ZIAJA dvifazis akių makiažo valiklis, valantis ir vandeniui atsparų makiažą

Kadangi šiandien planavau du įrašus, būtinai noriu paskelbti ir pabaigti antrąjį. Na o šio įrašo tema - akių makiažo valiklis, kurį man norisi tituluoti metų žvaigžde! Juk žinote, kaip pykau ir vargau su savo Lirene miceliniu vandeniu, kuris absoliučiai nieko nevalė? Aišku, užkišau buteliuką giliai vonioje (nors gal reiktų išmesti arba bandyti sunaudoti) ir nusipirkau akių makiažo valiklį iš ZIAJA. Tai va, tokio gero efekto ir tokio susižavėjimo jokia priemonė jau senai man nesuteikė ir nekėlė. Skubu rašyti įspūdžius ir galiu drąsiai rekomenduoti jums.

Tu esi geriausias iš geriausiųjų...


Produktas: ZIAJA dvifazis akių makiažo valiklis, valantis ir vandeniui atsparų makiažą
Gamintojas: "ZIAJA Ltd". Pagaminta Gdansk, Lenkija
Paskirtis: nuvalyti vandeniui atsparų ir vandenyje tirpų akių makiažą
Tinkamas tipas: visiems, ir nešiojantiems kontaktinius lęšius
Labiausiai patiko: žaibiškai greitas makiažo valymas
Labiausiai nepatiko: sluoksniai labai greitai atsiskiria
Tūris: 120 ml
Kaina*: 3,18 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Puikiai tinka vandeniui atsparios kosmetikos valymui. Galima naudoti nešiojantiems kontaktinius lęšius. Okulistų patvirtintas. Sudėtyje nėra kvapniųjų medžiagų.
Naudojimas: suplakite iki vienalytės masės. Suvilgykite kosmetinį vatos diskelį ir švelniai nuvalykite paakių sritį bei vokus. Saugokitės, kai priemonė nepatektų į akis. 


Taigi pakuotė kaip matote yra buteliukas, pagamintas iš minkštoko plastiko. Iš pradžių, dar prieš pradedant naudoti, aš galvojau, jog plastikas mėlynas, tačiau ne, viduje esantis skystis yra mėlynas, o pats buteliukas skaidrus. Iš ties, dizainas, kaip ir būdinga ZIAJA gaminiams lengvas ir švarus, vyrauja užrašai, puoštas tik sidabriniu apvaliu langeliu, kurį visuose nuotraukose matysite raudoną - ten atsispindi mano fotoaparatas. 😓 Visos pakuotės grožis, bent jau man, yra pati produkto spalva, be abejonės, būtent ji patraukė mano žvilgsnį parduotuvės lentynoje. Na, gal dar kompaktiška, siaura buteliuko forma.

Buteliuko dangtelis tokio pat mėlynumo kaip produktas, nusisuka lauk. Po juo, apart elementarios dozavimo angos, jokių mandrų įrengimų dozavimui nėra. Iš tiesų, nėra labai patogu, man kažkodėl prisipilu visuomet per daug priemonės, o ir pilant pasitaiko pataškyti ne visai ten, kur reikia. Visgi, labai nepeikiu - atsargiau naudojant dozavimas nėra sudėtingas ir nekelia rūpesčių.


Kvapas. Nors priemonės gamyboje nenaudojami jokie papildomi kvapai, bet savotišką kvapą valiklis turi. Nieko labai konkretaus, nieko erzinančio ir nieko, kas išliktų ant odos ilgiau, nei reikia.

Konsistencija. Tai dvifazė priemonė, sudaryta iš dviejų, skirtingo tankio medžiagų: skaidrus skystis lengvesnis, jis buteliuko viršuje, tuo tarpu mėlynasis guli ant buteliuko dugno. Eh, gal kiek kvaila, bet tas mėlynasis, pateliuškavus buteliuką lėtai juda jame ir šiek tiek primena lavos lempos efektą: man tai savotiška terapija. 😁


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Sodium Cloride, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 42090.


Poveikis. Prieš naudojimą skystį reikia suplakti, fazės susimaišo ir produktas tampa lengvai mėlynas, o valiklio viršus truputį suputoja. Tik tuomet reiktų priemone valyti akių sritį. Kas man nepatinka dvifaziuose valikliuose? Fazės labai greitai atsiskiria viena nuo kitos, tuomet reikia buteliuką vėl užsukti ir purtyti iš naujo. Ne išimtis ir šis gaminys, ir tai šiek tiek erzina, ypač, jei valiklio reikia daugiau nei vieno pašlakstymo.

Man šitas valiklis tikriausiai yra metų atradimas! Iš tiesų, nė viena, šiemet naudota valymo priemonė taip greitai ir efektyviai nenuvalė mano tušo ir kitų akių makiažo produktų kaip ši. Pridedi diskelį, vienas - du, ir viskas nuvalyta. Nieko trinti nereikia, ilgai laikyti taipogi. Aš pirmus kartus buvau apstulbusi nuo žaibiško efekto. Visus kitus naudojimus norėjosi aikčioti ir žavėtis kaip greitai priemonė veikia. Taip, dvifazės priemonės man ir šiaip pasiteisina labiau, nei įprasti valikliai, bet ši, tiesiog tobula. Nėra jokios gaišaties, jokio vargo valant bent kokį makiažą, akių nedirgina, ant odos riebios plėvelės ar aliejuoto paviršiaus nepalieka. To-bu-las! Rekomenduoju išbandyti.

P.S. paprastai aš niekad neperku tokios pat priemonės antrą kartą iš eilės, na norisi išbandyti kuo daugiau ir kuo įvairesnių gaminių. Tačiau tikriausiai pirmą kartą, per visą tinklaraščio rašymo istoriją, aš ieškojau šio makiažo valiklio buteliuko, kad pakeisčiau dabar turimus likučius. Gaila, bet neradau, o kadangi buvau su mažyliu, neturėjau galimybių nuvažiuoti į kitą parduotuvę. Ne esmė, svarbiausia yra tai, kad jei aš ieškau tokio paties gaminio iš karto po vienos pakuotės sunaudojimo, reiškia, ji tikrai ypatinga ir man iš tiesų nepaprastai patiko.




Ačiū, kad skaitote,

Labos nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai