AR PASITEISINO? Elektrinis veido masažuoklis - prausimo aparatas 5in1, pirktas ebay.com

Šiandien noriu pradėti naują trumpą rubriką, kur kalbėsime apie tai, ar pasiteisino viena ar kita grožio priemonė, prietaisas ar aparatas. Kosmetikos šioje rubrikoje tikrai nebus, na o pats įrašo ilgis labiau priklauso nuo to, kiek daug, ar kiek mažai galėsiu papasakoti apie vieną ar kitą dalyką. Įdomu? Nežinau kaip jums, bet man grožio tinklaraščiuose trūksta būtent tokių, grožio įrankių ir prietaisų rubrikėlės, kalbančios iš laiko perspektyvos, ilgiau panaudojus vieną ar kitą prietaisą.

Tad, AR PASITEISINO? Veido valymo aparatas - masažuoklis, pirktas dar 2015 metų vasarą. Kiek jį naudojau? Kaip man patiko? Kam jis skirtas? Ar jis vertas jūsų dėmesio? Apie visa tai ir šiek tiek daugiau noriu papasakoti šiame įraše.


Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?

Veido masažuoklis, valymo prietaisas gali būti perkamas per internetinių parduotuvių sistemą iš Kinijos. Aš įsigijau per ebay.com, tačiau tokių prietaisų bus ir aliexpress, bei vietinėse internetinėse parduotuvėse, kurios užsiima įvairių niekniekių ir smulkmenų perpardavinėjimu. 2014 metais už aparatą mokėjau 4,49 EUR, kas šiaip jau yra juokinga kaina, nežinau, ko tuo metu tikėjausi iš aparato, bet jį nusipirkau, galbūt negalėdama sau leisti populiariojo Clarisoniko, Poblingo arba Foreo, apie kurį svajoju pastaruoju metu. O gerai nuvalyta veido oda yra tas garantas, dėl kurio ji ilgiau išliks jaunesnė, stangresnė, elastingesnė, skaistesnė. Tiesiog, geresnė ir visaip kaip gražesnė. Norėjau to ir aš, tik negalėjau sau leisti, todėl keliavau į ebay ir bandžiau išsirinkti kažką panašaus už kainą, kurios negaila išleisti. Dabar jau tikrai neatseksiu, iš kokio pardavėjo pirkau, tačiau ebay, įvedus į paiešką pavadinimą, išmes keliolika variantų, iš kur galima tokį prietaisą įsigyti (Nuoroda).

Apie veido valymo prietaisą - masažuoklį.

Pats veido valymo aparatas atkeliauja rožinėje kartono dėžutėje, kurios viduje rasime baltai rožinį masažuoklį ir penkias galvutes. masažuoklis veikia su dviejomis AA čia to įprasto dydžio, baterijomis, kurias reikia turėti pačiai. Masažuoklis - valymo aparatas veikia dviem skirtingo intensyvumo lygiais. Galvutę uždedama paprastai, tiesiog įdedam ir viskas, ji tvirtai užsifiksuoja.


Kai kurie masažuokliai - veido valymo aparatai veikia pulsuodami, kiti vibruodami, o šis - suka uždėtą galvutę normaliu arba intensyvesniu greičiu. Kiekviena galvutė neva skirta skirtingiems tikslams. Apačioje esančioje nuotraukoje, prie galvučių, surašiau kam kuri skirta pasak gamintojų rekomendacijas. Tuoj pasižiūrėsim, tiksliau tuoj papasakosiu, kiek kuri man pasiteisino ir ką apskritai manau apie aparatą.


Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?

Masažuoklį - valymo aparatą nuo pat gavimo dienos su didžiuliu džiaugsmu nešiausi į vonią ir kasdien bandžiau, tikėdama jo stebuklingu poveikiu mano odai. Tačiau, turiu pasakyti, kad nors man labai patiko prietaiso idėja, jo pateikimas, gera, kiekvienai įkandama kaina (beje, labai panašų esu mačiusi Eurokos parduotuvėse), bet aš nusivyliau jo poveikiu ir efektu mano odai. Iš tiesų nusivyliau, ir dabar man gaila tų veltui išleistų pinigėlių.

  1. Minkštas šepetėlis veidui yra pernelyg šiurkštus. Aš jį naudojau ir su veido prausikliu, ir vieną. Būtent nuo jo pradėjau pažintį su aparatu ir kas rytą juo valiausi savo veiduką. Aišku, pirma pabandžiau ant rankos, ten jis atrodė toks švelnus ir malonus, perkėliau su prausikliu ant veido ir per kokias 5 sekundes pajutau, kokie nekokybiški yra jo šereliai. Masažuojant veidą kažkurie šereliai stipriai duria į veidą ir drąsko veido poras, nemaloniai braižo veido odą, tad tikriausiai pažeidžia veido paviršių. Galbūt šitą galvutę galėčiau naudoti kūno odai, bet įsivaizduokite, kiek laiko truktų tokiu mažu šepetėliu nuvalyti kūno odą? Nenoriu tiek žaisti.
  2. Masažuoklį su ratukais naudojau su veido aliejumi ir tikėjausi, kad besisukančios galvutės įmasažuos jį į odą, o besisukantys rutuliukai suaktyvins kraujotaką. Tačiau reikia paklausyti, kaip garsiai jie dirba, ir tik prieinu su įjungtu aparatu prie arčiau odos esančių kaulų, pavyzdžiui, skruostikaulių, visas aparatas atšoka nuo veido. Kažkas panašaus buvo su vyro tėvų nugaros masažuokliu - atšokdavo nuo kaulo, o paskui visur ant nugaros buvo skausmingos mėlynės. Patikėkit, ant veido mėlynių nenoriu, o masažuoti tik dalį veido nematau jokios prasmės, tad ir ši galvutė man visiškai nepasiteisino.
  3. Šiukštaus poriluoklio galvutė jau iš karto buvo aišku, kad netiks veido odai, jis per šiurkštus. Pridėjau prie veido neįjungusi aparato ir supratau ne, tikrai nenaudosiu veidui. Todėl pabandžiau ten, kur turiu sausą, suragėjusią odą - pėdoms. Bet, žinokit pėdoms jis yra pernelyg švelnus, nieko iš viso nenuima ir nenupoliruoja. Visiškai niekam nepasiteisinusi ir likusi absoliučiai nenaudojama galvutė - niekam netinkama.
  4. Minkšta latekso kempinlė galbūt būtų pakankamai geras variantas veidui masažuoti, bet kažkaip netikiu, kad su tokio minkštumo kempinėle įmanomas normalus masažas, nemanau kad jis duoda kokios naudos. Tačiau labiausiai mane nervina tai, jog masažuojant juo jautri akių oda nemaloniai tempiama viena kryptimi ir tai ne galvutės problema, tai pačio aparato problema. Sukamaisiais judesiais veikdamas aparatas tempia jautrią odą ir toks masažas duoda daugiau žalos nei naudos.
  5. Makiažo kempinėlė yra skirta nuvalyti makiažą ir nuprausti veidą. Tai čia yra ta pagrindinė funkcija, kurios labiausiai laukiau ir kurios labiausiai norėjau iš šio aparato. Nepavykus su šepetėliu, ėmiau kempinėlę ir pradėjau plauti veidą su prausikliu. Ką aš galiu pasakyti? Tas pats nemalonus sukamojo judesio jausmas... bet pikčiausia yra tai, jog įjungus aparatą ir juo einant per veidą, nešvarumai su visais makiažo ir prausiklio likučiais tykšta po visą vonią, ant sienų ir grindų, kur dažniausiai šalia manęs sėdi ir žaidžia mano vaikas. Fuu... jeigu po veido valymo man dar reikia išplauti vonią ir numaudyti vaiką, tai man toks būdas nepatinka. O kur dar tai, kad po valymo su juo, aš vistiek nejaučiu, kad mano veido oda būtų švari, ir tikrai, pavalius su elementariu toniku, ant padelio lieka nemažai makiažo likučių. Tad ne, nepasiteisino.


Galutinis prietaiso vertinimas

Nesąmonė, tikrai neinvestuokit net ir tų kelių eurų, kuriuos prietaisas kainuoja! Nei jis normaliai masažuoja, nei jis valo odą, nei jis malonus, nei jis jums reikalingas. Tiesiog daiktas, kuris yra pernelyyg šiurkštus veido odai, neverta jos gramdyti ir pažeisti su tokiu nekokybišku aparatu. Labai gailiuosi, kad jį įsigijau, ir dabar, tiesiog mesiu lauk, arba pasiūlysiu kam nors išbandyti, perspėdama, kad man jis visiškai nepatiko. Dar nežinau, bet jo tikrai nenaudosiu ir mėnesio gale būtinai atsikratysiu. Tad fui, nesąmonė, nepatiko... Toliau svajoju apie Pobling arba Foreo ir taupau pinigėlius! 😊😄




Ačiū, kad skaitote,

Kaip jums tokios, grožio prietaisų apžvalgos?
Gėlėta kosmetinė

Komentarai