L'OCCITANE EN PROVENCE "Verveine" vėsinantis verbenų lūpų balzamas

Pastarąsias kelias dienas visiškai neturėjau nei įkvėpimo, nei jėgų, nei laiko rašyti, todėl tokiomis akimirkomis paprasčiausiai nespaudžiu savęs ir neverčiu per prievartą dėlioti sakinius - tuomet manau labai jaučiasi, kai vos ne paskutinėmis valios pastangomis išspaudi tuos kelis sakinius. O iš esmės, kam to reikia? Įrašų kiekiui papildyti? Manau paprasčiausiai neverta, todėl bent jau aš, sėdžiu, darausi kažkokius kitus darbelius ir laukiu užplūstančio noro prisėsti ir papasakoti jums apie kažką, ką bandžiau pastaruoju metu.

Šiandien jau matėte mano įrašą apie nagų lakus su spindinčiu efektu, ir taip, nusprendžiau, kad noriu dar parašyti apie lūpų balzamą, kurio pakuotę mano sūnus baigia visiškai sugriaužti. 😀 Taip, šį kartą kalbėsime apie L'Occitane en Provence kompanijos gaminius lūpoms, apie vėsinantį verbenų balzamą. Vėsinantį? Žiemą? Tikriausiai tokie klausimai dabar laksto jūsų galvoje? Taip, mielosios, toks oficialus gaminio pavadinimas, o kodėl rašau apie jį žiemą, tuoj viską papasakosiu ir jums.

"Šypsena - yra antras pagal gerumą dalykas, kurį galima daryti su lūpomis"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE "Verveine" vėsinantis verbenų lūpų balzamas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti ir suteikti lūpoms gaivos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai lengvas, vos jaučiamas vėsinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: nepakankamai stiprus drėkinimas ir maitinimas
Tūris: 12 ml 
Kaina*: 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Šis vėsinantis lūpų balzamas, papildytas organiniu verbenų ekstraktų iš Provanso, lūpas drėkina, suteikia gaivos, subtiliai pakvėpina.


Lūpų balzamo pakuotė atrodo, tarsi būtų pagaminta iš plastiko, su priklijuota popierine etikete, tačiau iš tiesų pakuotė plastikinė, ir jos etiketė yra to plastiko dalis. Pakuotės dizainas švarus ir gražus, na, kaip ir būdinga daugumai šios kompanijos gaminių. Keli užrašai ir verbenos lapelis, tačiau nepaisant to, jog dizainas švarus ir malonus akiai, ant jo yra visa reikalinga informacija. Dizaine naudojama žaliai ruda - chaki spalva, kuri man asmeniškai yra pati negražiausia ir mano akiai nepatraukliausia spalva iš absoliučiai visų. Gal geriau būtų naudoti žalią? Tačiau tai jau gamintojų, o ne vartotojų sprendimas. 😃

Plastikinis pakuotės dangtelis nusisuka lauk, po juo kirstos formos plastikinis aplikatorius. Tiesą sakant, man tokie aplikatoriai nepatinka, ir niekad nepatiko. Su jais nėra patogu padengti produktą ant lūpų, aplikatorius greit nusitepa produkto likučiais, ištepa dangtelį, greitai patenka ant užsukimo rievių ir ima veržtis lauk ir aišku - tepti viską, prie ko prisiliečia. Tad aplikatorių reikia kas kartą nuvalyti, o ir padengimas juo man nėra pats patogiausias - jau geriau įprasti, pieštuko formos balzamai, nei toks aplikatorius.


Kvapas. Balzamas tikrai turi kažkokį kvapą, tačiau ar tai verbenų - aš negalėčiau pasakyti. Man balzamas kvepia labai lengvai ir gaiviai. O paragavus nuo lūpų jaučiu saldumą ir vos vos jaučiamą vėsumą.

Konsistencija. Lūpų balzamas vidutinio tirštumo, skaidrios spalvos. 


Sudėtis: OCTYLDODECANOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILVEGETABLE OIL/ OLUS OILOLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, GLYCERINBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TRIHYDROXYSTEARIN, CERA ALBA/BEESWAX, AQUA/WATER, JOJOBA ESTERSHELIANTHUS ANNUUS SEED CERA/ HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, HYDROGENATED CASTOR OIL, LIPPIA CITRIODORA LEAF EXTRACT*, MENTHYL PCAACACIA DECURRENS FLOWER CERA/ ACACIA DECURRENS FLOWER WAXTOCOPHEROLPOLYGLYCERIN-3, MENTHOL, DIPROPYLENE GLYCOLSUCRALOSEPARFUM/ FRAGRANCE, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, LINALOOL.
*Ingredientai iš organinių ūkių 


Poveikis. Balzamas lengvai pasiskirsto ant lūpų, suteikia joms spindesį, tarsi lūpas būtumėte pasitepę skaidriu lūpų blizgesiu. Na, sakyčiau gal ne visai toks, bet labai panašus, toks prislopintas blizgumas.

Lūpų balzamas turi vėsinantį efektą, bet... jis nėra labai stiprus, kaip būna mėtinių lūpų balzamų, nė kiek nešaldo lūpų. Galbūt, jei lūpos būtų itin sudirgusios ir karštos nuo sudirgimo, tuomet galbūt tas vėsinamasis efektas jaustųsi. Balzamą naudojau nuo vasaros pabaigos iki pat šiol, ir tikrai, vasarą tas vėsinamasis efektas dar kažkiek stipriau jaučiasi. O va, šiuo metu naudojant kažkokią lengvą vėsą jaučiu; bet, jei jau galiu naudoti žiemą, reiškia tikrai nėra stipriai šaldantis. Oi, bandau čia aprašyti kiek silpnas tas vėsinimas ir nežinau ar pavyksta, bet tikriausiai pavyko susidaryti įspūdį, kad jis silpnas.

Aš labai myliu L'Occitane kompanijos rankų kremus ir manau, kad jie nuostabūs, tačiau lūpų balzamas... hmm... iki šiol, kiek teko išbandyti, aš nebuvau labai susižavėjusi. Ir iš tiesų, su šia pakuote, aš aiškiai suprantu, kad deja, jie nėra skirti mano lūpoms. Mano lūpos labai lepnios, linkusios skeldėti, skilinėti, sausėti ištisus metus, nuo menkiausio temperatūrų ar oro drėgmės pokyčių, nuo sausesnių lūpų dažų, nuo atrodo visko. Todėl man reikalingos tik stipriai veikiančios lūpų priemonės. Verbenų balzamas tikrai drėkina lūpas, tikrai suteikia joms gaivos ir padeda šiek tiek nuraminti sudirgimus. Tačiau, na nepakankamai. Ir, kad įsitikinčiau tuo, balzamą bandžiau ir per vasaros karščius, ir per žiemos šalčius. Tiesiog, atrodo, kad priemonė labai silpnai veikia, o kartais atrodo, kad iš viso neduoda jokio efekto mano lūpoms, tiesiog nepakankamai ir ne tiek, kiek man reikia. O ir norint išgauti kažkokį jaučiamą poveikį, aš pastebėjau, kad pakartotinai tepti balzamo reikia tikrai dažnai.

Tad su šiokiu tokiu gailesčiu galiu konstatuoti, kad L'Occitane verbenų lūpų balzamo efektas yra man per silpnas, ir bus nuviliantis toms, kurioms reikalingas stipriai veikiantis lūpų balzamas. Tačiau, jei jūsų lūpos nereikalauja labai intensyvios priemonės, ir jums pakanka tik drėkinamojo efekto, tuomet tikriausiai siūlyčiau išbandyti, nusivilti neturėtumėte. Na o aš, tiesiog sunaudosiu priemonės likučius ir pasižiūrėsiu, kokių lūpų balzamų dar turiu savo kosmetinėje.




Ačiū, kad skaitote,

Šį kartą jau linkiu labos nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai