukų užpurkškite nedidelį kiekį kondicionieriaus, švelniai įmasažuokite. Nenuskalaukite.


Pati purškiamo kondicionieriaus pakuotė atrodo hmmm, kaip čia tiksliau pasakius, tikriausiai paprastai: nors plastikas tamsus ir turėtų priminti tamsų stiklą, kuris paprastai naudojamas aukštos kokybės, natūraliems gaminiams pakuoti ir apsaugoti nuo saulės; tačiau plastikas atrodo gana pigiai. Viršuje esantis puršktukas apsaugotas skaidriu, plono plastiko dangteliu, tiesa, kol kas su purkštuku jokių problemų neturėjau, tad jis atrodo pakankamai kokybiškas. Tiesa, esant reikalui dangtelį galima nusukti.

Apie etiketės ir pakuotės dizainą tikriausiai daug pasakoti nereikia: dvikalbė informacija (anglų ir lietuvių kalbomis) bei švelnios neutralios spalvos etiketėje. Sunku pasakyti, atrodo gana paprastai, tačiau kažkuo visgi, ji patraukė mano akį, jei jau išsirinkau iš kitų produktų, parduotuvės lentynoje.


Kvapas. Kondicionieriaus kvapas gana intensyvus, jaučiasi beveik pusdienį po papurškimo. Aš negalėčiau pasakyti, kad aromatas kažkoks konkretus, na užuodžiu kažkokius augalus ir saldumą bei tokį kosmetinį kvapą, nors man jis neprimena plaukų priežiūros priemonių kvapų. Jis neerzinantis uoslės, po geros valandos jaučiamas tik pauosčius pačius plaukus, o ne ore aplink mane.

Konsistencija. Purškiklis skystas, vandens skystumo, visiškai skaidrios spalvos.


Sudėtis: Aqua, Hydrolyzed Keratin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Lamium Album Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Majus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tropaeolum Majus Flower Extract, Quaternium-80, Panthenol, Cocamidopropyl Betaine, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Disodium EDTA.


Poveikis. Priemonę naudoju jau pakankamai ilgai, taip, kaip nurodė gamintojas. Iš tiesų, buvau padėjusi ir pamiršusi buteliuką dėl labai paprastos priežasties, jis man atrodė visiškai neveiksmingas. Pasipurškiu plaukus, laukiu puikaus efekto ir... nieko nepastebiu. Kad ir kiek ilgai stebėjau jo poveikį, priėjau tik išvados, kad jis šiek tiek padeda plaukus iššukuoti lengviau bei lengvai, labai labai silpnai juos maitina.

Taip, produkto sudėtyje nemažai natūralių sudėtinių dalių, atrodo jos turėtų daryti kažkokį efektą plaukams, tačiau, naudojant tik šį kondicionierių, aš esu visiškai nusivylusi savo plaukų būkle, todėl man teko jį derinti su plaukų aliejuku, po plovimo. Purškiklis niekaip nesugeba sutvarkyti plaukų galiukų, jų neglotnina, neapsaugo ir nepuoselėja.

Tad pats efektas yra labai labai silpnas, man asmeniškai per silpnas. Mano plaukams patinka intensyvios, maitinamosios bei drėkinamosios priemonės, o šio kondicionieriaus efektas, kad ir jaučiamas, tačiau per silpnai, ilgalaikio poveikio nėra, todėl tik dabar, bandydama sudėlioti nuomonę ir mintis, tikriausiai nesuklysiu pasakydama, jog jis man nepatinka. Nematau reikalo pirkti ir naudoti priemones, kurių poveikio praktiškai nejaučiu, o tai, ką jaučiu ant savo plaukų, visiškai netenkina mano poreikių.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus, žiemiškai šalto vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai