DOUGLAS Glitter Eye Pencil - blizgūs akių pieštukai, pilkos ir juodos spalvos

Na ką, paskutinė 2016-ųjų metų diena, kurią dar norisi išnaudoti kiek įmanoma produktyviau, prieš sėdant prie vaišių stalo, prieš šaudant fejerverkus, prie bučiuojant artimus ir draugus, prieš linkit naujos laimės, prieš pasitinkant 2017-tuosius...

Tad nieko nelaukdama, noriu pristatyti dar truputį blizgios dekoratyvinės kosmetikos, kuri mane džiugino per Kalėdas, ir tikriausiai, džiugins šį vakarą. Taip, taip, taip - akių kontūrą brėžiame Douglas akių pieštuku, ir tik blizgiu, o kurį, sidabro ar juodos spalvos rinktis? Čia jau pagal kiekvienos skonį.

"Rytoj bus pirmasis puslapis iš 365 puslapių knygos. Parašyk gerą pirmąjį!"
Brad Paisley


Produktas: DOUGLAS Glitter Eye Pencil - blizgūs akių pieštukai, pilkos ir juodos spalvos
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Italijoje, surinkta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akių makiažui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvai dengiasi
Labiausiai nepatiko: pieštuko konsistencijoje mažai blizgių dalelių
Tūris: kiekvienas po 1,2 g
Kaina*: kiekvienas po 5,99 EUR (šiuo metu taikoma nuolaida, kiekvienas parduodamas po 3,00 EUR)
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Blizgus akių pieštukas. Juodos ir sidabro spalvos pieštukais sukurkite padūmavusių akių makiažo įvaizdį. Gali būti naudojamas akių kontūrams apvesti.


Akių kontūro pieštukai atrodo tradicinės pakuotės, tiesiog, kaip ir kiti tokio tipo gaminiai: pieštuko forma, spalvą identifikuojantis korpusas, keli užrašai, užkemšamas dangtelis. Tačiau norisi išskirti pieštuko gale esančius sidabro ir raudonos spalvos šventinius/ kalėdinius motyvus: čia pripiešta ir žvaigždžių, snaigių, kaspinų, ir dovanų, žaisliukų bei eglučių..., kaip ir visuose, šio leidimo gaminiuose toks nedidelis, labai šventiškai nuteikiantis motyvas. 


Tačiau labiausiai, kalbant apie dekoratyvinę pieštukų išvaizdą, man patiko ant kitos pieštukų galiuko pusės priklijuoti skaidrūs kristaliukai. Iš ties, na bent jau aš kol kas nesu mačiusi tokio sprendimo, kalbant konkrečiai apie akių pieštukus, ir man jis labai patinka.


Kvapas. Toks, kaip ir daugumos akių pieštukų, turi būdingą produkto ir medienos kvapą.

Konsistencija. Akių pieštukų konsistencija minkšta, maloniai ir švelniai, minkštai brėžiasi ant odos. Spalvoje nemažai labai smulkių žėrinčių sidabro spalvos dalelių. Tiesa, nežinau kodėl, bet sidabrinis pieštukas man brėžiasi vos vos kiečiau ir sunkiau nei juodas.


Sudėtis:
Pilko atspalvio: Hydrogenated Polyisobutene, Mica, Polyethylene Terephtalate, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/ Hexastearate/ Hexarosinate, Synthetic Wax, Ethylhexyl Palmitate, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Ozokerite, Polyurethane-11, Polymethyl Methacrylate, Tin Oxide, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77499, CI 77891, CI 77000.

Juodo atspalvio: Hydrogenated Polyisobutene, Polyethylene Terephtalate, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/ Hexastearate/ Hexarosinate, Synthetic Wax, Ethylhexyl Palmitate, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Ozokerite, Polyurethane-11, Polymethyl Methacrylate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77499, CI 77000.


Poveikis. Šiaip jau aš nesu akių kontūrų ir visokių pieštukų mėgėja - su dauguma man būna pakankamai sunku dirbti, o ir ilgą laiką maniau, kad akių kontūras man visiškai netinka, kol neišbandžiau OŽ sistemos, apie kurią jau pasakojau ir plačiau tikrai nekalbėsiu.

Tad buvau gerokai nustebinta tuo, kaip lengva su pieštukais brėžti liniją, ir gal dėl to, kad nereikia didelio preciziškumo, - tenka mažai taisyti.

Pieštukai iš tiesų atrodo gerai, galbūt man užkliuvo tik tai, kad tų smulkių blizgių dalelių praktiškai nesimato - jie geriausiai pastebimi prie dirbtinio apšvietimo. O va dienos šviesoje - sunkiai juos įžiūrėsi. Gal ir gerai - po švenčių bus drąsiai galima naudoti pieštukus ir toliau, nesibaiminant pernelyg intensyvaus spindėjimo.

Kairėje - juodas akių pieštukas su makiažu;
Dešinėje - sidabrinus su kasdieniu akių makiažu.

Juodas pieštukas puikiai brėžiasi ant įvairių akių šešėlių, yra pakankamai intensyvūs, gerai pigmentuoti ir aiškiai matomi. O va sidabriniai, man šiek tiek kliūva su pigmentacija - nežinau kodėl, bet ant ryškių, intensyvių šešėlių sidabrinis apvadas sunkiai brėžiasi ir yra beveik nematomas. Tad dengiau ant itin šviesių, natūralesnių atspalvių - tuomet kontūras matosi, tačiau pati spalva man neišryškėja pakankamai. Tad visgi, tarp šių dviejų atspalvių, kas man pačiai labai keista, mano favoritas yra juodas pieštukas.

A, vos nepamiršau paminėti apie išlaikymą - pieštukus yra labai lengva retušuoti, išsklaidyti ir taip susikurti dūminį akių makiažą. Būtent tuomet, kai pasklaidote pieštuko liniją, produkte esantys blizgučiai labiau išryškėja ir tampa aiškiau matomi. Tuomet makiažas iš tiesų atrodo šventiškai ir kaip gaila, kad nepadariau nė vienos foto su išsklaidytu akių pieštuku (ne tai, kad nebandžiau, tiesiog gražiausiai išryškėja dirbtiniame apšvietime ir su judesiu, tad fotografijoje to neužfiksuosi).

Na, o dabar, jau tikrai apie išlaikymą. Nepaisant to paviršinio lengvo spalvos sklaidymo, akių kontūras išsilaiko gerai, tiek, kiek man reikia, tai yra net po nakties vakarojimo, aš vis dar matau kontūrą savo vietoje ir jis tebėra beveik toks pat ryškus, kai ir šviežiai padengus. Tad čia, jokių priekaištų priemonei tikrai neturiu.




Ačiū, kad skaitote,

Lai paskutinės metų dienos lietus kuo greičiau išsisklaido,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai