2016 metų mano mėgstamiausi II: dekoratyvinės kosmetikos, aromatų ir nagų priemonės

Atrodo, jog 2016 metais išbandžiau ne tiek ir daug dekoratyvinės kosmetikos gaminių, kiek planavau ir kiek tikėjausi, tačiau tarp jų mėgstamų produktų tikrai yra. Ir šį kartą noriu parodyti ir trumpai papasakoti dekoratyvinės kosmetikos, kvepalų bei nagų priežiūros priemones, kuriomis mėgavausi labiausiai, kuriuos naudojau dažniausiai ir kurie patiko labiausiai.



DEKORATVINĖ VEIDUI:


Pats myylimiausias makiažo pagrindas ne tik 2016 metais, bet apskritai, kiek save prisimenu, tai vienas geriausių makiažo pagrindų, kuriuos esu naudojusi. Puikiai tinka mano odos tipui, oda atrodo natūraliai gaivi, pagrindas ant odos lengvas, maskuoja vidutiniškai. Aišku, be maskavimo priemonės paakiams išsiversti nepavyks, tačiau man labai labai patinka. Manau jo kainos ir kokybės santykis yra nuostabus!



Per šiuos metus aš suvokiau, kad visgi, labiausiai man patinka ir tinka skysti maskuokliai, su kuriais geriausia užmaskuoti mano tamsius paakius. Kažkokių odos problemų, kurias reiktų maskuoti stipresniu maskuokliu ar tirštesnės konsistencijos priemone. Tad skystas, o 2016, šitas iš Catrice - buvo mano mylimiausias.



Šiemet aš iš naujo atradau skaistalus. Iki 2016 aš nelabai mėgau jais dažytis: taip, pakuotėje man labai gražu, bet kai reikia paryškinti skruostus, aš rinkdavausi dažniausiai bronzinę pudrą. 2016 aš pradėjau vis dažniau dažytis skaistalais ir rezultatas, derinant su bronzine pudra man patiko. Na gerai, gal ne 2016 pradėjau, bet mėgautis skaistalais pradėjau būtent pernai. Iš visų naudotų, man vis dar labai patinka Essence "Silky Touch", tačiau didžiausiu atradimu ir maloniausiu produktu man visgi buvo šie, iš Catrice: ir pigmentacija, ir dengimu, ir išlaikymu ir spalvomis.


DEKORATVINĖ AKIMS:


Išsirinkti mėgstamiausią blakstienų tušą man buvo nelengva, turėdama gana ilgas ir vidutiniškai tankias blakstienas, aš esu patenkinta daugumos tušų efektu. Tad renkuosi šiuo metu naudojamą iš Golden Rose - tiesą sakant nesitikėjau daug, o efektas mane nustebino: ir dailiai atrodo ir išlieka ilgai. Tad už tą malonų nuostabos jausmą metams besibaigiant, geriausio tušo nominacija jam.



Na o tuomet, kai norisi dar įspūdingesnio efekto - mes renkamės dirbtines blakstienas. Aš esu visiška naujokė ir visiškai žalia šituose reikaliukuose. Tačiau mano nuostabai, daug ir ilgai vargti neteko, kol pavyko gražiai prisiklijuoti, ir rezultatu buvau patenkinta. Kur nebūsi: nereikia klijų, jokio laukimo, jokio sudėtingo klijavimo.



Priemonę antakiams išsirinkti man buvo pakankamai sunku: aš bandžiau visiškai nedaug priemonių, ir turiu vos kelias, na, kad neapsikrauti nereikalinga kosmetika. Tad rinkdama šios nominacijos žvaigždę, aš rinkausi tai, ką naudoju dažniausiai.



Labai faini kreminiai šešėliai, aš net nesitikėjau, kad jie tiek ilgai išlieka, taip dailiai atrodo. Pirkau su rizika, ar man patiks, ar mėgausiuosi juos naudodama, o kaip su atspalviu: indeliuose jie visi atrodėė daug maž vienodi. Tačiau wow, labai patiko, netgi labai. Rekomenduoju išbandyti.



2016 metais didelį įspūdį man paliko dvi akių šešėlių paletės. Pirmoji paletė iš Gosh 9 shades, tiesiog labai labai faina konsistencija, gera kokybė, o jau spalvos... mano spalvos, mano mylimos spalvos. Paletę traukiu kas kartą, kai nebandau kažko naujo ir noriu atrodyti puikiai. Labai labai patinka.



Kita paletė iš Douglas. Tai iš esmės kalėdinė, metalinių atspalvių paletė, kurios spalvos man kažkas tokio. Labai gaila, kad tai limituoto leidimo gaminys, tad tikriausiai prekyboje jo nebėra. Gaila, o šiaip, pati paletė mane lydėjo visą šventinį sezoną, keliavo kartu su manimi ir buvo naudojama beveik kiekvienam šventiniam makiažui.


DEKORATYVINĖ LŪPOMS:


Ne dėl visų dekoratyvinių produktų aš esu tikrai garantuota. Pavyzdžiui, lūpų balzamas - na patiko keli variantai, bet kažkodėl didžiausią įspūdį man paliko iš Amway - brangus, tačiau pakuotė - tobula, efektas, kaip įprasto balzamo, konsistencija atitinka mano poreikius. Neabejotinai paliko nemažą įspūdį.



Šitas pieštukas man patiko ne todėėl, kad tai kontūro pieštukas. Tiesiog, vertinant jį kaip lūpų priemonę, man patiko matinis efektas ir spalva. Na ir kas, kad išryškina visus mano lūpų netobulumus, užtat kiek ilgai išlieka, ir valgyti ir gerti su juo galima.



Mėgstamiausia dekoratyvinė, spalvota priemonė lūpoms - ryškūs raudoni dažai, ir šį kartą iš Essence. Manau daug diskusijų čia nereikia: raudonos lūpos tinka visur, visoms ir visad. Na o jei konkrečiai apie essence, tai tikriausiai reiktų paminėti, kad geresnio kainos ir kokybės santykio tikėtis ir nereiktų. 


MAKIAŽO ĮRANKIAI:


Pats geriausias dalykėlis makiažo dengimui ant veido yra beauty Blenderis - aš jį myliu, man jis patinka ir tapo nepakeičiamas dalykas kasdien. Tiesa, šiemet palyginau kinišką pigų variantą ir originalą. Ir man asmeniškai nebeliko jokių abejonių, kad jau geriau investuoti į originalą, kad ir kaip tai brangu atrodytų, patikėkit, per naudojimo laiką suvokiu, kad investuoti pinigėliai jau seniausiai atsipirko.



Man patinka Jessup makiažo šepetėliai, praeitus metus naudojau tik juos ir turiu pasakyti - super. Manau vertas dėmesio kainos ir kokybės santykis.


NAGAMS:


Kai norisi nepriekaištingo, gerai atrodančio ir ilgai išliekančio manikiūro (o tokio norisi visuomet), svarbu pasirinkti gerą nagų lako pagrindą ir viršutinį nagų laką. Mano mėgstamiausia porelė, kurią naudojau tuomet, kai netestuodavau jokio naujo nagų lako, 2016 metais buvo iš Catrice. Dailiam, ilgai išliekančiam manikiūrui.



Vienas mėgstamiausių mano nagų lakų - raudonas iš Amway. Iš karto noriu pasakyti, ne, jo kaina man nepatiko, man pasirodė per aukšta, ir išlikimas nebuvo toks ilgas, kokio norėjau.  tačiau spalva, tobula. Ir galbūt nebūčiau jo dėjusi prie mėgstamų, tačiau pastebėjau, kad dažnai imu buteliuką ir nagus lakuoju būtent šia spalva, pačios rankos tiesiasi. 😀



2016 aš mėgau šokiruoti žmonės savo žaliais nagais ir žaliais nagų lakais. Tai pirmoji priežastis, o antra - aš ir šiaip labai mėgstu "Paris" nagų lakų kokybę iš GR. Tad patys pačiausi, patys mėgstamiausi jau trečius metus iš eilės, vėl iš GR.



Kalbėdama apie šį nagų lako valiklį jaučiausi suviliota ir palikta: gavau mėginį, išbandžiau, o nusipirkti Lietuvoje negalima. Vistiek, bandžiusi tik kartą, galiu pasakyti, kad tai superinės, mėgstamiausios nagų lako valymo servetėlės.

AROMATAI:


Mylimiausi ir dažniausiai naudoti kvepalai visus metus buvo visiems puikiai pažįstama Calvin Klein "Euphoria". Nors gerą 2016 metų pusmetį visiškai nesikvėpinau, bet paskui atsipirkau su kaupu, po truputį pratindama mažiuką prie kvapų kiekio ir intensyvumo.


KITI:


Dalykas, pakeitęs mano požiūrį į save, mano norus, tikslus ir svajones, praplėtęs mano žinias ir pasakęs daug dalykų apie mane. Tikrai ne gaminių dėžutė mane sužavėjo labiausiai, ne, pati sistema, pati perduodama informacija ir žinia, kad visos esame gražios. 
Tiesiog, aš nebenoriu būti tik mama, aš noriu turėti laiko pasidažyti, noriu išmokti naujų dalykų, noriu noriu, ir visgi - esu nuostabi! Tad, mano mielosios skaitytojos, jei galite sau leisti sistemą, aš jums rekomenduoju išbandyti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, tokie visi mano mėgstamiausi gaminiai praėjusiais, 2016 metais. 




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu atradimų kupinų, naujų metų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą