#29/2016 Gruodžio mėnesio baigiau. Empties.

Nauji metai, ir aš šiandien dar labai labai noriu išvalyti savo gruodžio mėnesio tuščių, sunaudotų pakuočių dėžutę, juk metus reikia pradėti susitvarkius ir su kuo mažiau šiukšlių namuose. Nors tuščių pakuočių arba metamų lauk buteliukų visiškai nedaug, tiesą sakant mažai, tačiau jei jau rodau kas mėnesį, tai ir rodau šį kartą.

P.S. tiek vakar, tiek šiandien oras visiškai netinkamas fotografuoti, o laikas vietoje tikrai nestovi, todėl kad ir nelabai gražios, nelabai ryškios, nelabai geros fotografijos, - rodau ir iš karto metu lauk.


Kūnui ir plaukams

Aš žinau, kad tai visiškai pigus gaminys, tačiau man patiko jį naudoti, buvo labai lengva dengti, putos greitai išdžiūdavo, o tolygus, spindintis įdegis labai greitai išryškėdavo ant kūno odos. Tačiau nieko nėra amžino, viskas genda - ir atsidariusi naudoti putas, nesenai pastebėjau, kad pasikeitė jų kvapas, o skystame produkte plaukioja nedidelės, baltos spalvos dalelės. Tad rizikuoti ir naudoti tikrai nebenoriu - metu produktą lauk, ir džiaugiuosi galimybe išbandyti putas, mat iki tol, visuomet naudodavau tik savaiminio įdegio losjonus ir kremus.
VERDIKTAS: tikriausiai kartočiau, nors mielai išbandysiu kitų kompanijų putų pavidalo savaiminio įdegio priemones

Žinokite, va šitas man labai patiko, ne, jis neprilygsta Batiste, tačiau jis yra gerokai pigesnis nei Batiste sausi šampūnai, o rezultatas, labai geras: ir apimties suteikia ir plaukus "išplauna". Iš tiesų, jeigu negalite sau leisti Batiste produkcijos, rekomenduoju išbandyti šį, apimties suteikiantį produktą.
Vietoj jo: MARGARITA sausas plaukų šampūnas su spanguolių ekstraktu
VERDIKTAS: kartočiau

Šitą produktą apžvalgos metu aš labai išpeikiau ir sakiau, kad jis nevertas jūsų dėmesio. Tačiau, keistas dalykas, kai siekdama kuo greičiau sunaudoti gaminį, pradėjau juo purkšti plaukus kasdien, pajutau kondicionieriaus efektą: plaukai tapo minkštučiai ir labai švelnūs, paklusnesni ir lengviau iššukuojami. Žinokit dabar, esu sumišusi, nes pasibaigė greičiau, nei tikėjausi, o efektą plaukams aš visgi pamačiau, ir visai neblogą, matyt jis pastebimas tik naudojant priemonę kasdien.
Vietoj jo: LV nenuplaunamas plaukų purškiklis
VERDIKTAS: hmm... ne? taip? nežinau, gal ne? o gal visgi taip? na tiesiog nežinau, o jei abejoju, tai gal ne?

Veidukui

Kaip pradedant naudoti aš nesupratau šios priemonės, kaip rašant įrašą nesupratau, taip ir baigusi naudoti jos nesupratau. Na visiška nesąmonė - likučius sunaudoti man buvo gryna kančia, ir aš ne kartą gundžiausi paprasčiausiai viską mesti lauk (gal taip ir reikėjo padaryti?). Nieko nevalo, visiškai nieko - net makiažo pagrindo! Tai kam reikalinga tokia micelinė priemonė?
VERDIKTAS: ne, ne, ne

Nuos-ta-bus akių makiažo valiklis, puikiai valantis tiek normalų, tiek vandeniui atsparų makiažą. Galbūt man labai greitai baigėsi, bet taip tikriausiai būna su visomis priemonėmis, kurios mums patinka - baigiasi per greitai ir netikėtai.
VERDIKTAS: mielai kartosiu


6. CLEANIC "Soft & Comfort" kosmetiniai vatos diskeliai, 133 vnt.

7. BELLA "Wiping & Cleaning" dvigubi kosmetiniai vatos diskeliai, 120 vnt.
Tai jau man atrodo minėjau tikrai ne kartą, kad šie du maišeliai yra mano mėgstamiausių vatos diskelių ir perku vienus ar kitus, priklausomai nuo to, kuriems pirkimo metu būna akcija. Todėl drąsiai kartosiu tiek vienus, tiek kitus.

Tikrai nebloga dantų pasta, tačiau turiu du bet: kažkodėl tikėjausi stipresnio balinamojo efekto, ir tai, jog ištisai naudojant pastą ji pajautrino mano dantukus ir dantenas. Tiesiog, nebloga, bet ne tokia gera, kaip tikėjausi.
Vietoj josBIO WAY Herbal Clove tailandietiška, dantis balinanti žolelių dantų pasta
VERDIKTAS: kartočiau, tik ne pastoviam naudojimui

9. CAROLI Essentials dideli dvigubi ovalūs vatos diskeliai, 40 vnt.
Neblogi, tačiau tikrai nėra mano favoritai. Man labiau patinka kvadratiniai iš Cleanic, tačiau pastarųjų aš ne visuomet randu parduotuvėse. O šituos irgi, perku tik tada, kai nukeliauju į vokiškų prekių parduotuvę.

Dekoratyvinė kosmetika

Nepaisant to, kad esu visiškai "žalia" blakstienų klijavime, su šitomis man puikiai pavyko susitvarkyti, puikiai užsiklijuoti ir ne vieną kartą panaudoti. Rekomenduoju jas išbandyti tokioms pat žalioms, kaip aš 😁. Tiesa, labai atsiprašau už tai, kaip atrodo šita pakuotė, mano sūnus pasistengė dėl dabartinės jos išvaizdos ir gerokai ją apdorojo.
Vietoj jų: ESSENCE kuokštinės priklijuojamos blakstienos
VERDIKTAS: kartočiau

Įsivaizduojat? Šitą pudrą aš naudojau absoliučiai visus metus! Pastoviai, o ne laikiau pasidėjusi ir žiūrėjau į ją. Kas man joje nepatinka? Pakuotė - sūnus buvo numetęs, produktas skilo. Aš susitvarkiau ir naudojau toliau. Produkto vos vos liko krašteliuose, bet jau tikrai jos nebeišgramdysiu, ten tokie likučiai, kad vos pakaktų vienam kartui. Pliusai? Manau kad pirmiausia šita pudrytė yra skirta mišriai/ riebiai odai, tačiau tinka ir normaliai. Ji neblogai fiksuoja makiažą, man - išlaiko visą dieną, bet mano odos tipas tikrai nėra riebus, tad žinau tik tiek, kad visai patiko, sunaudojau, priekaištų neturiu, stebuklų nepadarė. Geras produktas! 👍
VERDIKTAS: kartočiau, bet noriu išbandyti kažką naujo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, baigtų produktų tik tiek, visai kaip senais, gerais laikais. 😄 Dar kartą atsiprašau už nuotraukų kokybę ir keliauju išmesti visų šių pakuočių lauk. Ne, visgi ne viskas eis lauk, sūnus jau pasigavo makiažo valiklio ir kompaktinės pudros pakuotes 😂, tad jas išmesiu vėliau, o kitos keliauja į šiukšlinę.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus ir gero poilsio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai