L'OREAL "Magic Retouch" akimirksniu ataugusias plaukų šaknis paslepiantis purškiklis - laikini plaukų dažai "Blonde"

Nemėgstu savo ataugusių plaukų šaknų, tiesiog nemėgstu. Kiekvienas vizito laukimas pas kirpėją man yra sunkus etapas, ypatingai, kai iki jo lieka 1-2 savaitės, kaip kad dabar. Mano šaknys jau gerokai ataugusios, todėl jau kelis bandau maskuoti savo ataugusias ir pražilusias plaukų šaknis su naujove grožio rinkoje - L'Oreal "Magic Retouch" purškikliu, skirtu pagerinti mūsų plauko spalvą ir jaustis geriau iki sekančio vizito pas plaukų stilistą. Kviečiu paskaityti, kiek laimės šitas purškiklis suteikė man.

"Manau pats svarbiausias dalykas, kurį moteris privalo turėti, žinoma, pirmiausia išskiriant talentą, - yra tinkamas plaukų stilistas"
Joan Crowford


Produktas: L'OREAL "Magic Retouch" akimirksniu ataugusias plaukų šaknis paslepiantis purškiklis - laikini plaukų dažai "Blonde"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: paslėpti ataugusias plaukų šaknis tarp dažymų
Tinkamas tipas: blondinėms
Labiausiai patiko: lengva naudoti
Labiausiai nepatiko: spalva visiškai netinka šviesiam blondinės plaukui
Tūris: 75 ml
Kaina*: 7,49 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Eurokos, Drogas ir kt.

Ką žada gamintojas: Akimirksniu ataugusias šaknis paslepiantis purškiklis laikinai uždažo žilas šaknis - kol dažai išplaunami šampūnu. Tobulai padengia žilas šaknis per kelias sekundes. Greitai džiūna. Laikosi, kol išplaunamas šampūnu. Pasirinkite atspalvį, atitinkantį jūsų plaukų spalvą.
Naudojimas
  • Prieš naudojimą gerai sukratykite
  • Produktą laikykite vertikaliai
  • Naudokite sausiems, sušukuotiems plaukams
  • Laikykite maždaug 10 cm nuo plaukų ir purkškite šaknis nedideliu srautu
  • Nepurkškite per daug, pakanka mažo kiekio.


Man labai graži šios priemonės pakuotė gal maloniausią įspūdį suteikia ta spalva, nes pati pakuotė kažko labai ypatingo neturi? Pakuotės plastikas žalsvai melsvas, realybėje atrodo labiau žalias, o mano senukas fotikas kažkodėl nuotraukose labiau fokusuoja ir išryškina melsvus pakuotės tonus. Žodžiu, man pakuotės spalva graži, tiek, kad, tie lenkiški užrašai, man asmeniškai jų galėtų nebūti, pakaktų tik anglų kalbos, tačiau yra kaip yra. Tiesa, faina, kad ant dangtelio yra plaukų sruogos paveiksliukas, kuris rodo, kokio atspalvio merginoms purškiklis tiks. Na, tai realiai šviesiausias atspalvis, ir vienintelis, skirtas blondinėms, tarp krūvos kitų tamsiaplaukėms. 

Dangtelis nusidengia labai paprastai. Visai įdomiai atrodo plonas purškiklio antgalis, dėl kurio dažai turėtų purkštis itin plona srovele ir tiksliai ten, kur reikia. Iš karto galiu pasakyti, jog saugoti veidą purškiant reikia, nes tas antgaliukas gal ir padeda, bet ne visu 100%.

Kvapas. Primena kažkokį tarpinį variantą tarp plaukų lako ir natūralaus kvapo sauso šampūno. Iš tiesų, kvapas čia nėra svarbus, nes dingsta labai greitai po priemonės paskirstymo ant plaukų.

Konsistencija. Purškiama priemonė su spalva. Spalvą tikrinau pasipurškusi ant rankos ir iš karto pasigailėjau, nes labai stipriai sudirginau odą. Todėl dar kartą pabandžiau ant balto popieriaus lapo. Spalvą, galite matyti žemiau: man ji pasirodė šilta, ir visai ne blondinės atspalvio, o kažkokio rudo atspalvio!



Sudėtis: Isobutane, Ethyl Trisiloxane, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide, Trimethylsiloxysilicate, Triethoxycaprylylsilane, Methyl Trimethicone.


Poveikis. Aš jau minėjau, kad priemonę gana paprasta ir man pasirodė lengva naudoti, tiesiog užpurški ant ataugusių šaknų ir palaukti, kol pradžius. Gamintojas sako, jog priemonė džiūva labai greitai, na, tas greitai yra 15-30  minučių. Nes, kol liečiau savo plaukus, tiek mano pirštai buvo ištepti plaukų dažais. Kol visiškai išdžiūvo ir nustojo tepti, prireikė laiko, - tad aš rekomenduočiau jį naudoti ant suformuotų ir sušukuotų plaukų.

Kad ir kaip buvau susidomėjusi šia naujiena, tačiau... blondiniškas atspalvis yra tik vienas, ir jis visiškai netinka blondinėms! Aš manau, kad esu blondinė, dažyta blondinė, o mano natūralūs plaukai rudai pilkos spalvos (žiemą),  vasarą jie tampa šviesesni su šiltu atspalviu. Eh, na aš niekaip nesuprantu, kam kurti priemonę, kuri turi šiltą ir rudą atspalvį. Aš suprantu, kad būna ir aukso, šilto atspalvio blondinių, bet kodėl šalto atspalvio blondinėms negalima sukurti dar vieno atspalvio, tinkančio jų plaukų tonui?


Na, va, įkeliu visiškai neredaguotas prieš ir po nuotraukas, nieko nekeičiau, tokios kokios yra, tokios ir yra. Tiesa, pirmoje dar skraido visur aplink mano žilas plaukas, kurį antroje jau matote sutvirtintą ir prilipintą plaukų laku. Ar jums atrodo, kad priemonė veikia? Na iš tiesų veikia, šaknys atrodo truputį prislopintos, tačiau kartu ir geltonos, o ir visas plaukas pageltęs. Aišku, aš ten visai nemažai užpurškiau priemonės, nes kaip kad gamintojas sako, jog reikia nedidelio kiekio, tai man pasirodė kad reikia visai nemažai.

Laiko priemonė tikrai gerai, iki sekančio plovimo matosi, kad šaknys tikrai pamaskuotos, tačiau man pasirodė, kad ir mano plaukučiai kažkokie tvirtesni, sunkesni ir lyg truputėlį palipę ar apsunkinti. Na neatrodo jie sulipę, bet tokie sunkūs ir tvirti. Keistas jausmas, naudoju jau kelintas kartas, o negaliu prie to priprasti.

Va, žiūriu dar kartą, na veikia ta priemonė, veikia, tačiau deja deja, platininės ir šalto atspalvio blondinės bus nuskriaustos, joms tinkamo atspalvio tikrai nėra. O kitoms, (ir ne blondinėms), rekomenduoju išbandyti, tamsiaplaukėms atspalvių iš tiesų pakankamai daug ir tikriausiai atrasite sau tinkamą. Na o man, tiesiog gaila, jog spalva visiškai netiko. 😡Ar jūs bandėte šią naujovę? Kokį įspūdį paliko jums?




Ačiū, kad skaitote,

Bučkis ir saldžių sapnų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Labas. Jūsų straipsnis labai įdomus ir informatyvus. Negavau tik vieno atsakymo, ar nenupjovus galima dažyti plaukus ilgalaikiais dažais. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą