MONU "Tanworx" savaiminio įdegio losjonas "Fair to Medium" - šviesiai - vidutinio tamsumo odai

Aš manau, kad savaiminio įdegio priemonės yra labiau šaltojo sezono dalykėlis, kai natūralios saulės spinduliuose įdegti nebėra galimybės, o būti baltai kaip sūris - nesinori. Tuomet nejučia iš lentynų trauki kosmetikos priemonės suteikiančias odai rudesnį atspalvį ir aukso spindesį. O patį bumą tokios priemonės man pasiekia gruodį. Na, tuomet jas naudoju daugiausiai ir dažniausiai, nes būtent su jomis gražiausiai išryškėja visokia blizgi dekoratyvinė kosmetika, blizgesio suteikiančios pudros ir spindintys nagų lakai.

Šiais metais mano palydovė - Tanworx iš Monu kompanijos, kurią turiu jau kuris laikas, tačiau iki rugpjūčio nedariau pakuotės, kad negautų oro ir nesugestų. Pradėjau naudoti tik rugpjūčio pabaigoje, tad šia priemone galėsiu džiaugtis iki vasario pabaigos (nes galioja 6 mėnesius nuo pirmojo paspaudimo). Kadangi jau turiu kelių mėnesių naudojimo patirtį, šiandien noriu papasakoti būtent apie šią priemonę.

"Koks jausmas, po puikaus savaiminio įdegio priemonės panaudojimo?
Jausmas toks, lyg būčiau nudažyta su grynu, superiniu seksualumu, žinoma."
Citata, autorius nežinomas



Produktas: MONU "Tanworx" savaiminio įdegio losjonas "Fair to Medium" - šviesiai - vidutinio tamsumo odai
Gamintojas: "MONU Professional Skincare". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti kūno odai atspalvį
Tinkamas tipas: šviesiai - vidutinio tamsumo odai
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: 200 ml
Kaina*: £20,00 (23,45 EUR)
Kur galima įsigyti: look fantastic, Monu

Ką žada gamintojas: Prabangus drėkinantis savaiminio įdegio losjonas iš karto suteikia ilgai trunkantį įdegį. Oda jaučiasi minkšta, švelni, atgaivinta ir įgauna tolygų, auksinį atspalvį. Lengvai padengiama formulė, kuri dengiasi be dryžių bei atrodo natūraliai. Galima rinktis iš dviejų atspalvių.
Naudojimo būdas:
- prieš naudojimą padenkite kūno drėkikliu ant sausų kūno vietų, tačiau ne ant visos kūno odos;
- padenkite losjoną su aplikavimo pirštine, kad išvengtumėte dryžių;
- Odai iš karto suteikiama spalva ir ji intensyvėja per 3 valandas nuo padengimo. Palaukite 8 valandas prieš maudymąsi ar dušą;
- kad išlaikytumėte įdegį, padenkite kasdien.

Taip atrodo pilno dydžio pakuotė. Paveikslėlis iš ČIA

Pirmiausia, ką turiu paminėti, tai mano pakuotės tūris atrodo pakankamai didelis, tačiau tai nėra pilno dydžio pakuotė, jei neklystu, tai pusę pilnai parduodamos pakuotės, tad skiriasi ir dozavimo būdas. Pilno dydžio pakuotė yra su pompa, kas atrodo nerealiai patogu ir dozuoti ir naudoti ir uždaryti produktą. Na, o maniškė - tiesiog su nusukamu dangteliu, po kuriuo yra labai paprasta dozavimo anga.

Pakuotės dizainas man labai patinka - tas juodas fonas ir baltos raidės nuteikia profesionaliai, tačiau "Tanworx" užrašo šriftas, suteikia šiek tiek žaismingumo. Mano akimis pakuotė daili, skoninga, neatrodo pigiai ir yra patogi naudoti.

Kvapas. Tikrai turi savaiminio įdegio priemonėms būdingą kvapą, tačiau jis gerokai silpnesnis, o po to, kai likučius nuskalauju vandeniu - jo iš viso nelieka ant odos.

Konsistencija. Produktas labai tamsios spalvos, tokios tamsiai rudos - beveik juodos. Gaila, pamiršau padaryti fotografiją, tačiau kadangi įrašą norėjau paskelbti šiandien, tai tiesiog pridėsiu nuotrauką vėliau, jei tik nepamiršiu. Pats losjonas įprastos konsistencijos tokio pobūdžio priemonėms, pakankamai lengvas, bet ne skystas.


Sudėtis: Aqua, Dihydroxy Acetone, Isononyl Isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glycerine. Capric/ Caprillic Triglyceride, Ethyl Diglycol, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Cyclotetrasiloxane, Sodium PCA, Parfum, Cyclopentasiloxane, Polysorbate 60, CI 16035, Citric Acid, Ethylhexyl Glycerine, CI 19140, Sorbitan Isostearate, Benzyl Benzoate, Coumarin, CI 42090, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional.


Poveikis. Nors labiausiai man patinka naudoti savaiminio įdegio putas, mat jos niekad nepalieka dryžių. tačiau iš tiesų, pats lengviausias savaiminio įdegio padengimas yra būtent losjonų: tu realiai matai, kur dengi spalvotą produktą, ir tai padeda, siekiant išvengti dryžių. Aišku, kruopštumo reikia šiek tiek daugiau, negu su savaiminio įdegio putomis.

Šitą losjoną aš naudojau tikrai ne kasdien, paprasčiausiai neturiu tiek laiko, tačiau kai prisiruošiu, tiesiog nusiprausiu, pašveičiu šveitikliu kūną ir sudrėkinu lengvu kūno losjonu savo alkūnes, kelius ir pėdų viršų - ten, kur oda linkusi daugiausia sausėti. Kelias valandas laukiu pilno įsigėrimo ir tuomet padengiu su aplikavimo pirštine. Palaukiu 5 minutes, apsirengiu ir keliauju miegoti. Na, o iš ryto, tiesiog palendu po dušu ir nuplaunu priemonės likučius.

Koks losjono efektas? Nors priemonė atrodo labai tamsi, tačiau odai suteikia nelabai intensyvų įdegį, kuris dar sustiprėja per kelias valandas nuo padengimo. Man labai patinka, kad nė karto, kai naudojausi šia priemone, ant mano odos nebuvo jokių dryžių, netolygumų, kas vis tik kartas nuo karto pasitaiko net ir geriausiuose savaiminio įdegio priemonėse (aišku, labai priklauso ir nuo to, kiek kruopščiai ji dengiama). Pati oda atrodo tobulai įdegusi, ir neišsausėjusi, o tokia drėgna, tolygi, daili, seksualiai drėgna, net sunku apsakyti - įdegis labai malonus odai. Net ir kaina, matant efektą nebesidaro tokia kosminė mano galvoje - tiesiog, priemonė odai suteikia tai, ko reikia, atrodo natūraliai, dailiai ir losjonas iš tiesų, dengiant atsargiai, nepalieka jokių ten dryžių, netolygumų, pasausėjimų, o po savaitės - nepastebėjau, kad būtų kažkur netolygiai nusitrynęs. Tad man patiko!




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai