Iš prisiminimų apie kosmetiką skrynelės: MALIBU drėkinančios savaiminio įdegio putos

O dabar pamatysite negražias nuotraukas, kurios man visiškai nepatinka, bet žinau, jog antrą kartą nefotografuosiu ir arba parašysiu dabar, arba metu lauk ir nieko neberašau. Nusprendžiau trumpai aprašyti, nors.. Lietuvoje tokios priemonės nemačiau, ją gavau dovanų ir net neįsivaizduoju, kur jos reiktų ieškoti. Man visai patiko jos efektas, greitas įdegis odai, tačiau pakuotė - nea, nieko gero. Tad trumpai pasižiūrim, kas, kaip ir prie ko čia.

"Visai nesvarbu, ar tavo oda balta ar juoda, tačiau jei ji oranžinė - tai aišku, kaip dieną, jūs nuėjote ne į tą grožio saloną"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: MALIBU drėkinančios savaiminio įdegio putos 
Gamintojas: "Malibu Health Products Ltd". Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: suteikti kūnui spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: putų forma, tokios konsistencijos įdegį padengti labai lengva
Labiausiai nepatiko: Lietuvoje įsigyti nemačiau
Tūris: 150 ml
Kaina*: turėtų būti apie 3-5 EUR (negaliu patikslinti, kadangi tai dovana, o dovanų kainos, kaip žinia, mes neklausiame)
Kur galima įsigyti: neįsivaizduoju, gavau dovanų iš draugės, gyvenančios Didžiojoje Britanijoje

Ką žada gamintojas: Tolygiai padenkite ant veido ir kūno, venkite antakių ir plaukų augimo linijos. Naudokite mažiau putų ant sausų kūno vietų, tokių kaip keliai, kulnai ir alkūnės. Džiūva greitai. Nusiplaukite rankas iš karto, po padengimo.


Produkto pakuotė oranžinės spalvos, su užsukta ant viršaus masyvia pompa ir skaidriu dangteliu. Dizainas labai paprastas, pigus, plastikas vidutinio minkštumo, nors tokiems produktams su pompomis tikrai norisi tvirtesnės pakuotės. Apskritai, ir ta oranžinė plastiko spalva atrodo palyginus pigiai ir visai negražiai. Labiausiai pakuotėje man patiko pati pompa, kuri visiškai nestringa, dozuoja visuomet vienodą priemonės kiekį. Žodžiu, pompa tobulai gera, pakuotė - visiškai netraukia mano žvilgsnio ir dėmesio.

Kvapas. Priemonė turi visiškai tokį pat kvapą, kaip dauguma savaiminio įdegio priemonių kvapų. Nieko labai neįprasto ir nieko itin naujo.

Konsistencija. Buteliuke produktas skystas, vandenėlio skystumo, tuo tarpu išspaudus pro pompą, jis virsta lengvomis ir maloniomis odai putomis.


Sudėtis: Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Dihydroxyacetone, Cocamidopropyl Betaine. PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Chloride, Imidazolidinyl Urea, Parfum (Frafrance), Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citral, Eugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.


Poveikis. Aš visuomet, kol turėjau šią priemonę galvojau, rašyti ar ne? Pasakoti ar ne? Man ją dovanų atsiuntė draugė, gyvenanti UK, prieš gerus metus, jei ne truputį anksčiau. Visą laiką mėgavausi priemonės poveikiu, bet man visiškai nepatiko jo pakuotė, nors pats dozavimas ir naudojimas buvo super. Kodėl sakau buvo? Nes aš turiu įprotį, kas kelias savaites persižiūrėti vieną grožio kampelį, spintelę ar stalčiuką ir išmesti tai, kas nepatinka, netinka ar paseno. Šitos putos pakeitė kvapą, o atsukus dangtelį, pamačiau, jog viduje atsirado baltos spalvos dalelių, todėl ji nebėra tinkama naudoti. Po šio įrašo jį keliaus lauk, tikriausiai į tuštučių dėžę. Na, o kol kas bandau papasakoti tai, kas man patiko ir nepatiko.

Naudoti savaiminio įdegio putas yra vienas malonumas: su nė vienu savaiminio įdegio kremu nepasiekiau tokio tobulo rezultato, kaip su putomis. Jis dengiasi maloniau ir gerokai tolygiau, nei kremai. Greičiau įsigeria ir rezultatas matosi gerokai greičiau. Apskritai, paspaudi, tepi, paspaudi - tepi ir jau po kelių minučių (10-15 min.) džiaugiesi visiškai nudžiuvusia oda ir dailiu įdegiu. Ir įdegis šioje priemonėje nebuvo nei šokoladinis, nei kažkoks oranžinis, tiesiog lengvas ir labai natūraliai atrodantis. Aišku, kaip ir visose savaiminio įdegio priemonėse, taip ir šioje, reiktų atsargiai dengti ant sausų vietų ir kūno linkių; prieš naudojant nušveisti ir sudrėkinti odą.

Man šitos putos buvo labai labai. Nežinau, bet manau, jog sekančiai savo savaiminio įdegio priemonei kelsiu reikalavimus ir parduotuvėse ieškosiu būtent putų pavidalo priemonės. Galbūt tai taip palengvina priemonės padengimą ir galbūt tai ir yra pagrindinė priežastis, kodėl Malibu savaiminio įdegio priemonė man patiko? 




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai