CATRICE "Luxury Lacquers" nagų lakai "Million Brilliance" atspalviai: "01 It's Showtime"; "05 Plum Fiction"

Sveikos mielosios,
Kaip praėjo jūsų Kalėdos? Kokiomis nuotaikomis sutikote šventes? Ar gavote to, ko norėjote ir ko tikėjotės? Mūsų šventės prabėgo Vilniuje, pas vyro sesę. Viskas buvo nerealiai smagu, ir nors ten praleidom tikrai daug dienų, tačiau laikas prabėgo itin greitai. Ir smagiai sutikom, ir pasibendravom, ir apsipirkti kai ko, ko nėra Klaipėdoje spėjau. Tad viskas buvo tiesiog super. 😊

O kur planuojat sutikti Naujuosius? Kaip ten sakoma "su kuo sutiksi tu Naujus metus?...". Aš dar nieko neplanavau tad tikriausiai Naujų sutiktuvės bus pakankamai ramios namie, tačiau nepaisant to, kaip ir kasmet man norisi pasipuošti, norisi gražiai atrodyti, norisi kažko blizgaus ir spindinčio. Tegu šiemet tai bus ne tik blizgi purškiama pudra ir hailaiteris, tačiau ir spindintis bei žėrintis nagų lakas. Ta proga, traukiu iš savo nagų lakų kolekcijos spindinčius, blizgius nagų lakus iš Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance ir kviečiu pasižiūrėti, kaip jie atrodo, kokie pliusai ir minusai.

"Palikite truputėlį spindesio, nesvarbu, kur eitumėte ir kur būtumėte"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: CATRICE "Luxury Lacquers" nagų lakai "Million Brilliance" atspalviai: "01 It's Showtime"; "05 Plum Fiction"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: nesilaiko ant nagų
Tūris: kiekvienas po 11 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: The Luxury Lacquers Million Brilliance nagų lakai turi intensyvų spindinčių dalelių efektą, kuris sukuria dailų šviesos žaismą ant nagų. Spindinti tekstūra ir unikalios 3D dalelės sukuria nuostabų spindintį efektą.


Nagų lakų pakuotės - stikliniai kvadratiniai buteliukai, užsukti juodos spalvos plastikiniais dangteliais. Deja, tie dangteliai man pasirodė ne itin kokybiški - bandant atsukti, jie prasisuka, plastikinis viršus atsiskiria nuo šepetėlio pagrindo ir tada tenka vargti, kad sudėti juos atgal. Tai gal ir nebūtų didelė problema, tačiau tai nutinka praktiškai kiekvieną kartą, kai imu buteliuką, ir tiesą sakant, tai mane erzina.

Kalbant apie grožį ir dizainą, nieko labai įmantraus čia nerasime, keli užrašai, kuriuos pakankamai sunku įskaityti dėl žibančio produkto viduje. Visas grožis šiuo atveju yra pats gaminys, o ne jo pakuotė.

Dažnai rašant apie Catrice nagų lakus giriu jų kokybę ir peikiu prastą aplikatorių - šepetėlį, su kuriuo būna sunku dirbti. Šiuo atveju šepetėlį norisi tik girti: vidutinio ilgio šereliai ir plonas, tiksliau siauras šepetėlis labai palengvina aplikavimą, leidžia tiksliau padengti sunkiau prieinamose vietose.

Kvapas. Įprastas nagų lakams.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo nagų lakas, gausiai pripildytas labai smulkiomis, spalvotomis žėrinčiomis dalelėmis ir pavienėmis - didesnėmis šešiakampio formos dalelėmis.


Sudėtis:
"01 It's Showtime": ETHYL ACETATE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE / TRIMELLITIC ANHYDRIDE /GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ALCOHOL DENAT., ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, POLYURETHANE-11, POLYURETHANE-33, CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"05 Plum Fiction": ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, PHTHALIC ANHYDRIDE / TRIMELLITIC ANHYDRIDE /GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ALCOHOL DENAT., ISOPROPYL ALCOHOL, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ALUMINUM CALCIUM SODIUM SILICATE, POLYURETHANE-33, MICA, TIN OXIDE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 60725 (VIOLET 2), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77266 (BLACK 2), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Tai pirmiausia apie padengimą - reikia pasakyti, kad jis nėra toks sklandus, kaip atrodė iš pradžių, tikriausiai dėl to, kad blizgias daleles norisi gaudyti iš buteliuko. O ir dengiant ant nago - reikia būti itin kruopščiai, mat bent jau man, po vieno nagų lako sluoksnio, priemonė pasidengė netolygiai, pažiūrėjus prieš šviesą, matėsi vienur priemonės daugiau, kitur mažiau, kažkaip padengta netolygiais plotais. Tad manyčiau antras priemonės sluoksnis ir didelis kruopštumas tikrai nepakenks.

 "01 It's Showtime" atspalvis sidabrinis, nepaprastai gražiai spindi bet kokiame apšvietime, tiek dirbtiniame, tiek natūraliame. Tiesa, visas spalvos grožis atsiskleidžia judesio metu, todėl nuotraukose nėra nė pusės to, dėl ko per šias Kalėdas džiaugėsi mano akys. Mano akiai tai gana konservatyvus atspalvis, kuris tiks bet kuriai, žiemos švenčių proga. Be abejonės, kaip jau minėjau viršuje, - dengiau du šio lako sluoksnius ant nagų.

Natūralus apšvietimas
Dirbtinis apšvietimas

"05 Plum Fiction" atspalvį man pavyko nufotografuoti ant balto pagrindo. Iš tiesų, visuomet visus manikiūrus stengiuosi fotografuoti ant balto fono, tuomet spalvos man gražiau išryškėja ir tiksliau pavyksta nufotografuoti tikrąją spalvinę gamą.
Tad šis atspalvis tamsiai violetinės, su rožiniu atspalviu. Žinant, kad violetinė yra viena mėgstamiausių mano spalvų, tikriausiai nenuostabu, kad ją bandžiau pirmiau, nei sidabrinę spalvą. Vėlgi, ši spalva visą savo grožį atskleidžia tik judesio metu, todėl nuotraukos, tik bandymas užfiksuoti tikrąjį jų grožį.

Natūralus apšvietimas
Dirbtinis apšvietimas

Taip, abi spalvos tobulai gražios ir puikiai tinkančios šventiniam metui, o tas žėrėjimas... kažkas nepaprasto. Taip ir norisi kas kartą lakuoti nagus tik taip, tačiau nelakuoju, ir tam yra priežastis - labai prastas spalvų išlaikymas. Aš jau minėjau, kad po spalva dengiau nagų lako pagrindą ir du spalvos sluoksniu, bet.. kai tu nagus nusilakuoji ryte, o pavakare jau matai nuskilinėjusius galiukus ir apeižėjusį nagų lako sluoksnį, na nieko gero, visiškai. Tą kartą galvojau, kad gal dirbau kažkokius buities darbus, ar kažkas nesuveikė, todėl man nepasisekė su išlaikymu. Aišku, lakavau dar kartą, bet scenarijus pasikartojo ne tik antrą, bet ir trečią, ketvirtą, penktą... kartus. Tad išvada aiški - nagų lakas išsilaiko labai trumpai, vos kelias valandas.

Bandžiau ir kitą variantą - ant viršaus dengti skaidrų nagų laką, tačiau situacija nepagerėjo. Ne ką tegelbėjo ir gelinis nagų lako viršutinis skaidrus sluoksnis iš Catrice, lakas išsilaikė gal 2 dienas, kol pastebėjau nuskilinėjimą. Tiesiog, tai yra pats prasčiausias nagų lakas, kuris labiausiai skilinėja, kokį tik kada esu turėjusi.... Ir labai labai gaila, nes ant nagų lakas atrodo labai gražiai, labai gražiai... Iš kitos pusės - jei reikia tik dienai ar pusdieniui - tuomet puikiausiai tiks.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai