DOVE "Nourishing Care" dušo aliejus su marokietišku argano aliejumi

Žiemą norisi susisukti į šiltą pledą, apsigauti šiluma, švelnumu ir nuolat jaustis jaukiai. Ir kažkodėl, žiemos rytais sudėtingiausia tik išlipus iš lovos bėgti į dušą. Brrr... atrodo bus šalta, tačiau niekad nebūna, jetus, 21 amžius, iš krano bėga šiltas - karštas vanduo 😁, tačiau vistiek, žiemos dušams norisi to švelnumo, kitokio, jaukesnio ir šiltesnio kvapo ir pojūčio, kad oda bus palepinta, pakankamai pamaitinta, o tu - pasiruošusi išbėgti iš vonios kambario ir užkariauti pasaulį. 😜

Tokia priemonė man pasirodė Dove dušo aliejus, kuri gavau berods dar spalio pabaigoje, ir oi, kaip jis puikiai tinka tiems sunkiems žiemos rytams, toms tingioms popietėms ir mano švelnumo trokštančiai odai.

"Šaltis nėra toks šaltas, jeigu jo nebijai"
Laura Ingalls Wilder


Produktas: DOVE "Nourishing Care" dušo aliejus su marokietišku argano aliejumi
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nurausti ir kondicionuoti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: po naudojimo nereikia kūną kondicionuojančios, drėkinančios ar maitinančios priemonės
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina*: apie 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais

Ką žada gamintojas: Dove "Nourising Care" dušo aliejus su marokietišku argano aliejumi sudėtyje turi 55% odą maitinančių aliejų, kurie saugo ją nuo išsausėjimo. Kūno prausiklis puikiai tinka sausai odai: drėkina bei apsaugo nuo išsausėjimo.


Produkto pakuotė yra kažkas tobulo, atrodo pavieniui žiūrint detales viskas labai paprasta, tačiau visuma tobula. Pirmiausia buteliukas skaidraus plastiko, tačiau viduje esantį produktą matau pro vieną sienelę.. Viskas užklijuota balta etikete, paliktas tik permatomas, lašo formos langelis, einantis beveik per visą buteliuką, pro tą lašiuką galiu matyti kiek produkto man dar liko ir grožėtis jo tobula spalva. Etiketės dizainas labai paprastas: balta su rudos spalvos užrašais.

Tiesa, turiu pasakyti, kad nors ant pakuotės informacijos atrodo daug, man kažkodėl pritrūko aiškesnio naudojimo būdo, bei ko reiktų tikėtis iš priemonės. Kad ir ne lietuvių kalba, bet tokia informacija būtų labai pravertusi, dabar gi, jos pirmiausia teko ieškoti internete.

Baltas, matinio efekto buteliuko dangtelis gali būti nusukamas lauk, nors tai visiškai nereikalinga, bet jau kol kas, kol produkto yra daug. Dalis dangtelio atsikemša ir dozuojama pro nedidelę angą. Kaip ir su visais aliejiniais produktais, man dalis aliejaus patenka ant buteliuko išorės, niekaip to neina išvengti. Džiaugiuosi tuo, jog nusiplauna ir nusivalo lengvai (tiesiog negaliu pakęsti nešvarių grožio priemonių pakuočių ir buteliukų, juos valau dažnai ir stengiuosi palaikyti švarius ir tvarkingus).


Kvapas. Paprastai priemonės kvapas yra labai subjektyvus dalykas, vieniems jis patinka, kitiems ne. Tačiau dažniausiai, Dove priemonių kvapai patinka daugumai. Dėl šio kvapo, aš visgi nebūčiau tokia tikra. Man jis primena smilkalus, turi šiek tiek rytietiško aromato potėpių, šiek tiek saldumo, šiek tiek sunkumo. Įdomus aromatas, man labai patinka, jis tarsi sušildo mano uoslę, nuteikia maloniai ir jaukiai. Vonioje kvapas išlieka dar ilgai po prausimosi, ilgokai jaučiasi ir ant kūno odos, todėl aš rekomenduoju aliejų prieš įsigyjant būtinai pauostyti, būtent dėl neįprasto aromato. Tiesa, jei jau kalbame apie kvapus, ar žinote kaip kvepia grynas argano aliejus? Ačiū Dievui čia nieko panašaus nėra!

Konsistencija. Dušo aliejus geltonos spalvos, tirštumas lengvas aliejinis. Atrodo, lyg aliejus, šiek tiek skiestas vandeniu, tačiau turi aliejams būdingą slidumą.


Sudėtis: Helianthus Annuus Hybrid Oil, Laureth-3, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-7 Citrate, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, BHT, Cocamide MEA, Glycerin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Tobulas produktas odai! Nors vonioje šiuo metu stovi ne vienas dušo želė buteliukas, mano ranka visuomet siekia šios pakuotės. Taip, putoja jis vidutiniškai, taip, prausia švariai, tačiau ne todėl. Pirmiausia - šildantis, švelnumu, jaukumu ir rūpesčiu apgobiantis odą ir uoslę aromatas. Neralus kvapas, dėl kurio vis norisi ir norisi lindėti po dušo srove ir praustis, praustis kiaurą dieną tik šiuo aliejumi.

Produktą iš tiesų naudoti paprasta, įprasta, kaip ir bet kurį tokios paskirties dušo aliejų. Naudojimas niekuo nesiskiria. Aišku, iš pradžių gali atrodyti, kad aliejus apsunkins mūsų odą, ji taps riebaluota, ant jos liks plėvelė, kuri sunkiai nusiplaus. Tas aktualiau riebią odą turinčioms merginoms, arba odą, linkusią kimštis. Tačiau nieko panašaus nėra, aliejus lengvai nusiskalauja vandeniu, o oda visiškai nesijaučia apsunkinta, greičiau atvirkščiai, lengva ir nepaprastai švelni, maloni liesti ir vėl (!) uostyti.

Aš niekad netikiu pažadais, sakančiais, jog nuplaunama priemonė drėkins ir pamaitins mano odą. Kaip priemonė, ant mano kūno praleidžianti keliolika sekundžių gali drėkinti ar juolab maitinti odą. Tai sunkiai suvokiama ir atrodo nerealu, aš vis dar abejoju tokiais pažadais, tačiau po prausimosi Dove aliejumi, man visiškai nesinori, ir nereikia odos tepti jokiomis kondicionuojamosiomis, maitinančiomis ar drėkinančiomis priemonėmis. Atrodo, jog mano oda pakankamai gerai pasirūpina būtent šita priemonė.

Ir taip, tikriausiai jau savaime aišku, kad aliejukas man labai patiko? Iš tiesų patiko kaip veikia mano odą, bet labiausiai už viską, tas jaukumo, šilumos ir palepintos odos pojūtis, kurį suteikia priemonės konsistencija ir kvapas. Nebrangu, o ir labai skalsus, priemonės pakanka visiškai nedidelio kiekio - pakaks labai ilgam. Tad siūlau išmėginti ir jums, ypač dabar, kai šalta ir norisi kažko tooookio ypatingo!




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai