DOUGLAS Glitter lip gloss - spindintis lūpų blizgesys

Šiandien turėjau rašyti ne apie dekoratyvinę, o planavau kalbėti apie plaukus. Realiai, kiekvieno mėėnesio pradžioje preliminariai susiplanuoju visą mėnesį, o tiksliai - 7 ateinančias dienas, tam, kad rašyčiau tai, kas galbūt jau pamiršta, ar senai reikėjo parašyti, tam, kad nepamirščiau naujienų,  tam, kad išlaikyčiau balansą tarp natūralios ir dekoratyvinės kosmetikos, tarp veido, kūno ir plaukų kosmetikos bei makiažo priemonių. Aišku, ne visad to plano man sekasi laikytis, bet, dažnai jis mane gelbsti tuomet, kai turiu krūvą produktų ir nežinau, nuo ko pradėti.

Tačiau šiandien buvo viena tų dienų, kai apie plaukus kalbėti nenoriu, tiesiog, noriu pakalbėti apie dekoratyvinę kosmetiką. Kai gavau Douglas šventinių gaminių siuntinuką, rankos pačios tiesiasi naudoti produktus, jau vien dėl nerealias, šventines nuotaikas kuriančių pakuočių. Todėl, gal labai nesupyksite, bet taip, ir vėl Douglas, ir šį kartą - lūpų blizgesys.

Mąstykite pozityviai ir galvokite apie laimę,
turėkite gražią ir gerą dieną!


Produktas: DOUGLAS Glitter lip gloss - spindintis lūpų blizgesys
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: delikatus blizgesio efektas
Labiausiai nepatiko: blizgučiai kažkokiu būdu sugeba nukeliauti ant veido ir kūno
Tūris: 4 ml
Kaina*: 3,99 EUR (šiuo metu taikoma nuolaida, parduodamas už 2,79 EUR)
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Su šiuo lūpų blizgiu lūpos atrodo gražios ir švytinčios.


Lūpų blizgesio pakuotė tradicinė, tūbelės formos plastikinis indelis, užsukamas dangteliu, po kuriuo yra aplikatorius - teptukas. Pakuotės plastikas atrodo labai kokybiškas, tvirtas, storas ir itin skaidrus, pro jį matosi visas produkto grožis ir spindesys. Todėl normalu, kad ant tūbelės tik keli užrašai, neblaškantys dėmesio nuo gaminio.

Visas pakuotės žavesys telpa ant dangtelio: sidabro imitacijos dangtelis puoštas įvairiais, smulkiais šventiniais motyvais: snaigėmis, žvaigždutėmis, kaspinais, dovanomis ir žvakutėmis ir pan... Atrodo paprasta, bet tik paėmus pakuotę į rankas, nuteikia labai šventiškai ir maloniai. Pats dangtelis atsisuka, po juo tas kietokas, plastikinis aplikatorius, su minkštais plaukeliais/ plaušeliais. Beje, jo forma, iš abiejų pusių siaura, ir prie kotelio toks kaip bumbuliukas ar sustorėjimas. Dažytis patogu, jokių bėdų dėl aplikatoriaus neturėjau: patogus ir tinkamas tokiam produktui.


Kvapas. Šiek tiek saldus, tačiau labai tradicinis, tokiems produktams kvapas. Tiesiog, nieko labai išskirtinio. Skonis beje, irgi, kaip daugumos lūpų blizgesių.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo produktas, neskystas, tačiau ir netirštas. Lipnumo nepastebėjau, nebent labai nežymus tada, kai jau norisi pakartotinai padengti produkto.


Sudėtis: Polybutene, Diisostearyl Malate, Octyldodecanol, Isocetyl Stearate, Silica Dimethyl Silylate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Triethylhexanoin, Triisodecyl Trimellitate, Calcium Aluminum Borosilicate, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Glyceryl Behenate/ Eicosadioate, Synthetic Fluorphlogopite, Tocopheryl Acetate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tin Oxide, Silica, Parfum, CI 77891.


Poveikis. Visų pirma dengiasi labai lengvai ir tolygiai. Kadangi spalva nėra ryški, nereikalauja ir itin didelio preciziškumo, neprireiks ir lūpų pieštuko, nebent norite paryškinti savo lūpų kontūrą. Bet tuomet reiktų rinktis bespalvį. Beje, gal žinot, kokios kompanijos turi bespalvius lūpų pieštukus? Noriu įsigyti. 

Atspalvis atrodo kaip skaidri priemonė su daugybe blizgių dalelių. Realiai tikriausiai taip ir yra, tačiau dengiant ant lūpų, natūrali jų spalva šiek tiek prislopinama ir tai man labai patinka, na aš nesu skaidrių blizgesių mėgėja, tad toks efektas mane džiugina.

Antrasis mano rūpestis buvo tos blizgios dalelės - ar nebus per didelės ir nebus taip, jog atrodo ant skaidraus blizgio prisibėriau blizgučių? Tikriausiai suprantate, ką turiu galvoje? Tačiau, jūs pažiūrėkite į nuotraukas su efektu, tiesiog realiai tų blizgučių nelabai ir matosi, jie tokie delikatūs, kad atrodo, jog lūpos spindi, o tų blizgių dalelių nesimato. Ir apskritai, nežinau ką šitas blizgesys turi, tačiau lūpos atrodo tobulai gražios, pritariate? Na man tobulai dailiai... 👌 Ir aišku, dirbtiniame apšvietime man atrodo daug geriau, - tiesiog tai priemonė puikiai tiksianti prie eglutės lempučių šviesos, žvakės, vakarinio, ryškaus akių makiažo. Tiesa, kas mane nervina - tie blizgučiai, tikriausiai jiems vieniems žinomu būdu nukeliauja ne tik ant mano veido odos, bet ir ant rankų, plaukų, netgi sugeba atsidurti ant mano sūnaus odos. Tai  tikriausiai labiausiai man nepatinkantis dalykas šioje priemonėje.


Smagu, jog nesijaučia jokio lūpų lipnumo, na, jis toks nedidelis atsiranda tuomet, kai jau norisi atnaujinti spalvą, o šiaip, bent aš jo nejaučiu. Kalbant apie išsilaikymą - nieko nuostabaus, priemonė išsilaiko kokią valandėlę, - tokios priemonės niekuomet neturi ilgo išlikimo efekto.

Aš nežinau, turėjau daug klaustukų prieš naudojimą ir buvau pakankamai skeptiškai nusiteikusi. Man nelabai patinka skaidrūs lūpų blizgesiai, tačiau efektas ant lūpų - wow, atrodo labai gerai, na iš tiesų, atrodo gerai. Taip, tai tik lūpų blizgesys, tačiau rezultatu aš patenkinta.




Gražaus vakaro,

Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai

  1. Essence turėjo bespalvį pieštuką (nr.13), tik nežinau ar dar yra prekyboje, Douglas make up taip turi tokį savo kolekcijoje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū Lota ;)
      Šiaip essence tikrai nebeturi, jau senokai, o Douglas reikės pasižiūrėti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą